Obsah fóra bubenici.com

Najlepší bubeník
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: januára 17, 2007, 3:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ano, je to ten marimbista co som spominal. Je fakt brutalne dobry.

K tomu Wecklovi. Tiez som ho videl 2x nazivo, len z Weckl bandom zial. S tym, ze nevie co zahra o sekundu som to nemyslel uplne tak, ako si to vzal. Jasne, ze ma vychytanych X veci v tych skladbach, ktore si casom ohral. Poznam to sam na sebe, momentalne v kapele hrame veci kde tiez viac menej zmyslam takymto stylom, ale ked som napr. pocul nahravku z koncertu a na niektorych miestach som pocul, ze tam nejake breaky a co ja viem co velmi dobre pasuju, tak som to tam zacal hravat pravidelne a postupne sa to samo potom prirodzene recykluje. Takisto Weckl urcite milion krat pozeral svoje albumy koncerty a kazety a ide sa poondiat z niektorych veci co sa mu podaria a potom si ich na koncertoch tiez dava...:)

Takisto, mozno si sa ho uz prepocuval.Musim suhlasit, ze groovy hra velmi podobne. Ano, vo vsetkom. Hra jednoducho taky typ hudby a v tej polohe je ho najcastejsie pocut. Ale raz za cas pride latino vypalovak a zrazu aha. To solo, co zahra na v skladbe Braziluba na transition.... to je naaaadhera. Potom pride zas ina poloha a on ukaze, ze to nema ani o milimeter menej zmaknute. Poznas album od Azizy Mustafa Zadeh: Always? r. 1993 tak tam ukaze co je naozaj v nom. To je ukazka kreativneho a muzikalne uceloveho buchania zaroven.

Bubenici co si vymenoval: Samozrejme, nie je o com.... treba pozerat vsetko ale myslim ze Weckl je zatial neprekonany v urcitych aspektoch hry.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
helmet
Usadlík

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: januára 17, 2007, 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mas pravdu, asi som sa Weckla prepocuval, kazdopadne by som bol vysmiaty keby som zahral po technickej stranke aspon z polovice tak ako on.
Od Azizy mam len Dance of Fire, hra tam Omar Hakim, vyborny to jazdec...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Anonym
Prieskumník

Založený: 15 Jan 2007

PríspevokZaslal: januára 17, 2007, 5:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Ano, je to ten marimbista co som spominal. Je fakt brutalne dobry.

K tomu Wecklovi. Tiez som ho videl 2x nazivo, len z Weckl bandom zial. S tym, ze nevie co zahra o sekundu som to nemyslel uplne tak, ako si to vzal. Jasne, ze ma vychytanych X veci v tych skladbach, ktore si casom ohral. Poznam to sam na sebe, momentalne v kapele hrame veci kde tiez viac menej zmyslam takymto stylom, ale ked som napr. pocul nahravku z koncertu a na niektorych miestach som pocul, ze tam nejake breaky a co ja viem co velmi dobre pasuju, tak som to tam zacal hravat pravidelne a postupne sa to samo potom prirodzene recykluje. Takisto Weckl urcite milion krat pozeral svoje albumy koncerty a kazety a ide sa poondiat z niektorych veci co sa mu podaria a potom si ich na koncertoch tiez dava...:)

Takisto, mozno si sa ho uz prepocuval.Musim suhlasit, ze groovy hra velmi podobne. Ano, vo vsetkom. Hra jednoducho taky typ hudby a v tej polohe je ho najcastejsie pocut. Ale raz za cas pride latino vypalovak a zrazu aha. To solo, co zahra na v skladbe Braziluba na transition.... to je naaaadhera. Potom pride zas ina poloha a on ukaze, ze to nema ani o milimeter menej zmaknute. Poznas album od Azizy Mustafa Zadeh: Always? r. 1993 tak tam ukaze co je naozaj v nom. To je ukazka kreativneho a muzikalne uceloveho buchania zaroven.

Bubenici co si vymenoval: Samozrejme, nie je o com.... treba pozerat vsetko ale myslim ze Weckl je zatial neprekonany v urcitych aspektoch hry.

máš pravdu...weckl je pre teba číslo jedna a nemá zmysel ťa presviedčať.. Rozumiem, len mi ťa je trošku ľúto..možno ťa časom z 'diagnózy weckl' niekto vylieči..gute besserung!
Sú milióny muzikálnejšich bubeníkov na svete..škoda, že si sám dávaš mantinely.. Ako vieš že je jeho hra v určitých aspektoch neprekonaná? V akých aspektoch? Počul si všetko čo je na svete?Kto si, že vyriekávaš takéto 'súdy'?? Trošku pokory v slovách by neuškodilo...
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: januára 17, 2007, 5:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Zle si ma pochopil. Nie je to u mna ziadna diagnoza ani nic podobne. Obdivujem ho mozno trochu viac ako ostatnych, mozno sa viac vidim v jeho style ako v ostatnych. To je cele. Pocuvam kvanta dalsich bubenikov o nic menej ako jeho.

Dance of fire je paradny album... Omar Hakim... tiez nie je o com. Ale ten album Always sa mi paci viac. Nie kvoli Wecklovi ale kvoli hudbe.
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: januára 18, 2007, 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
Kto si, že vyriekávaš takéto 'súdy'?? Trošku pokory v slovách by neuškodilo...

ako nehcem do toho skakat, ale podla mna je to jednoznacne najlepsi bubenik, ... akoze no nepochopil som to co je citovane...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
saruman
Usadlík

Založený: 28 Mar 2006

PríspevokZaslal: januára 18, 2007, 7:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Chlapci nehadajte sa nema to vyzam ako tu bolo mnoho krat povedane je vela skvelych bubenikov a neda sa presne povedat ktory je naj lebo kazdy v niecom vynika. Podla mna je naj Portnoy, Weckl, Valihora, Buntaj, Jarzombek, Chambers, Beauford, .............................................................................................................lebo z kazdeho citit nieco svojske a preto su uznavany a veru tak ako to tu niekto povedal nie je to ziadna sutaz a je zbytocne doseba skakat. RESPEKTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: januára 19, 2007, 11:45 am    Predmet: .. Odpovedať s citátom

no asi som radsej nemal zakladat temu lebo sa tu fakt pobijete.. :D
chcel som len zistit kto ma akeho oblubeneho bubenika (t.z. je prenho NAJLEPSI) a preco.. a dalej ze ci poznate nejakych dalsich slovenskych bubenikov...
Mne sa tiez ,,nepacia,, niektore mena co ste tu napisali.. ale nevyjadrujem sa.. :D (je to kazdeho osobny nazor..)
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 19, 2007, 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

keby som mal seckych menovat, tha nevem ci by ten prispevok nebol na 2 metre, hh,

k mojim najoblubenejsim patria, weckl, valihora, buntaj, portnoy, andrews, steve gadd, calauta... je ich fakt vela ... vid drummerworld.com icon_mrgreen.gif
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 20, 2007, 12:59 pm    Predmet: .. Odpovedať s citátom

to som chcel (taky zoznam 2m by bodol.. :D ale slovenkych bubenikov)
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 20, 2007, 3:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

skoro seci co su na fore su slovenski :)))
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 21, 2007, 11:24 am    Predmet: .. Odpovedať s citátom

spravne.. :-) ale myslel som takych profesionalnejsich.. (sak vies ako to myslim.. :D ) nevravim ze aj tu na fore nie su dobri bubenici.. icon_exclaim.gif
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 21, 2007, 12:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to ti ja uz nefim :'( ... poznam ich vazne malo ... s tym vam neporadim ...
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 21, 2007, 5:25 pm    Predmet: .. Odpovedať s citátom

jj.. ja ich tiez moc nepoznam.. :-)
planujeme tu (na fore) urobit taky zoznam slovenskych bubenikov (s nejakym info, prip, foto..atd..) ale to casom .. (teraz stale pracujeme na to pridavani mp3 a not)
Návrat hore
hatatitlo

Založený: 20 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 20, 2007, 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

absolutne zle polozena otazka podla mna...
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: februára 20, 2007, 10:46 pm    Predmet: .. Odpovedať s citátom

:D no jj :)
išlo mi skôr o to , že kto podľa čoho provnáva, že kto je aký bubeník a na aký ,,typ,, bubeníkov sa ,,zameriavate,, :)

ako som už vyššie spomenul viem, že najlepší bubeník neexistuje..

inak. Čo vravíte na Emila Frátrika ??
(spomeniem ešte, že sme s Emilom robili rozhovor ktorý si môžete prečítat v sekcii Rozhovor s Emilom Frátrikom.. tu sekciu si vyberiete v kolonke Pridané stránky )
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 21, 2007, 6:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...emil je tyyypek:D
...je to makac, do istej miery mu zavidim, co dokazal, ale urcite tomu obetoval mnoho...ja pred nim smekam klobouk...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zvuk
Nováčik

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 3, 2007, 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pre mna su slovenske spicky oi . aj Cyril Zelenak a Karol Olah . Obaja boli v znami v 70tych rokoch . Hrali s kapelami ako Collegium Musicum a Fermata . O Zelenakovi sa tvrdilo ,ze je "genialny" ,pretoze svoju techniku dosiahol bez toho ,aby poriadne cvicil . Neviem ,ale mozno je to s tym cvicenim len taky drb icon_cool.gif .
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: októbra 3, 2007, 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ludia a co Dave Grohl? :(
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
JoeY
Usadlík

Založený: 17 Júl 2007

PríspevokZaslal: októbra 3, 2007, 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak neviem či niekto dokáže posúdiť, ktorý bubeník je najlepší... dá sa to vôbec nejako zmerať ?? veď každý človek má iný vkus a každému sa páči niečo iné icon_cheesygrin.gif Je zbytočné sa o tom dohadovať, podľa mňa si treba vziať to "svoje" z každého bubeníka a budú najlepší bubeníci z nás icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: októbra 3, 2007, 7:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

lenze ani u nas to nezmeraju, ze sme najlepsi icon_cry.gif
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre