| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
NGM
Založený: 23 Okt 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: októbra 23, 2007, 1:12 pm Predmet: NO GRAVITY hľadá bubeníka |
|
|
| Šancu majú aj mladí a nadaní bubeníci. O pár týždňov vydávame náš tretí album pod názvom „The Beast of„. Ak sa chceš podieľať na jeho úspechu, neváhaj a pošli svoj profil na manager@nogravity.sk alebo volaj 0905 47 88 04 |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 566
|
Zaslal: októbra 23, 2007, 1:48 pm Predmet: Re: NO GRAVITY hľadá bubeníka |
|
|
| NGM napísal: | | Šancu majú aj mladí a nadaní bubeníci. O pár týždňov vydávame náš tretí album pod názvom „The Beast of„. Ak sa chceš podieľať na jeho úspechu, neváhaj a pošli svoj profil na manager@nogravity.sk alebo volaj 0905 47 88 04 |
Radko to si Ty ?? , to som ja Miso... ,z Istrochemu... , este stale nikoho nemate ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
NGM
|
Zaslal: októbra 23, 2007, 2:48 pm Predmet: Re: NO GRAVITY hľadá bubeníka |
|
|
| MrMetronome napísal: | | NGM napísal: | | Šancu majú aj mladí a nadaní bubeníci. O pár týždňov vydávame náš tretí album pod názvom „The Beast of„. Ak sa chceš podieľať na jeho úspechu, neváhaj a pošli svoj profil na manager@nogravity.sk alebo volaj 0905 47 88 04 |
Radko to si Ty ?? , to som ja Miso... ,z Istrochemu... , este stale nikoho nemate ?? |
Cau. Ano, som to ja a este stale nikoho nemame. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 649
|
Zaslal: októbra 23, 2007, 6:25 pm Predmet: |
|
|
| Nechce sa mi veriť, že by sa v BA a okolí nenašiel mladý talentovaný, "bigbítuchtivý" hráč.. Alebo je v tom angažmáne "nejaký háčik"?? :D :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
NGM
|
Zaslal: októbra 24, 2007, 3:13 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | Nechce sa mi veriť, že by sa v BA a okolí nenašiel mladý talentovaný, "bigbítuchtivý" hráč.. Alebo je v tom angažmáne "nejaký háčik"?? :D :D | Verime, ze tu taky je, ale tazko sa hlada, to mi ver! Ak ho osobne nepoznas, musi napr. narazit na tvoj inzerat a to tiez nie kazdy bubenik chodi po nete a cita inzeraty, skor je zavrety v garazi a maka. Hacik nie je ziadny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 649
|
Zaslal: októbra 24, 2007, 6:20 pm Predmet: |
|
|
Nuž, pravda je, že inzerát nieje najideálnejšia forma hľadania. :)
Divím sa o to viac, lebo takéto informácie sa šíria neuveriteľnou rýchlosťou hlavne ústnym podaním (na to sa nechytá žiadny optický kábel), a za normálnych okolností by ste už náhradu mali mať.. Ale kto vie..? Možno sa mýlim.. Tak hodně zdaru! :) e. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 845 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: októbra 24, 2007, 9:42 pm Predmet: |
|
|
| fuha...kebyže som z okolia Blavy tak by som to určite skúsil, vaša hudba sa mi páči...tak dúfam že sa podarí nájsť nejakú náhradu...veľa zdaru |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|