| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1062 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: novembra 3, 2007, 7:30 pm Predmet: |
|
|
no ved o to ide |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: novembra 3, 2007, 10:48 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | Toho by bolo strasne vela. Nejdem tu pisat svoj zivotny pribeh o tom ako ma po chvilke zacalo nicit konzervatorium a ako som si musel hladat vlastnu cestu.
To by bol ale pateticky a srdcervuci clanok  |
...a to divakov najviac zaujima, emocie predavaju, zober si taku posvu pre teba...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: novembra 3, 2007, 11:01 pm Predmet: |
|
|
A prave preto o tom nebudem pisat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2489 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: novembra 5, 2007, 12:31 am Predmet: |
|
|
Ale mohol by si...
A ak to nechceš písať sem tak napíš knihu na základe skutočnej udalosti...
A poďakuj mi, možno som ti práve vnukol nápad ktorý ti vyrobí pekné prachy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 412 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: novembra 5, 2007, 10:58 pm Predmet: |
|
|
prosííím ujo dušán Povedzte nám ako to bolo dalej! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 5, 2007, 11:05 pm Predmet: |
|
|
a mozno bude casom aj film z toho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: novembra 6, 2007, 11:08 am Predmet: |
|
|
krucifix...
bolo mi to treba?
tak teda dobre, ze ste to vy...
Skoncil som pri svojom hluchom obdobi, pocas ktoreho som 5 rokov stravil na osemrocnom gymnaziu v Tisovci a teda do 15tich som hral len cez vikendy a nepostupoval... Obdobie sice velmi hluche, ale aj tak veeeeeeelmi prinosne. Kedze som nemal bubny a hudba ma zacinala velmi velmi bavit a v skole bol klavir, travil som popoludnia tam. Dokonca sme mali vacsinou klavir v nasej triede, cize som vacsinu prestavok zabaval spoluziakov improvizaciami na aktualne hitovky, dehonestovanim "svatych" pesniciek (kedze islo o evanjelicke gymnazium) a nekonecnym prekrucanim ludovych piesni podlozenymi vulgarnymi textami. Okolo veku 12, 13 rokov sa to vo mne definitivne zlomilo a prestal som aspon predstierat zaujem o skolu. Vedel som, ze chcem narabat s hudbou a hoci mi logicky vychadzal klavir a kompozicia, stale som mal v podvedomi zatlacene bubny ku ktorym som mal ( a mam ) ovela cistejsi a nenutenejsi vztah ako ku klaviru. Prezradim a tam je zrejme aj pes zakopany, preco Vas moj pribeh tak zaujal, ze som uvazoval este nad drahou "pisatela". Hehe. Stale som kade tade vselico vypisoval... hehe... Moj dopis tvorivemu timu relacie Na linke je policia precitali aj v STV No... Tazko sa tomu rozumelo samozrejme mojim rodicom: Ich syn nadany na ucenie na osemrocnom gymnaziu chce byt znenazdajky komediant. Nastastie, mam extremne dobrych rodicov a ich nazor je, ze ak nieco chcem, umoznia mi aspon to skusit. Nechceli, aby som im napr. teraz keby som bol na vyske ktora by ma nebavila a nikam neviedla vycital, ze to so mnou neskusili. Takze jedneho dna sme sa vybrali na klavirne aj kompozicne oddelenie konzervatoria v Bratislave kde som sa im velmi zapacil a chceli si ma tam nechat, ale to by sa stalo pokial by som sa nespytal: A neucia sa tu aj bicie? A oni: Snad nechces byt bubenik! Tak som s rodicmi este pre zaujimavost zasiel do suterenu, kde sa prave nachadzal pan Zajacek, pan ktoreho urcite poznate s relacii ako repete, slagerparada a podobne kde hra na suprave. Ach. Na ten slastny moment sa pamatam ako dnes: VELKE TAMY ROCKSTAR, hi hat paiste 2002 15" sound edge a nejaky sabian AAX metal chrash, ktory som vyuzival ako ride a bol to pre mna vtedy najlepsi ride na svete lebo dovtedy som poznal iba amati, vlastne som nevedel, ze ine bubny existuju. Skratka nebo zostupilo, zahral som si najlepsie v zivote. Pan Zajacek neskryval nadsenie, musel som opustit miestnost, skratka presvedcil rodicov, ze z ich syna musi byt stoj co stoj bubenik. Tak mi v skratke ukazal Tuzara, xylofon a podobne vtakoviny. Samozrejme vsetko nove ma v tom veku velmi lakalo, takze ked som videl xylofon, nepredstavoval som si kolko casu ma bude stat zvladnutie tohto "zbytocneho" nastroja a ked som videl Tuzara, nemal som este dost skusenosti na to aby som vedel, ze to je vlastne velka metodicka fraska. A tak mi rodicia kupili maly xylofonik za 2000sk a zacal som sa pripravovat na konzervatorium. Raz za asi 2 mesiace som isiel do Ba prehrat panovi Zajackovi co mi dal za ulohu. Jednalo sa o jednoduche etudy na xylofon a v Tuzarovi sme dosli niekam po 30tku. Takto to bolo nieco menej ako 2 roky. Tato vyucba sa mi vobec nepacila. Etudy ktore som dostal nacvicit som mal vzdy hotove za 15 minut, samozrejme som sa s tym nepriznal. Nedozvedel som sa nic nove a co ma najviac svrbelo bolo, ze sme ani nezavadili o supravu. A to bolo predsa to, co ma zaujimalo a chcel som robit. Vzdy ked som mal nejaku otazku o suprave, alebo som mu chcel nieco zahrat na posudenie, povedal nie a venovali sme sa "dolezitym veciam" na prijimacky. Mal som iluziu, ze ked uz budem student konzervatoria, zmeni sa to a vlastne som mal predstavu, ze ma berie pre to, ze som ho zaujal hrou na supravu a ze ma logicky chce vychovavat v tomto obore. Prichadzalo obdobie prijimaciek a moja prihlaska sa vratila s tym, ze nemam ukoncenu zakl. skolsku dochadzku. Skratka to, co sme si cely cas mysleli, ze po kvarte sa da odist sa zrazu nedalo. Vynimka nepriata. Hrozne sklamanie, este rok som sa musel trapit v Tisovci. Neskor som sa vsak dozvedel, ze po kvarte sa bezne chodi... To len moja pani riaditelka evanjelickeho gymnazia vybavila vynimku. Co povedat. Nenavidela ma, ale hlavne mala komplexy s mojho brata ktoreho nenavidela 100X viac. To je na dlho, ale pekne mi to ten bonusovy rok osladila. Postup na konzervatorium som mal na vlasku este den pred nastupom, neferovo ma nechala prepadnut z matematiky a dusila na reparate do poslednej kvapky. Nebyt druhej profesorky, ktora sa napriek strachu (opravnenemu, uz tam neuci) zastala mojich vedomosti a celkovej situacie, mozno by som nemohol ist. To su dedinske pomery na Slovensku. Stale to tam tak fici. Toto vsak uz bolo po 2och vyznamnych udalostiach. Prijimackach, na ktorych som skoncil prvy a kupe novych bicich, ktore mam doteraz. Ked uz bolo jasne, ze syn bude komediant, na 15te narodeniny sme sadli s otcom do auta a isli kupit nejake tie bubny
tu zatial koncim. musim ist do skoly ak zaznamena aj tento diel ovacie, pokracovaniu sa zrejme nevyhnem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: novembra 6, 2007, 11:57 am Predmet: |
|
|
...co k tomu dodat, poucne, zaujimave, insprirativne...
...nenahnevaj sa, ked opomeniem tie veci ohladne bubnovania, tam neni co dodat, z pribehu som nadobudol presvedcenie, ze ta to musi bavit neskutocne...
...len ma tak zaujala ta pasaz s tym tvojim gymplom...je vidiet, kde sa nase krasne slovensko nachadza a jako si "odbornici" ucitelia liecia svoje komplexy z nedostatocneho socialneho ohodnoteni...
...mam podobne skusenosti a je mi z toho vsetkeho na grcanie...ospravedlnujem sa za expresivny vyraz, ale uz slusnejsie ma nic nenapadlo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 845 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: novembra 6, 2007, 12:19 pm Predmet: |
|
|
no dušan velmi zaujimave čítanie...som zvedavy co bude dalej
...k tomu "super" gymplu: je to tam strasne mam kopu znamych z toho gymnazia tak viem ako to doteraz tam chodi, riaditelka je fakt priblblá (poznám z vypravania gitaristovej priatelky ktora tam chodi)...Tisovskému EGT je najlepšie sa len vyhnúť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: novembra 6, 2007, 7:03 pm Predmet: |
|
|
Hehe.
Tak uz to asi dopisem, ale dnes asi nie.
Ten gympel mal velmi vysoku uroven. Bol jeden naj na slovensku, americania tam naliali tazke prachy. ked som tam prisiel, bolo to na vrchole a potom to islo z roka na rok dole. Potom co som odisiel mi uz chodia same zle spravy a stava sa z toho riadny kanal...
btw. som pocteny, ze Vas to zaujima  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 6, 2007, 7:23 pm Predmet: |
|
|
no vidis, dusan, ze to ide :D
dalsia pekna cast pribehu, mozes kludne popri bicich aj pisat podla mna a uz sa tesim na dalsiu cast :D ;-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 600 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: novembra 6, 2007, 7:54 pm Predmet: |
|
|
no aj ja sa uz neviem dockat ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 374
|
Zaslal: novembra 6, 2007, 10:33 pm Predmet: |
|
|
nj... aj mna to zaujalo. Tak sa vsetci radujeme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: novembra 7, 2007, 5:19 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | Hehe.
Tak uz to asi dopisem, ale dnes asi nie.
Ten gympel mal velmi vysoku uroven. Bol jeden naj na slovensku, americania tam naliali tazke prachy. ked som tam prisiel, bolo to na vrchole a potom to islo z roka na rok dole. Potom co som odisiel mi uz chodia same zle spravy a stava sa z toho riadny kanal...
btw. som pocteny, ze Vas to zaujima  |
...hmmm, aj hotelovka v piestanoch tez mala kedysi vysoku uroven...nebudem to porovnavat so spominanym gymplom, mne sa tu nic at takto vazneho nestalo, ale je tu pekny bordel...ale pokial budu bat ludia zmyslanie spred dvadsat rokov, nic sa tu nezmeni... |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: novembra 19, 2007, 8:45 pm Predmet: |
|
|
dusan a na nieco si zabudol ...pokracuj |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: novembra 20, 2007, 9:56 am Predmet: |
|
|
och.
uz som z toho bol takmer vyzuty. Neviem, ci chcem pokracovat, lebo v mojom registri prave nasleduje doba temna a omylov. hehe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: novembra 20, 2007, 7:09 pm Predmet: |
|
|
no davaj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 20, 2007, 8:04 pm Predmet: |
|
|
| dusan chceme ten pribeh az po smrt xD (urcita cast moze byt aj trosku sci fi;)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 690 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: novembra 20, 2007, 8:42 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | dusan chceme ten pribeh az po smrt xD (urcita cast moze byt aj trosku sci fi;)) |
jasne, a nezabudni tam na milostnu zapletku |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: novembra 20, 2007, 10:12 pm Predmet: |
|
|
ach.
a tajne som dufal, ze moja literatura nema byt pre masove publikum  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|