| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: augusta 22, 2007, 10:22 pm Predmet: |
|
|
| stale nie. je 22 22 a na fore je 9 22 |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 416 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: augusta 22, 2007, 10:58 pm Predmet: |
|
|
nie..
je to ok..
iba v cookies máš uložený iný čas.
skús sa odhlásiť (alebo zmazať cookies) a je tam dobrý čas.
mne to už ide v poho |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

|
Zaslal: augusta 23, 2007, 8:47 am Predmet: |
|
|
| a uz hej . je to ok |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

|
Zaslal: augusta 23, 2007, 10:03 am Predmet: |
|
|
| a kam zmizol ten odstavec kde boli najnovsie prispevky ? to bola dobra vec |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: augusta 28, 2007, 5:55 pm Predmet: |
|
|
vymazal ho asi tech.admin.
písal som mu už. keď sa mi ozve dáme to naspäť. (je to dobrá vec :) ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ľubor Technický administrátor
Založený: 06 Aug 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: augusta 30, 2007, 4:44 pm Predmet: |
|
|
| ja som to nevymazal ale uz je to naspat,ak nieco este chcete tak napiste... |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 234 Bydlisko: Nitra...
|
Zaslal: septembra 22, 2007, 2:39 pm Predmet: |
|
|
Toto fórum som objavil pár mesiacov dozadu a som s ním nadmieru spokojný !! Páni, len tak ďalej našiel som tu množstvo užitočných rád a ľudí, čo majú podobný alebo lepšie rovnaký cit pre hudbu ako ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: septembra 22, 2007, 5:08 pm Predmet: |
|
|
dik
tato pochvala patrí nielen admin teamu ale aj všetkým užívateľom, ktorí toto fórum vytvárajú ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 234 Bydlisko: Nitra...
|
Zaslal: septembra 22, 2007, 5:16 pm Predmet: |
|
|
| mysho napísal: | dik
tato pochvala patrí nielen admin teamu ale aj všetkým užívateľom, ktorí toto fórum vytvárajú ;) |
samozrejme spoločne tvoríme veľmi užitočný a dobre informujúci celok, že ??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Usadlík
Založený: 04 Máj 2007 Príspevky: 103 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: októbra 8, 2007, 10:22 pm Predmet: |
|
|
| čafte inač ked som sa prihlasil tak mi to ukazalo že pre navrat neviem čo a tam bolo niečo že here asi tam ma byť že hore neveim pozrite sa na to sa odhlaste a prihlaste a to vam tam ukaže |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: októbra 9, 2007, 1:07 pm Predmet: |
|
|
má tam byť here, v EN to znamená SEM
Keď tam klikneš tak ťa to hodí na úvodnú stránku fóra |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 614 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 3:38 pm Predmet: |
|
|
neviem ale mne sa zda ze toto forum nejako ide dolu vodou...je tu tolko nezmyselnych tem ktore z bubnovanim a bicimy nemaju nic spolocne ze mi je us z toho zle...neda sa s tym nieco spravit napr.by sa mohli taketo temy mazat ...alebo mozno by pomohlo keby sem tam prisli na toto forum poradit a nieco napisat aj nejaky profesionali,urcite by to zdvyhlo uroven fora....zatial...som tu zaregistroval len dusana a E F |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 384
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 5:17 pm Predmet: |
|
|
| nemal by si sa stazovat ze to tu ide dolu vodou,lebo keby si to chcel napravit,tak to tu dokaze pozdvyhnut uplne kazdy,aj ty sam.Ja sa nanic nestazujem lebo ja osobne nemam moc casu prispievat do tem kazdy den. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 707
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 5:47 pm Predmet: |
|
|
Tento "problém" som už preberal s myshom. Napísal som mu pár subjektívnych názorov a pripomienok.. Čo je ale naozaj podstatné pre sprehľadnenie, vyčistenie trídov a tém? Nekompromisné mazanie zo strany správcov, resp. presúvanie do "koša". Niektorí však tie OT ešte "podpoporujú" vlastnými príspevkami. :D. Chce to jasnú koncepciu a názor.. Prešiel som si toto fórum tak na 80% a na väčšinu obsahu sa nedá a nemá zmysel reagovať. Baviť sa o jedle, pití vlasoch a o tom "čo si kúpim keď budem veľký" je fajn, ale na to by malo slúžiť niečo podobné, ako KAFILERIE na čes. sfére.
Na "pozdvihnutie úrovne" vám nepomôže ani 60 profesionálov, pokiaľ si to sami nepostrážite a nebudete si fórum "zasierať" nezmyselnými príspevkami od veci. O úrovni zvládania spisovnej slovenčiny a formulovania radšej písať nebudem vôbec, niesme na ZDŠ a je to vizitka každého jednotlivca.
Je to všetko vo vašich rukách. Fórum, jeho obsah, úroveň a smerovanie tvoríte len a len vy.. e. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 384
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 8:20 pm Predmet: |
|
|
| EF plne stebou suhlasim,aj ked viem ze vtom vsetkom som namoceny aj ja.Uznavam svoj podiel "zasierania" fora . |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 8:35 pm Predmet: |
|
|
zdravím Vás.
no hej. s emilom sme už o tom rozprávali. písal som aj moderátorom. No ono to nie je len na nich. Treba aby si každý z Vás dával pozor a ROZMÝŠLAL NAD TÝM ČO PÍŠE. Pár vecí, ktoré chcem zdôrazniť:
1. Názvy tém píšte malým písmom (prvé veľké) a bez väčšieho množstva vykričníkov a iných ,,špeciálnych znakov,, :)
2. Ak píšte príspevok rozmyslite si či máte (viete) čo povedať k téme, ak nie tak radšej nepíšte.
3. Nerozvíjajte off-topic v témach kde nepatrí (aj keď náhodou nájdete v niektorích temách off topic nepokračujte v ňom, ale radšej napíšte niektorému moderátorovi nech ho zmaže)
4.Nepíšte viac príspevkov po sebe. Ak vás napadne niečo nové, čo chcete napísať tak máte možnosť upraviť/edit.
Dnes som si prešiel niektoré témy a premiestnil tam kam patria.
Spoli s moderátormi budeme musieť urobiť ,,generálnu údržbu fóra,, (prečistenie,vymazávanie .... atď) takisto aj v rozdelený tém atď
Ak máte nejakú poznámku,kritiku napíšte mi prosím poštu (pm), pretože ak sa vyjadríte v nejakej téme, ktorú nečítam (a k vzhľadom časovej zaneprázdnenosti ich fakt veľa nečítam :) ) sa môže stať, že nebudem o nej vedieť.
Takže v skratke :)
Fórum netvoria moderátori, ale VY. Netreba stále obviňovať moderátorov ale pozrieť sa aj na seba a prečítať si svoje príspevky, a poučiť sa. Samozrejme moderátori budú robiť a robia, všetko pre to aby bolo toto fórum stále čím lepšie
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 614 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: novembra 11, 2007, 12:19 am Predmet: |
|
|
| plne suhlasim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pandora Prieskumník
Založený: 29 Okt 2007 Príspevky: 10 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: novembra 29, 2007, 10:23 pm Predmet: |
|
|
ludkovia ešte neviem ako to tu chodí...ale som chcela vedieť že ako sa "robí nová téma"...no alebo či sa to dá:D lebo ja som v tomto debil......
a že ak by tu bol niekto ochotný, tak by mohol napísať svoj názor na bubeníkov ktorí hrajú v dychovke... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 805 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: novembra 29, 2007, 11:58 pm Predmet: |
|
|
| Nic proti ich schopnostiam, ale kazdopadne dychovka je mozno najlahsi zaner pre hranie na bicie. Ale vsetko treba zahrat dobre. Zavisi to od toho, ci ten bubenik hra tu dychovicu poriadne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakubko4ever Šialenec

Založený: 16 Júl 2007 Príspevky: 313
|
Zaslal: novembra 30, 2007, 4:12 pm Predmet: |
|
|
| co znamena taka spinka pri teme? |
|