| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 734 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: novembra 5, 2007, 8:28 am Predmet: |
|
|
aky ska rytmus? ze kopak hajtka rytmicak hajtka?
to som neskusal ju ucit, mozno by to slo lahsie, ked sa tam nehra nic naraz, a mozno je tvoja nadanejsia, no co... :-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1642 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: novembra 5, 2007, 4:20 pm Predmet: |
|
|
na zaciatok chcem upozornit ze som zaciatocnik
uz viackrat som to tu videl napisane ale nikde vysvetlene..co je bumcvach? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

|
Zaslal: novembra 5, 2007, 4:31 pm Predmet: |
|
|
| osminove noty hi-hat trebars a na stvrtovych striedas kopak a rytmicak...termin bumcvach som prvykrat zbadal na fore. predtym som to pocul ludi volat zakl. rytmus...ale to je tiez taky termin no...lebo vsak tazko povedat, ze co je zakladne...pre mishovu priatelku uz bude nazvdy zakladnym rytmom ska rytmus mozno |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 5, 2007, 5:39 pm Predmet: |
|
|
| neviem, mna kamos prvy rytmus naucil taky ze na hajtke stale osminy, na prve dve kopak, na tretiu rytmicak, potom bez kopaku, potom s kopakom..no snad vies ako to myslim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

|
Zaslal: novembra 5, 2007, 5:49 pm Predmet: |
|
|
| no, to uz je enhanced bumcvach :D:D:D:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 5, 2007, 7:25 pm Predmet: |
|
|
hh a dokonca som s tym odbubnoval asi 2 pesnicky na skuske 1 kapely ktorej bubenik ma uci hrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2991 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: novembra 5, 2007, 10:56 pm Predmet: |
|
|
| Brndo napísal: | | Damy a pani, vcera som posadil svoju slecnu za bicie...lebo uz davnejsie som si povedal, ze predsa to nejde, aby nevedela aspon bumcvach. no a co je zaujimave pre tuto diskusiu, ze ked som jej vysvetlil co ma robit, tak to skusila a povedala, ze jej to nejde, lebo NEMOZE HYBAT TROMI KONCATINAMI NARAZ ODLISNE. a ja reku ze co to vravi, ze zeny vraj vedia robit viac veci naraz, a ona nieco take, ze hej, ale ze nie takto (ze kazda ruka cosi ine a nohy tiez). Potom ked to este chvilu skusala, tak jej to parkrat aj vyslo. Cize na zaklade tohto pokusu vravim, ze prinajmensom moje dievca nema v suvislosti s bubnovanim tu schopnost, ktorou sa zeny rady chvalia, ze dokazu robit viac veci naraz. Keby trenovala, jasne, ze sa to nauci, ale o nejakej lepsej vychodiskovej pozicii teda hovorit nemozme. A upozornujem, ze cit pre rytmus nema zly, povedal by som, ze na nehudobníčku nadpriemerny, takze v tom problem nebol, slo cisto o problem koordinacie koncatin. |
Toto je hodne diskutabilné, skrátka bubeníkom alebo bubeníčkou sa nenarodíš. Musíš pre to niečo urobiť a biologické predpoklady nehrajú klúčovú úlohu. JE to na každom z nás ako dobrý bude |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 5, 2007, 11:06 pm Predmet: |
|
|
| no maximalne mozes mat urcite vlohy, ale to nie ani tak na bubnovanie, ale skorej na nejake jednotlive sucasti, pripadne vlohy na rychle ucenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 293 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: novembra 6, 2007, 3:52 pm Predmet: |
|
|
Ale veľmi ma prekvapilo, čo Brndo napísal. Ja som myslel, že bumčvach sa nauči hocikto na prvý krát. (Takže som není až taký zlý bubeník, ako som myslel ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ogy
Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 4
|
Zaslal: novembra 9, 2007, 2:14 pm Predmet: |
|
|
Aj ja by som uvítala, kebyže je nás, báb, čo hrajú na bicie viac, ale aby baby na tie bicie aj naozaj hrali, nie aby to bola len módna vlna, že baba za bicí sa len tak nevidí a vyzerá to strašne super, tak teraz hŕŕŕ poďme sa všetky tváriť, že sme veľké bubeníčky, aj keď nás to nebaví a nejde nám to :D. Len škoda, že môj učiteľ v ZUŠ-ke, kde som začala chodiť, má zrejme taký názor, že baby predsa len za bicie veľmi nepatria. Už na jednej z prvých hodín mi povedal, že on aj naše neúspechy (má tri baby, čo učí bicie), bude brať tak, že ‚však ste baby‘...Milé od neho, že berie do úvahy, že sme baby, ale bola by som omnoho radšej, kebyže na nás má rovnaké merítko, ako na chalanov. Aby sme si mohli byť isté, že známky, čo dostávame, dostávame za naše skutočné výkony, nie za to, že sme baby .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

|
Zaslal: novembra 9, 2007, 2:26 pm Predmet: |
|
|
| znamky mozes dlabat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 9, 2007, 2:49 pm Predmet: |
|
|
| PResne tak, vyser sa na celého učiteľa, keď sa budeš chcieť naučiť hrať tak sa naučíš a celý povrchný učiteľ sa môže ísť ****** s ***** a potom *****, čo je eše aj pekne nelegálne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 422 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 11:27 pm Predmet: |
|
|
| Niaký vychovanec patriarchárnej spolocnosty.. no coment |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 891 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: novembra 11, 2007, 3:05 am Predmet: |
|
|
| velky pozor na "ucitelov" |
|
| Návrat hore |
|
 |
ogy
|
Zaslal: novembra 11, 2007, 5:43 pm Predmet: |
|
|
| No hej, akurát že je to jedna z mála vecí, o ktoré sa môžem opierať, aby som vedela, ako na tom aspoň približne som, keď mi toho učiteľ niekedy veľa nepovie, tak mi už len ostane pozrieť sa na známky a potom mám aspoň akú - takú predstavu, či bol s mojim výkonom spokojný alebo nie a pokiaľ bude prižmurovať očí nad tým, že som baba, tak sa to len ťažko dozviem :D....až na túto vec, s ním ale veľmi dobre vychádzam a nemám problémy :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

|
Zaslal: novembra 11, 2007, 5:50 pm Predmet: |
|
|
| No ved jak chces no, ale podla mna mozes aj sama pocut, ako na tom si. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 12, 2007, 12:03 am Predmet: |
|
|
Tak tak, sám viem ako hrám. Nepotrebujem počuť svoje hodnotenie aby som vedel že tam a tam bola arytmia a že som v poslednej pasáži spomalil.
Kritika na účet chýb je osožná, ale nepotrebujem známky aby som vedel ako na tom som |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: novembra 12, 2007, 12:20 am Predmet: |
|
|
| ...ale su chyby, o ktorych nemusis vediet, alebo sam by si na ne prisiel neskoro...preto je konstruktivna kritika dobra a u mna velmi vitana vec... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 12, 2007, 12:53 am Predmet: |
|
|
| o tom nepochybujem, ja len nepotrebujem známky aby som si o sebe urobil obrázok |
|
| Návrat hore |
|
 |
ogy
|
Zaslal: novembra 12, 2007, 9:22 am Predmet: |
|
|
| Známky sú dobrým približným ukazovateľom, keď si človek nie je istý. A nech je začiatočník (ako som aj ja) akokoľvek dobrý, nemôže si byť takmer nikdy na 100% istý. Preto sa najmä teraz, spolieham viac na názor učiteľa. Až neskôr sa budem môcť z veľkej väčšiny spoliehať na vlastný úsudok a na vlastné uši. Vtedy budem rady učiteľa brať už len ako drobné usmerňovanie, nie vedenie :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|