Obsah fóra bubenici.com
BABY NA BICICH!!
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: novembra 12, 2007, 10:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
o tom nepochybujem, ja len nepotrebujem známky aby som si o sebe urobil obrázok

V prvom rade, vykon na nastroji sa objektivne oznamkovat neda a subjektivne znamkovanie je skor z kategorie: tak dnes Ti to fakt neslo, tak za 3 a spamataj sa, postrasit studenta a podobne, aj ked mi to pride chore, pretoze pre koho sa ucite hrat na bicie? To je jedno. Skor som chcel k hodnoteniu sameho seba. Povedal by som, ze to sa neda zhodnotit. Mozte mat pocit, ze Vam to ide napr. dnes lepsie a vcera a slabsie, ze mate lepsiu formu atd, ale sam sa vediet aspon trochu objektivne zhodnotit nie je realne. Raz sme na konzervatoriu v Ba hrali taku hru: Jeden bubenik bol dost srandista a vedel vyborne napodobnovat ostatnych pri hrani. Jedno popoludnie sa nas nejako viac nazhanalo v triede a zacal nas pojednom napodobnovat. Viete k comu doslo? Ked niekoho napodobnil, vsetci plakali smiechom nad tym, ako ukazal jeho styl a este ho aj trochu zosmiesnil, bolo vsetkym jasne, koho napodobnuje, okrem toho koho napodobnoval. Kazdy sa priecil: Ja tak nehram... atd. ale vsetci ho presviedcali o opaku. Ked prisiel rad na mna, neveril by som, ze sa moze odohrat takato situacia, ale nakoniec som sa takmer pohadal. Neveril som, ze hram take nezmysly, ale vsetci ma presviedcali o opaku. Ked som si nabuduce sadol za bicie, zistil som, ze je to tak. Tak velky pozor na sebahodnotenie.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dr.Phil
Šialenec

Založený: 02 Feb 2007

PríspevokZaslal: novembra 12, 2007, 9:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak Tak kopu veci vies aj sam ohodnotit ale nikdy to nebude uplne objektivne. Volakdo si ta potom vypocuje/pozre - okomentuje a az vtedy ti blikne a-ha ozaj.
Myslym ze dost moze pomoct aj nahravanie seba.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Sledujem si techniku a tempo. Počujem keď hrám ako idiot, zrýchlimalebo sa netrafím. No jednu dobu som si robil aj video, no mikrofónu na foťáku sa to velmi nepozdávalo tak som radšej prestal. Z úsudku a nahrávok sa dá získať celkový obraz a ak nie je človek namyslený a pripustí si vlasnú chybu, tak sa pomocov seba a nahrávok dá zlepšovať
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 5:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som sice uplny zaciatocnik ale tiez pocujem ci som zrychlil, alebo ci som nieco pokazil na tom co mam hrat
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 9:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pocujete ci zrychlujete alebo spomalujete? lebo mne to staaaaaaale nejde... iba ked je to rapidne sa po case sem tam zbadam, ale inak bravo, klobuk dolu ked sa tak viete vnimat.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hh mozno to bude vrodene ale ked nieco hram (napr. trioly na rytmicaku) tak pocujem ako daleko je jeden uder od druheho a vnimam ked su od seba dalej/blizsie nez by mali byt
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 10:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter neviem aky si zaciatocnik,ale ver mi ze presne hranie nieje len o spomaleni a zrychleni,da sa spravit aj mnozstvo inych chyb ktore si nie tak lahko vsimnes.Ja som si myslel ze hram ok,no ked som sa pred pol rokom nahral tak som bol KO ! icon_lol.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 11:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ved ked hovorim len o rychleni a spomaleni, tak to neznamena ze ine chyby sa spravit nedaju ;-)
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 14, 2007, 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
hh mozno to bude vrodene ale ked nieco hram (napr. trioly na rytmicaku) tak pocujem ako daleko je jeden uder od druheho a vnimam ked su od seba dalej/blizsie nez by mali byt

To by mal rozhodne pocut kazdy aspirant hry na bicie nastroje a celkovo kazdy hudobnik. Tiez ked cvicim zakladne veci tak pocujem ako mi to lieta a ake je to usadene. Zrychlovanim a spomalovanim myslim to, ze hras 5 minut bumcvach a o 5 minut si celkom urcite na inom tempe aj ked mas pocit, ze to drzis. Teda... fakt je takmer nerealne pocut vlastne zrychlovanie ci spomalovanie. Ak by to tak bolo, hral by si presne a to by si bol potom stroj alebo Dennis Chambers. Maximalne si mozes po nejakej dobe uvedomit, ze je to rychlejsie alebo pomalsie, ale vtedy je uz neskoro.
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: novembra 14, 2007, 3:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...tak tak, timing je zakladny predpoklad...nevravim, ze ja ho mam dokonaly, obcas sa trocha seknem a zavalim to mimo dobu, ale to jako uz spomenul Dusan je marne, akurat sa mozes na seba hnevat, ze si kydo a nevies hrat...
Návrat hore
IVIK180
Prisťahovalec

Založený: 21 Nov 2007

PríspevokZaslal: novembra 21, 2007, 1:53 pm    Predmet: Re: BABY NA BICICH!! Odpovedať s citátom

No jasne zeny na bicie treba lakat.Niekedy maju lepsi cit ako chlapi.Len treba davat pozor na snare aby sa nestratil niekde.Ale dost bolo srandy.Tusim aj lenny kravitz mal holku na koncerte a nebola zla.Tak len vrelo odporucam.
Návrat hore
JoeY
Usadlík

Založený: 17 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 23, 2007, 11:00 am    Predmet: Re: BABY NA BICICH!! Odpovedať s citátom

IVIK180 napísal:
No jasne zeny na bicie treba lakat.Niekedy maju lepsi cit ako chlapi.Len treba davat pozor na snare aby sa nestratil niekde.Ale dost bolo srandy.Tusim aj lenny kravitz mal holku na koncerte a nebola zla.Tak len vrelo odporucam.

Jasné, Lennymu Kravitzovi bubnovala istý čas Cindy Blackman...
Návrat hore
zuzankoo
Prisťahovalec

Založený: 28 Jún 2007

PríspevokZaslal: novembra 24, 2007, 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som nepochopila icon_neutral.gif
preco by sa mal snare niekde stratit icon_question.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 5:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
pocujete ci zrychlujete alebo spomalujete? lebo mne to staaaaaaale nejde... iba ked je to rapidne sa po case sem tam zbadam, ale inak bravo, klobuk dolu ked sa tak viete vnimat.

Tu je tip (v príspevku "cvičenie č.4..) funguje to luxusne.. Ak sa Ti chce, doporučujem aj zbytok.

http://www.sferabubeniku.info/viewtopic.php?t=4067&start=0
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 11:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:

byvam v takom tehlovom obytnom dome v meste s vlastnym dvorom kde mam aj garaz ....v sobotu vecer asi o takej deviatej hram-hram na otvorenej hajte ......zabucha mi suseda zhora 88rocna babicka s civavou.... ze si mam zavriet hajtku skoro ma hodilo o zem icon_eek.gif icon_eek.gif

Nedokázal som presunúť celý príspevok,tak som ho skopčil
Návrat hore
JoeY
Usadlík

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 11:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Malcolm napísal:

byvam v takom tehlovom obytnom dome v meste s vlastnym dvorom kde mam aj garaz ....v sobotu vecer asi o takej deviatej hram-hram na otvorenej hajte ......zabucha mi suseda zhora 88rocna babicka s civavou.... ze si mam zavriet hajtku skoro ma hodilo o zem icon_eek.gif icon_eek.gif

Nedokázal som presunúť celý príspevok,tak som ho skopčil

icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif hehe, dosť naskillovaná babka icon_cheesygrin.gif keby sa toto stane mne, asi prestanem piť... icon_lol.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 12:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

za mladi to bola nejaká heavy bubeníčka (aj keď viem, že vtedy nič také nebolo)
Návrat hore
JoeY
Usadlík

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 8:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
za mladi to bola nejaká heavy bubeníčka (aj keď viem, že vtedy nič také nebolo)

aaaale, nepodceňuj dôchodkyňu... možno by nastrúhala také 16-tky na dvojšlapke, že aj Joey Jordisson by predal bubny a venoval sa radšej háčkovaniu... icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 8:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem, ci je dobre supnut to do tejto temy....mozno lepsie do "drummeri", navyse "je ich strašne veľa a mnohých nepoznám, napíš toho svojho obľúbeného a diskutujme" sa celkom na to hodi...ju nepozna nikto, ale oblubena je u viacerych :D:D
mohla by sa volat malcolmova stara susedka :D:D:D
Návrat hore
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 8:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hh podla mna hrala za starych casov s gramcom AC/DC a zboznovala Iana Paiceho icon_cheesygrin.gif
tvrdy komunizmus a zo starkinej izby reve "Highwaaaay to heeeeeel!!!" a ona mlati do toho icon_cheesygrin.gif
fasa predstava
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 13 z 16

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre