Obsah fóra bubenici.com

!! LARS ULRICH !!
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: októbra 25, 2007, 2:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no bol to len moj pocit...a ten ma kazdy iny...ja si tiez vypocujem hocijakeho bubeníka to neni problem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
palko182
Usadlík

Založený: 04 Máj 2007

PríspevokZaslal: novembra 24, 2007, 10:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ako by ma strašne zaujímalo čim je lars tak výnimoční ved hraje ako každý iný keby nehral v metalike tak by ho nikto nepoznal
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 24, 2007, 10:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale hra .....a nep......uj mi tu do Larsa
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 24, 2007, 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

heh ked "hraje" tak ako kazdy iny tak by som teba chcel vidiet zahrat aspon Nothing else matters s takym feelingom ako on...neni to vynimocny bubenik to je pravda...ale je to chlapik ktory zalozil Metallicu a ta Metallica udala smer mnohym kapelam (rockovym, metalovym)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Šialenec

PríspevokZaslal: novembra 24, 2007, 11:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a ponaucenie........ nepi....uj do Larsa
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 12:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

veru, nehajte ho, volantára :-P

http://youtube.com/watch?v=ToNRGFETLqY
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 12:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

kazdy lepsi bubenik,ktory uz vie co a ako,je niecim vynimocny.Ja obdivujem mojho kamarata,keby som vedel ako,tak sem aj supnem nahravku icon_lol.gif
Návrat hore
palko182
Usadlík

Založený: 04 Máj 2007

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 2:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
heh ked "hraje" tak ako kazdy iny tak by som teba chcel vidiet zahrat aspon Nothing else matters s takym feelingom ako on...neni to vynimocny bubenik to je pravda...ale je to chlapik ktory zalozil Metallicu a ta Metallica udala smer mnohym kapelam (rockovym, metalovym)

ako v pohode ved ja nehovorim že som prvo triedny bicman ale ved to je tak každy napr. p... do travisa barkera hej? tak potom prečo by niekto nerypol do larsa icon_cheesygrin.gif ved keby tam hral hoci kto iny tak by to bolo to iste tak nechapem čo si ho tu niekto tak obhajuje ako sto ludi sto chuti sorry ak som tu stym niekoho napadol ale je to moj nazor
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 11:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Miso ti to uz vysvetloval icon_frown.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 12:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no zas neviem, ci by metallica bola taka ista bez ulricha...keby teraz daky drummer hral v metallice uz stare songy tak isto ako ulrich, tak by to bolo to iste, ale napr. zda sa mi, ze songy na ..and justice vznikali semo tamo aj tak, ze ulrich hral dake rytmy a do toho hedfield riffoval...takze keby tam bol vtedy niekto iny, tak by zrejme nevznikli take iste songy, ako vznikli.
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 1:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

palko182 napísal:
Misho napísal:

ako v pohode ved ja nehovorim že som prvo triedny bicman ale ved to je tak každy napr. p... do travisa barkera hej? tak potom prečo by niekto nerypol do larsa icon_cheesygrin.gif ved keby tam hral hoci kto iny tak by to bolo to iste tak nechapem čo si ho tu niekto tak obhajuje ako sto ludi sto chuti sorry ak som tu stym niekoho napadol ale je to moj nazor

tak to mas potom dost blbu mienku..ked podla toho rypes ze ti do Barkera pindaju...tam to je tusim aj opodstatnene...Travis Barker radovy punkrockovy hrac ktory nepriniesol nic nove do svojho zanru...kdezto Lar Ulrich je uz momentalne tiež obyčajny rockovy bubeník ale do metalu a rocku toho doniesol vela...a v časoch po vydanie Black albumu bol aj uznavany metalový bubeník
...ano je to tvoj nazor nikto ti ho neberie ale nabuduce kus aj pohni tou vecou hlave a az potom píš
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 1:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Brndo napísal:
no zas neviem, ci by metallica bola taka ista bez ulricha...keby teraz daky drummer hral v metallice uz stare songy tak isto ako ulrich, tak by to bolo to iste, ale napr. zda sa mi, ze songy na ..and justice vznikali semo tamo aj tak, ze ulrich hral dake rytmy a do toho hedfield riffoval...takze keby tam bol vtedy niekto iny, tak by zrejme nevznikli take iste songy, ako vznikli.

..ved som o uz hovoril...keby nebol ulrich ziadna metallica neni...a tak to bude aj ked náhodou Ulrich odíde (co sa ale urcite nestane)
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 1:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Brndo napísal:
veru, nehajte ho, volantára :-P

http://youtube.com/watch?v=ToNRGFETLqY

dako ten link nejde..ale urcite si chcel ukazat to jeho suprove solo icon_lol.gif to nebolo solo len dake vyblbnutie sa medzi pesnickami
tu pridávam par videií kde je cisto zaber nanho (ziadneho volantara tam nenajdete)
Fuel:
http://www.youtube.com/watch?v=LVvclO4mrmI
Sad but true:
http://www.youtube.com/watch?v=M520a7i6aAA
Enter Sandman
http://www.youtube.com/watch?v=AjF1MsV3HJo
Of wolf and man
http://www.youtube.com/watch?v=cy7r9jyZSCU

a este jedna mala ukážka čo sa stane ked sa Ulrich zameni za ineho bubeníka:
http://www.youtube.com/watch?v=jPQNraQwFuI
Návrat hore
Brndo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 2:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

solo ziadne, bol to master of puppets, video nicim nevynimocne, az na to, ze tomy mal snad este viac nakloenene na seba ako obvykle...alebo to tam len tak vyzeralo...skratka velmi naklonene
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 3:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a este jedna mala ukážka čo sa stane ked sa Ulrich zameni za ineho bubeníka:
http://www.youtube.com/watch?v=jPQNraQwFuI[/quote]

kuuuuuuuuurniksopa. som cakal, ze sa zameni za bubenika a nie jordisona. to by bolo zas trosku o inom.

budem sa opakovat k teme Lars Ulrich: Obycajny priemerny hrac, ktory ovlada jeden svoj ministyl. A to, ze zasiahol jeden miniaturny vysek hudby ho este neklasifikuje na vynimocneho bubenika. Skor mozno ako nejaku osobnost alebo hudobnika celkovo.
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 4:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem dusan co myslim tym "ministylom" a minivysekom hudby"
...ano hral to bubenik...to je jedno ci jordison alebo Jožko Mrkvička alebo ja...
..primerny bubeník to je to je pravda..nicym vynimocny...snad len vynimocnej kapely
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 9:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

v jednom je lars urcite vynimocny .... na tomto fore ( mozno aj na inyh no ja chodim len sem ) dokazal rozdelit ludi na proti sebe stojace tabory tak ako nikto iny :)

a co sa tyka toho jordinsona .. tak neviem ci v inej kvalite by to bolo lepsie no ja som to nemohol pocuvat ... to co tam hral on sa tam absolutne nehodilo ... urcite ze to bolo dobre zahrate ale pokial by som mal pocuvat niekoho kto hra k soundtracku Vecernicka hrat nejake deathmetalove rytmy alebo niekoho kto hra do pesnicky metallicy obycajny bum cvacht ale uplne dokonale napasovany ... no ja by som urcite bral to druhe
Návrat hore
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 9:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

gondorcan napísal:
v jednom je lars urcite vynimocny .... na tomto fore ( mozno aj na inyh no ja chodim len sem ) dokazal rozdelit ludi na proti sebe stojace tabory tak ako nikto iny :)

a co sa tyka toho jordinsona .. tak neviem ci v inej kvalite by to bolo lepsie no ja som to nemohol pocuvat ... to co tam hral on sa tam absolutne nehodilo ... urcite ze to bolo dobre zahrate ale pokial by som mal pocuvat niekoho kto hra k soundtracku Vecernicka hrat nejake deathmetalove rytmy alebo niekoho kto hra do pesnicky metallicy obycajny bum cvacht ale uplne dokonale napasovany ... no ja by som urcite bral to druhe

presne...jednoducho povedané, v každom songu, napr v Masters of Pupets v tom hraní a znení bicích človek počuje Larsa a hocikto iný tam jednoducho nesedí, pretože si myslím, že každý vo svojom hraní nosí aj svoj poznávací znak..že je to on..
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 25, 2007, 11:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

gondorcan napísal:

ano nehodilo....daval to vlastne po svojom...a vidis hned to pokaslalo celu skladbu
...ja osobne by som tiez bral tu druhu moznost bumcvachtu a to takeho na styl bubeníka ACDC...on by sa len pousmial nad dvojkopakmi a vselijakymi vyhravkami, zapalil by cígo a dal svoj bumčvacht a mal by pokoj icon_cool.gif
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: novembra 26, 2007, 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

este chcem dodat k tomu mojmu prispevku aby tu nahodou nevznikli dalsie velke hadky JE TO MOJ NAZOR A MNE SA TAM JORDINSON NEPACI ... to neznamena ze to hral zle alebo neviem co ...

a inak ... ak sa nemylim tak jordinson vlastne metallice pomohol lebo lars nemohol hrat alebo ako to bolo a urcite ze to bol dobry cin ale to nic nemeni na tom ze tam proste ten jeho styl nesedel ( mne )
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 11 z 14

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre