| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
maxo Prieskumník
Založený: 03 Dec 2007 Príspevky: 5
|
Zaslal: decembra 3, 2007, 12:51 am Predmet: kupim jete bicie,zaciatocnik,....velky kopak,komplet s cinel |
|
|
| takze,idem na vanoce malemu kupit bicie,takze by som uvital seriozne ponuky,klen z ba a okolia, ale len take,ktore nebudem musiet predchodziemu mjitelovi za mesiac prist obuchat o hlavu,...alebo si mam radsej kupit nove neg,alebo premierky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 599 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: decembra 3, 2007, 7:16 pm Predmet: |
|
|
| radsej nove sonor 507 alebo nejake malo hrane...nrg urcite nie a premier neviem ako hra...ale tie 507 su naj a su priblizne v tej cenovej kategorii... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jano

Založený: 15 Dec 2007 Príspevky: 3 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: decembra 15, 2007, 1:02 am Predmet: ja teraz bicie predavam... |
|
|
| Predam bicie Yamaha DP: Bicia sada je vo velmi dobrom stave, garazovana, 22"kopak 14"ocelovy hlboky rytmicak, prechody 10", 12", 14", blany-REMO a EVANS, vyborny zvuk, s hardwareom-2x sibenica TAMA,rytm.st.,1x hihat stojan Yamaha a stojan na cinely Yamaha s multiclampom a drziakom na kotol + stojan na cowbell na kopaku + obaly na kopak, tomy a kotol.K tomu este 4 povodne prevozne blany-ako nahradne a cinela crasha Headliner, najnizsia rada.V prípade záujmu poslem foto aj zvukové nahrávky zo studia aj skusobne, piste na jano@chimera.sk, som zo Žiliny, cena je 18000SKK za vsetko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 120
|
Zaslal: decembra 15, 2007, 1:17 pm Predmet: Re: kupim jete bicie,zaciatocnik,....velky kopak,komplet s c |
|
|
| maxo napísal: | | takze,idem na vanoce malemu kupit bicie,takze by som uvital seriozne ponuky,klen z ba a okolia, ale len take,ktore nebudem musiet predchodziemu mjitelovi za mesiac prist obuchat o hlavu,...alebo si mam radsej kupit nove neg,alebo premierky? |
...milujem zastrasovanie...na kazdych starsich bicich sa najdu slabe miesta, predsa to ci tie bicie drzia po kope a ci maju nieco co sa da nazvat zvukom alebo nie sa da zistit hned...a lepiacu pasku snad rozozna aj male dieta. To len k tomu buchaniu o hlavu. Kazdy chce predsa predat co najlepsie a kupit najlacnejsie... ak kupim zle, mozem si trieskat vlastnu hlavu...na druhej strane, komu sa nestalo ze kupil nieco za co sa po case chytal za hlavu, ze aky bol sprosty? S narastajucimi skusenostami sa ten pomer uspechov a neuspechov meni k lepsiemu. Ak sa v tom nevyznam, zhanam niekoho kto je na tom lepsie, alebo idem do novych, ale aj tam su skusenosti na nezaplatenie. Radsej dam niekomu na pivo, nech mi poradi, ako sa za mesiac niekomu vyhrazat... ...a inak suhlasim s tym ze nic lepsie ako 507-ky v danej cenovej kategorii Maxo nezozenies,navyse dobre vyzeraju, cize synovi zasvietia oci ked ich rozbalite a date dokopy. Cize by som nerozmyslal...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|