| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: decembra 6, 2007, 8:15 pm Predmet: Re: verkel |
|
|
| animal666palermo napísal: | | a hele fratrik tak to uz vraj treba drzat hubu a len citat zaujimave ale fasa,taka kapacita zase niesom aby som hral po zabavach hravam po skusobniach lebo tu nieje moznost hrat niet sa kde ucit niet sa kde prezentovat fleky su obsadene a mne mne to pripomina spinavu politiku,preco napriklad nehras emilku v superstar 3 na hrncoh(asi blba otazka) preco nieje vobec o vas pocut myslim aj tie vase projekty inspiruje to skorej ako hladat po obchodoch palice a mysliet si ze teraz budem dave weckl? |
...ani sa necudujem, ze nemas kde hravat s takymto arogantnym pristupom...
...uz to opakujem asi miliontykrat za ten kratky cas, co mi to prednedavnom kamarat, skuseny muzikant, ktoreho si moooc vazim, aj ked hra po krcmach zadarmo...kapely tam dolu nemaju sancu, jak sa budu chovat jako blbci a jedna druhu potapat a srat si na hlavu...muzikanti si maju pomahat, lebo su vsetci v stejnakych srackach, aj ked si to daktore individua, ktore si o sebe myslia, jaki su genialni, nepripustaju...
...ja som mal moznost prejst dakymi akciami s len malo kapelami, ale uz mam teraz roztriedene, koho zavolat, ak nieco budem organizovat, a koho nie, lebo jeho kretenske arogantne chovanie ma od jakejkolvek situacie odradza...
...a radsej budem furt hravat hobby po krcmach za pivo a klobasku s ludmi, s ktorymi sa citim dobre a zabavim sa, jako keby som sa mal rozculovat nad dakymi idiotmi, aj ked na vacsej akcii...
...nakoniec som rad, ze muzikou si zarabat nebudem, snad, Emilovi zavidim leda tak otrlost, s jakou bere ludi jako ty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 412 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: decembra 6, 2007, 10:03 pm Predmet: |
|
|
tzv. s kludom anglicana
darmo pocúvam s kazdej strany ked sces prerazit chod do zahranicia...
darmo sa my hrá so susedovimi 2B (konáre) gregmy pohodlnejsie a mam z nich lepsi pocit ako s jokermy 7A (sparatka), hoci tie 2B su hrube jak hovado a neda sa s nimy hrat moc technicky, citit ze ta palicka je lepsie ovladatelna a vyvazena - Zrejme zapricinene urovnou vyrobcu paliciek
Co sa mna subjektivne tyka rozdiel Medzi 100/200/300 korunovýmy palickamy a 1000 je premna nepodstatny vzhladom na to ze by nemal byt as taky drasticky a do paliciek tolko nemienim investovat. Verím vsak ze niekomu sa s nimy bude hrat lepsie...
Ja som sa nechal inspirovat kolegamy s fora a rozhodol som sa pre Majo slavka model a vyskusam aj Fusion. Dostupnost palieciek na trhu a pomer cena/vychválenosť je dost dobrý. Mozno su temy typu "ktore cinely su lepsie" :D aspon na nieco dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 599 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: decembra 6, 2007, 10:30 pm Predmet: |
|
|
| majo slavka model som si oblubil aj ja su super... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 669 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: decembra 6, 2007, 11:31 pm Predmet: 5f |
|
|
no vidis emilku si ten ktory udajne arogantnemu a frustrovanemu ukaze ze veci su uplne inac,mne uz tazko niekto bude vysvetlovat ze s 5b bude cinel cinkat inac ako s 5a,vsetci nemozme odist prec ked to myslime s hranim na hrcoch vazne prec,aj ked som dostal ponuku odist do londyna a nahravat tam nemozem sa potom doma s kludom pozerat na superstar vsak sa na to neda pozerat a nie to este pocuvat potom ma sere ked musite ist prec vy co pre ostatnych ste vzorom a skryvate sa niekde v cechach,kde su tie projekty so sebanom naposledy som pocuval rozhovor na slovensku 1,chapem ho ale zase ta jeho naviazanost na slovanskost sa mne zda uzkoprsa,kde je to legerdarne ebony studio kde sa to vsetko co bolo na slovensku tak magicke stratilo sere ma to |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 635
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 12:05 am Predmet: Re: 5f |
|
|
| animal666palermo napísal: | no vidis emilku si ten ktory udajne arogantnemu a frustrovanemu ukaze ze veci su uplne inac,mne uz tazko niekto bude vysvetlovat ze s 5b bude cinel cinkat inac ako s 5a,vsetci nemozme odist prec ked to myslime s hranim na hrcoch vazne prec,aj ked som dostal ponuku odist do londyna a nahravat tam nemozem sa potom doma s kludom pozerat na superstar vsak sa na to neda pozerat a nie to este pocuvat potom ma sere ked musite ist prec vy co pre ostatnych ste vzorom a skryvate sa niekde v cechach,kde su tie projekty so sebanom naposledy som pocuval rozhovor na slovensku 1,chapem ho ale zase ta jeho naviazanost na slovanskost sa mne zda uzkoprsa,kde je to legerdarne ebony studio kde sa to vsetko co bolo na slovensku tak magicke stratilo sere ma to |
Chápem, mňa tiež kopec vecí serie.. :) To ale neznamená, že budem lipnúť na veciach, ľuďoch a dobe ktorá je dávno preč.. Mám "výhodu", že som bol vychovaný v zmysle "domov je tam, kde máš prácu", preto mi nerobí problém zahodiť za hlavu "nefunkčné" vzťahy (v zmysle kapiel a projektov) a hľadať nové.. Mám pocit, že ak človek prestane sám seba nakopávať, prestane sa pozerať dopredu a žije stále v minulosti, je koniec. U muzikantov to platí dvojnásob.. Mám 39 rokov a vieš čo už 4 mesiace robím? Prekopávam si základy hrania a cvičím ako školáčik Jojo Mayera Secret weapons of M.D.. :D, hľadám nové zvuky, experimentujem s ladením a snažím sa hrať 'inak' (prístupom). Jasné, na hranie s Leonou Machálkovou je to zbytočný luxus.. Lenže potom som (sme) sa na to mohli vykakať už po zvládnutí "tu-ca", nemuseli riešiť či Tama alebo Yamaha, K Zild. alebo Stagg, nohy od stola alebo Vater.. :D Rozumieš!? Treba myslieť pozitívne, byť v pohybe a snažiť sa nájsť v tom marazme pre seba niečo pozitívne (o tom môžem napísať knihu).. Skús si niekedy zahrať na ride "blbé 4" s jaseňovými 5Bčkami a vzápätí hickorovými.. A nehovor mi, že Ťa to nebude inšpirovať.. :)
Držím palce!! ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 7, 2007, 12:26 am Predmet: hai cesar |
|
|
mna uz inspiruje ze si mozem stebou takto nieco popisat,tak dobre odteraz budem pozerat na svet pozitivne,nahodou aj ja mam problem dnes som cistil cinel a cistim a cistim a furt zadrbany celkom ma zaujima ako to cistit a kolko,jojo mayer skvele dvd ako s ineho sveta mam rad co robi aj taky rodney holmes moderne a skvele sa to pocuva ziadny punk ani jazz proste hudba,ak sa mozem opytat vyucujes a si vobec na slovensku?napriklad ku kupe hrncov ma ispirovalo aj to ze v ebony boli nejake yamaha rock tour custom bicie na ktore nahraval raz moj kamarata vraj boli alebo su tvoje aj na zaklade toho som si objednal recordingy zboznujem ten zvuk mam aj ine som tak fanatik tak mam kadeco,snad som vsetko napisal spravne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 635
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 1:00 am Predmet: |
|
|
:D Jou jou, toto sa mi viac páči.. ;)
Neučím, dávam občasné konzultácie a ak viem, tak pomáham riešiť čiastkové problémy.. Od jari trávim väčšinu času na Slovensku a za hraním podĺa potreby "vyrážam".. Za posledné roky toho bolo dosť, tak trošku uberám z plynu, robím len čo ma baví ale hlavne, od mája zas systematicky a pravidelne cvičím..
Rock tour custom som mal (čierne) asi do '95. To boli fajné bubny.. :) K Recordingom Ti gratulujem, podľa môjho vkusu je to to jediné od Yamahy čo "hrá"..
Tak nech Ti tá inšpirácia dlho vydrží a nech sa Ti čo najmenej špinia činely.. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 7, 2007, 11:02 am Predmet: zb |
|
|
| aby som nehral len tuc tac musel som ist za hranice aby som sa posunul dalej privatne som studoval ale posralo sa auto a bolo po studiu,chybaju tu ucitelia skutocny ja osobne neucim iba ak tak inspirujem a poradim budem to volat konzultacie nie take pri poldeci to je nieco ine,chyba tu nejaka vaznost ked sa idem pozriet do klubov mam rad ked ma niekto postavy do pozoru ako hra ale vacssinou som ako zvednuta ruza tak sa potom zalievam ha,kupit a zohnat sa da kadeco yamaha mapex dw cokolvek clovek zozenie len to poradneho veduceho nie,kto potom samorostovy poradi ake kupit palice v obchode v ktorom predava gitarista?! |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 7, 2007, 11:04 am Predmet: zb |
|
|
uz viem kto poradi kliknem si na BUBENICI:COM  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1061 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 3:59 pm Predmet: Re: zb |
|
|
| animal666palermo napísal: | | aby som nehral len tuc tac musel som ist za hranice aby som sa posunul dalej privatne som studoval ale posralo sa auto a bolo po studiu,chybaju tu ucitelia skutocny ja osobne neucim iba ak tak inspirujem a poradim budem to volat konzultacie nie take pri poldeci to je nieco ine,chyba tu nejaka vaznost ked sa idem pozriet do klubov mam rad ked ma niekto postavy do pozoru ako hra ale vacssinou som ako zvednuta ruza tak sa potom zalievam ha,kupit a zohnat sa da kadeco yamaha mapex dw cokolvek clovek zozenie len to poradneho veduceho nie,kto potom samorostovy poradi ake kupit palice v obchode v ktorom predava gitarista?! |
:D:Dtake hudobniny mame v Senici |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 5:20 pm Predmet: |
|
|
...nie len v senici...
...PB, PN co viem...
...jedine v Ziline Piskorik hral na bicie, lenze ten zas potrebuje hodit do kalkulacky 25 a 25...a to je Ing... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 8, 2007, 12:48 am Predmet: hell water |
|
|
| nechapem akych 25 a 25? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1061 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 1:33 am Predmet: |
|
|
ze kolko je 25+25 ;)
inak my mame takeho bufetara v skole:D |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 8, 2007, 8:40 pm Predmet: fagot |
|
|
| nieco som nasiel pre tych co chcu hrat ako ninja DRUMSTICKSPINOLOGY.COM no mne ta stranka zobrazit nesla tak potom odporucam YOUTUBE.COM spin,idem do krcmy sevaste |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xtrem3 Nováčik
Založený: 10 Dec 2007 Príspevky: 28 Bydlisko: Bardejov
|
Zaslal: decembra 12, 2007, 4:11 pm Predmet: |
|
|
| presiel som si gregmi, zildjianmi, balbexami a zakotvil som pri podpisovkach VicFirth - Steve Gadd (take cierne) nylon...vydrzali mi viac ako rok a boli neuveritelne dobre vyvazene... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xtrem3 Nováčik
|
Zaslal: decembra 12, 2007, 4:25 pm Predmet: |
|
|
| metlicky pouzivam tiez ficfirthy...povodne som si kupil jedne lacnejsie ficfirthy a boli katastrofalne tazke...tak som na ne zanevrel ale nedavno mi odporucil Marel Buntaj odporucil model aky pouziva on a velmi sa mi osvedcili |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 12, 2007, 11:29 pm Predmet: hhhhhhh |
|
|
| ooooooooooooooooo |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 12, 2007, 11:45 pm Predmet: hard |
|
|
cital som v jednej knihe ze veci co sa tykaju nastavenia a paliciek a stylu hry na bicie je vec tak u kazdeho specificka ze je niekedy bezpredmetne polemizovat nebodaj filozofovat na tym kazdy sme iny je to vec povedzme az duchovna,ale napriek tomu co som tu cital skusil som menit tie palice mam tu moznost si skusit uplne vsetko aj kupenske drahe lacne lachke tazke znackove neznackove pekne skarede a cojaviem ake este na vsetko sa da zvyknut aspon osobne mne je to skoro jedno ale urcite viem ze to co som mal moznost drzat od ex bubenika metalindy ten mustafa co tam hral people tak to su ukradnute vymedzovacie koly na vymeru parciel na geodezii popripade na vymeru trasy dialnic,nieco pre drakulu proti kaslu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 780 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: decembra 13, 2007, 10:11 am Predmet: |
|
|
| Xtrem3 napísal: | | presiel som si gregmi, zildjianmi, balbexami a zakotvil som pri podpisovkach VicFirth - Steve Gadd (take cierne) nylon...vydrzali mi viac ako rok a boli neuveritelne dobre vyvazene... |
ROK?!?!?!?! to sa mi zda neuveritelne. Moje mali po 3och tyzdnoch vo vrchnej polovici farbu uz len kde tu Tiez som velky priaznivec tychto palic, moje oblubene od Vic Firth, ale po kratkej medzizastavke som sa vratil naspat k Balbexom ultra jazz hickory. Velmi podobne, ale vahu maju rovnomernejsie rozlozenu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xtrem3 Nováčik
|
Zaslal: decembra 13, 2007, 10:01 pm Predmet: |
|
|
| ja sa riadim heslom ze spravny bubenik je hodinar...precizny, presny a technicky jemny...pri tom co hravam mi palice zvyknu vydrzat dost dlho...az nedavno som nahraval nejaky hardcore, tak tie palicky padli |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|