| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
maxo Prieskumník
Založený: 03 Dec 2007 Príspevky: 5
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 12:30 am Predmet: zeby magna?poradi mi niekto pri kupe novych bicich? |
|
|
| ponuka mi jeden typek sadu magna s hardverom basix.kopak ma 8 srobov,....ako tak citam tak automaticky preblanit,asi a dokupit nejake plechy,ale za ty penize,7700,-sa mi to zda fasa,......co by som si ako neznalec mal vsimnut pri kupe? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 4:57 pm Predmet: |
|
|
| ...co je to za znacku??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
maxo Prieskumník
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 10:33 pm Predmet: si napraskoch co? |
|
|
| ja sa pytam ci to niekto nepozna a ty mi das odpoved ze co je to za znacku?hm,...to su seci bubenici tak trochu z rytmu?to som sa teda dostal medzi pjeknu sebranku,...ale co,....rozchodim to,sak nam ide hlavne o rock and rolll,......neee?a je jedno kto to hraje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 283
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 10:41 pm Predmet: |
|
|
| velmo nechapem ale co to je za znacku?amati lol? |
|
| Návrat hore |
|
 |
maxo Prieskumník
|
Zaslal: decembra 7, 2007, 11:57 pm Predmet: nehadam sa |
|
|
| ze to neni amati,na kopaku ma na fotke napis magna,......co ja viem aka znacka to je?to sa chcem dozvediet,je mi jasne ze to za ty penize nebude buhvico,...prave preto sa tu informujem,..a cinely?nejake rockove za malo penez,...da sa vytriskat slusny sound aj z lacakov,kym sa nepolamu,alebo nevyklepu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2488 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 12:45 am Predmet: |
|
|
| pán by tuším chcel za cenu trabantu vlastniť mercedes |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: decembra 8, 2007, 9:44 am Predmet: |
|
|
...no z lacnych bubnov tejto kategorie vytrieskas slusny zvuk tazko pretazko...to mas uplne jedno...ked zozenes amatky v pouzitelnom stave spravis lepse...
...hrat to nebude ani tak, le predas to potom za to, za co si to kupil... |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin111111 Prisťahovalec
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 62 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 10:13 pm Predmet: |
|
|
| No o tej znacke som tiez nepocul :D .... Dnes som navstivil muziker v BA a pytal som sa tam na nejake bicie pre zaciatocnika ake by boli vhodne. Zdoraznil som to ze nechcem nejake shity co sa mi hned rozpadnu. Typek mi poradil Premier Olympic alebo Yamaha Gigmaker. No tak sa vas tu ako neznalec pytam, ci sa mi oplatia a ci by som sa s nimi niekedy mohlol aj na nejakom podiu objavit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1060 Bydlisko: Senica
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 120
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 10:50 pm Predmet: |
|
|
Musis sa zamerat na nieco cerstvejsie, tie pearly mam uz doma ja ...a tie swingstary zo septembra asi tiez uz nebudu aktualne,,, |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 11:36 pm Predmet: |
|
|
no a co tie premiery? alebo tie yamahy snad? .. Len tak so zvedavsti pridam do listu aj Basix custom :) .. na to som pocul celkom dobre hohlay. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1060 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 1:45 am Predmet: |
|
|
| ludia by sa mali naucit mazat neaktualne inzeraty..na tych tamach sa mi paci ze su to tamy a ze je tam hajtka Zildjian a dobra cena...no najviac ma to taha k tym Yamaham, len chcem na ne pocut co najviac nazorov |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 120
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 12:06 pm Predmet: |
|
|
Ludia nie vzdy mozu tie inzeraty zmazat, vid Muziker alebo aj toto forum, teda ja aspon neviem ze by sa to dalo ...cize ludia by sa skor mali pozerat na datum inzeratu a neratat s tym ze sa bicie do 20 000 budu predavat pol roka...narozdiel od tych do 200 000...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: decembra 9, 2007, 12:23 pm Predmet: |
|
|
martin:premier ma oproti jamahe o sibenicu naviac...to je dost vazny dovod...ono stejne tieto sady rovnako nehraju...
...basix uz je na tom cosi lepsie, hlavne kopak a prechody ti spravia radost...
...tu ti zas nebude robit ich debilne uchytenie...kopia tamackeho star castu, este nepodarenejsia jako original...
...to plati aj pre foo fightera...
...este mapex q, vx, kuknite na mapex.sk... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 2:40 pm Predmet: |
|
|
Aha. No a je niekde moznost si tie mapexy vyskusat, alebo aspon na nete nejake audio sample? Pozrel som to Q series. To je v takej pre mna prijatelnejsej cene. Konkretne som pozeral tieto: Q5255A su za 15500Sk s 22" kopakom. Vsimol som si ze tie za 16700Sk maju daco naviac. Co je to T250? tom holder? Sorry ze sa tak blbo pytam ale nevyznam sa v tom este nejako extra :P. Dakujem za odpovede |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 3:20 pm Predmet: |
|
|
skor by ma ale zaujimalo co je B300  |
|
| Návrat hore |
|
 |
misho47 Nováčik
Založený: 05 Nov 2007 Príspevky: 36 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 8:28 pm Predmet: Re: zeby magna?poradi mi niekto pri kupe novych bicich? |
|
|
| maxo napísal: | | ponuka mi jeden typek sadu magna s hardverom basix.kopak ma 8 srobov,....ako tak citam tak automaticky preblanit,asi a dokupit nejake plechy,ale za ty penize,7700,-sa mi to zda fasa,......co by som si ako neznalec mal vsimnut pri kupe? |
Počuj nepovedal ti ten týpek, že ti ponúka sadu MAGNUM??? a nie magna....Lebo MAGNUM bicie existujú, ale MAGNA to som teda ešte v živote nepočul  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: decembra 9, 2007, 9:30 pm Predmet: |
|
|
| martin111111 napísal: | skor by ma ale zaujimalo co je B300  |
...mam pocit, ze sibenica...a to celkom solidna - mam ju...
...vyskusat si ich mozes v ziline u Piskorika alebo v Nitre v cocklande... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: decembra 12, 2007, 11:43 pm Predmet: |
|
|
| No takze je uz na 99% rozhodnute. Budem zacinat ako asi 99%bubenikov na amatach :) myslim ze tie ktore by som zobral su ten posledny typ, alebo aspon jeden z tych poslednych. :) uz len nech mi to preda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: januára 24, 2008, 11:32 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | pán by tuším chcel za cenu trabantu vlastniť mercedes |
Ale veď Trabant je auto s historickou hodnotou, a stavím sa, že zarytý Trabanťák by svojho miláčika nevymenil ani za najdrahší Mercedes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|