Obsah fóra bubenici.com

SONOR/Istanbul/Zildjian
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 1:29 pm    Predmet: Re: dilema Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
nerýpem a nerobím sa ani múdrym,yamaha stage az po tour custom 24x17,tama superstar 22x18 ano u nas su cez 30000 tisic,viem aj za lepssiu cenu a co je na superstaroch sympaticke to ze sa dodavaju s die cast co sonor ani mapex nerobia ani pri najvyssich radách okrem malých bubnov .rozdiely medzi sonor a mapex v tejto triede su možno cena hardware zvuk farby neda sa úplne presne špecifikovať co je lepssie ci fabia alebo fiat punto,emil v tomto ma jasno sonor, ja obyčajný smrtelnik mozem len upozornit joya aby si dal pozor nato aby žaco zaplatil aj dostal hlavne na slovensku.......

...ale da, punto4ever icon_lol.gif fobia je sunt icon_cheesygrin.gif
...tamacky die cast mi napriklad vadi, je to na moj vkus zbytocne velke, takisto basix custom som si kvoli tomu nekupoval...
...mapex pro m by sa mal dat zohnat na objednavku s kopakom 22x20...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 2:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 Ivik: Nepoznám, hrám Agop, nie Mehmet... :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 3:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 drBambus: die cast su velke ?!? nechapem ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 4:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Die cast sú liate (tým pádom hrubšie a ťažšie).. Klasické Power hoops majú 2,3mm, potom existujú rôzne "štandardné" ráfy medzi 1,8-2.00 mm..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drumstar
Admin

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ahaa zase som mudrejsi ... ale aj tak ... die-casty na bubnoch za 30000 ... myslim ze docela vyhodne ...
Návrat hore
Dr.Phil
Šialenec

Založený: 02 Feb 2007

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 9:17 pm    Predmet: Re: amati Odpovedať s citátom

Dr.Phil napísal:
animal666palermo napísal:
mapex pro M,tiež dobre sonor ma slabí vyber rozmerov inač fajn

jediná vec co ma na tej znacke stve inac my je velmo sympatická

ten vyber sa my zdal malý. to ze ostatne znacky na tom mozu byt rovnako prip. horsie som si nuvedomil - treba nasporit na sq2 icon_cheesygrin.gif a mame bubny presne na mieru
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
jakubko4ever
Šialenec

Založený: 16 Júl 2007

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 12:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

kedze sa vyznas v znacke SONOR,Su bicie sonory vo vyssich cenovych kategoriach trebars od 50 000sk lepsie ako yamahi?maju lepsi zvuk?su kvalitnejsie?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 12:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Je lepšie Audi A4 alebo BMW 3?? Záleží na tom, čo hľadáš a aký zvuk preferuješ.. Mal som Maple Custom a hrajú úplne inak ako Delite.. Kopák u Maple Custom hrá pri v podstate identických rozmeroch nevýraznejšie, má menej basov a slabší atak.. To ale neznamená, že sú to zlé bubny. Nie každý potrebuje a má rád keď mu hrá BD od 100hz.. V tejto kategórii je to už vec vytríbeného vkusu a jasnej predstavy..
Návrat hore
drumstar
Admin

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 11:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

mmm 98% uzivatelov na fore ani nezaujima od akych frekvencnych pasiem to hra icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif vcetne mna
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 12:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

..a potom kladú otázky typu "aký už len môže byť rozdiel v bubnoch za 15.tis a 50tis??", resp "prečo moje Stage Custom nehrajú ako Maple custom?".. :) :D ...
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 1:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drumstar napísal:
2 drBambus: die cast su velke ?!? nechapem ...

...jezis pardon, ja som myslel star cast, to uchytenie tomov, len sa kecalo o die cast rafkoch, tk som sa pomylil...
...ale tiez si myslim, ze ked sonor uzna za vhodne, ze ich netreba ani na vysokych radach, nemusi to byt nutne ani na superstaroch icon_lol.gif
Návrat hore
helmet
Usadlík

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drumstar napísal:
mmm 98% uzivatelov na fore ani nezaujima od akych frekvencnych pasiem to hra icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif vcetne mna

To, ze to nezaujima teba este neznamena, ze to nezaujima aj ostatnych.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 3:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2DrBambus: Liate ráfy máš možnosť objednať na SQ2.. Myslím si ale, že na 8" TT to bude asi dosť ťažký kaliber... :D Baví ma sledovať, ako výrobcovia lákajú zákazníkov na bubny strednej triedy práve takýmito (podľa môjho názoru) nezmyselnými "doplnkami".. :D Bolo by možno efektívnejšie popracovať na dokonalejšom odizolovaní kovových častí od korpusu, lepšom zavesení, čistejšom vypracovaní alebo kvalitnejšom dreve.. :)
Liate ráfy na Basixoch k lepšiemu zvuku moc nepomôžu..
Návrat hore
mmimoman
Šialenec

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 4:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

presne...viem si predstavit ze by radsej mohli dat nieco(izolant) medzi kazdy styk dreva a kovu
Návrat hore
jakubko4ever
Šialenec

Založený: 16 Júl 2007

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 5:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak az chces nieco sportovejsie tak BMW ale ak chces aby ti to ukradli tak radsej Audi
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 5:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2DrBambus: Liate ráfy máš možnosť objednať na SQ2.. Myslím si ale, že na 8" TT to bude asi dosť ťažký kaliber... :D Baví ma sledovať, ako výrobcovia lákajú zákazníkov na bubny strednej triedy práve takýmito (podľa môjho názoru) nezmyselnými "doplnkami".. :D Bolo by možno efektívnejšie popracovať na dokonalejšom odizolovaní kovových častí od korpusu, lepšom zavesení, čistejšom vypracovaní alebo kvalitnejšom dreve.. :)
Liate ráfy na Basixoch k lepšiemu zvuku moc nepomôžu..

...jasne, ale ja v tom az taky zmysel na prechodoch nevidim, na prechodoch nezvyknem hravat rimshit icon_lol.gif a ohybany raf podla mna to ladenie kludne udrzi...
...ja si teda jako nezasvateny myslim, ze liate rafky an prechodoch by mali byt na poziadanie, suhlasim, ze namiesto toho mohli napriklad prerobit tu ciernu obludu, ktora prechod drzi na daky spratnejsi a pohladnejsi system na sposob mapexackeho ITS alebo sonorackeho TAR ci jako sa to vola...
Návrat hore
drumstar
Admin

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 6:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
To, ze to nezaujima teba este neznamena, ze to nezaujima aj ostatnych.

precitaj si najskor poriadne moju spravu a potom sa snaz odpisat trosku inak icon_confused.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 7:14 pm    Predmet: xxl Odpovedať s citátom

iformativne!ak hladam niečo špeciálne konkrétne povedane netradične, napríklad acrylic sonor x ray,je tam zvukovo nejakí vyrazny rozdiel medzi drevom a plastom,je to plast ze?ma sonor niečo ako custom shop? icon_idea.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: decembra 20, 2007, 7:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

SQ2 je custom shop sám o sebe.. ;) toť príklad:
ako všetci vieme, existujú následujúce matroše: javor, breza, buk (a Acryl - ten vynechajme ), a tieto typy korpusov Vintage, Thin, Medium, Heavy.
Takže každý z rozmerov existuje v 12ich rôznych prevedeniach:
BD: 27 (rozmerov) x 12 (možných prevedení) = 324 Variant
TT: 36 x 12 = 432 Variant
FT: 18 x 12 = 216 Variant
SN: 14 x 12 = 168 Variant
K tomu ešte možnosť vnútorného vineeru a tisíce finishov v laku, matných, sparkle atď, príp pošleš vlastnú vzorku a chalani Ti to spravia... Málo!?!? :D

Acryl má zabijácku projekciu, ten zvuk je potrebné počuť.. Na môj vkus mu chýba tá drevená rezonancia, pripadá mi to ako dokonale nasamplovaný zvuk luxusných bubnov.. Farebne a frekvenčne to nemá chybu, človek by neveril, že "plexisklo" môže takto hrať..
Je to ale moc "digitálne".. :)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 21, 2007, 9:25 am    Predmet: ds1 Odpovedať s citátom

cize sonor designer sa uz nevyrába,alebo namiesto toho je v ponuke SQ 2 a je vôbec na slovensku spolahlivy predajca alebo dodavateľ značky sonor?
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 4

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre