| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
calex Prieskumník
Založený: 08 Okt 2007 Príspevky: 6 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 5:21 pm Predmet: |
|
|
| a este jedna vec : ked hrate s dreveními, tak vám zostanú na cineloch a aj mozno na tomoch tie fleky, co od nylonovích vobec nebude |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1648 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 8:43 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | | lepsie? no neviem... skor to ma taky neprirodzenejsi zvuk. ani nepamatam koho som naposledy videl hrat s nylonovymi... |
kamos, ktory ma uci bubnovat ma nylonove hlavicky a maju jednoznacne lepsi zvuk na cinelach |
|
| Návrat hore |
|
 |
misho47 Nováčik
Založený: 05 Nov 2007 Príspevky: 39 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 9:20 pm Predmet: |
|
|
Sateré dobré drevo, aj keď sa nylonovým nedá uprieť, že majú lepší zvuk na čineloch, ako už bolo spomínané. Ale 100 ľudí 100 chutí takže toľko k tomu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 891 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 10:37 pm Predmet: |
|
|
| calex napísal: | jednoznacne nylon... ved práve o to ide, ze na cineloch sa s nimi da ovela jemnejsie hrat. zvuk je ovela lepsí.. odkedy mám nylonové, nerozumiem tomu, ze ako sa dá hrat s dreveními a ked vám odpadávajú tie hlavicky, tak treba zobrat sekundové, a je to...
no a hej, mozno sú o niekolko korún drahsie, ale ved sme muzikanti nie ?tu ide o zvuku.. akoze ja chcem zniet co najlepsie ako mozem... a hovorím, na medenej majú za 85sk, a nie z akéhokolvek shit dreva... bol som stastny, ze som ich nasiel, lebo v blave len v muzikeri maju potom nylonové, ale tie sú za 300sk... takze tak... |
zvuk je ovela lepsi? da sa s nimi citlivejsie hrat? za 85 z nie shit dreva?
no, ten zvuk je podla mna podstatne lepsi z drevom a aj citlivejsie sa hra urcite z drevom, pretoze ta nylonova hlavicka je tam nasadena a ten uder sa tak pekne do ruky neprenesie ako ked je to cele jeden material. zaujimave. mne sa zda nazor, ze nylonove hlavice su lepsie ako drevene az absurdny. kolko signature palic ma nylonove hlavice? (ano, aj gadd aj weckl sa robia v nylon verzii, ale kvoli zakaznikom. ale na iny signature model si nespominam.) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1648 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 10:52 pm Predmet: |
|
|
| nylonove su skratka lepsie na cinelach..si vyskusaj niekedy |
|
| Návrat hore |
|
 |
calex Prieskumník
Založený: 08 Okt 2007 Príspevky: 6 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 11:14 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | nylonove su skratka lepsie na cinelach..si vyskusaj niekedy |
presne tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 891 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 11:22 pm Predmet: |
|
|
skusal som
aj chambers skusal, spytaj sa ho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sals Prisťahovalec

Založený: 13 Nov 2007 Príspevky: 59 Bydlisko: Levice
|
Zaslal: januára 12, 2008, 6:53 pm Predmet: hmm |
|
|
| ja si mysliimm ze urcite dreevoooooo hhe :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|