| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2994 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: decembra 6, 2007, 11:36 pm Predmet: |
|
|
Nie je problém?
Hmm.....doporučujem kúpiť sadu s dvoma kopákmi. (imagovo je to lepšie ako dvojšlapka). Ideálna Tama starclassic maple
Ako HW by som zvolil najvyšší od tama. Ideálne upnúť na rampu.
Činely by som vzal 13" a 14" A custom a K mastersound hajtky. 15" 16" 17" 18" a 20" Projection crashe. Nejaký ten splash z rady oriental a tak isto aj 18" a 20" chinu.
Stále nie sú peniaze problém???
Ale nie. Ak chceš skutočne kvalitné činely tak by som ti doporučil A custom od zildjianu. Skutočne super hrajúce plechy |
|
| Návrat hore |
|
 |
adoprdo Nováčik

Založený: 23 Nov 2007 Príspevky: 30 Bydlisko: BA
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 1:53 pm Predmet: |
|
|
| aky je rozdiel medzi tama superstar a tama superstar custom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 293 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 2:20 pm Predmet: |
|
|
Nightwolf si trochu zasníval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 246 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 2:52 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | Nie je problém?
Hmm.....doporučujem kúpiť sadu s dvoma kopákmi. (imagovo je to lepšie ako dvojšlapka). Ideálna Tama starclassic maple
Činely by som vzal 13" a 14" A custom a K mastersound hajtky. 15" 16" 17" 18" a 20" Projection crashe. Nejaký ten splash z rady oriental a tak isto aj 18" a 20" chinu.
Ale nie. Ak chceš skutočne kvalitné činely tak by som ti doporučil A custom od zildjianu. Skutočne super hrajúce plechy |
a akoze ty ridu nepouzivas ? :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2994 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 3:39 pm Predmet: |
|
|
tak ok, prisávam aj ride.
21" Z custom megabell ride |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: decembra 9, 2007, 9:29 pm Predmet: |
|
|
...meinl soundcaster custom mega bell
...kto vie, o co sa jedna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
Založený: 03 Dec 2007 Príspevky: 18
|
Zaslal: decembra 23, 2007, 11:09 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | Nie je problém?
hahahahaah:-D tak tu us mensi problem widim co j.... bankarowu ceru |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 900 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: decembra 24, 2007, 3:49 am Predmet: low |
|
|
| tama superstar,cena v prepočte približne 26000+stojany a činely. www.thomann.de platiť sa da kreditnou kartou a mate to tu do 11tich dni ,samozrejme s garanciou vrátenia penazi a záručnou dobou,ak chcete nove!osobne sa priklanam k vyssie uvedenému nazoru ze dobre sa da kupit aj spod ruky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pekydrums
Založený: 29 Okt 2007 Príspevky: 1
|
Zaslal: decembra 27, 2007, 12:49 pm Predmet: |
|
|
Zdar,už si si vybral tie bicie?Ja mám Basix Custom,brezový masív,som veľmi spokojný,kúpil som ich tak dvojmesačné,hrané.Ale boli v dobrých rukách.Chlapci čo majú tamy,sonorky sú s nich na nervy.Majú veľmi profi zvuk,trošku slabší je hardware na uchytenie tomou,tažko sa zaťahujú inak ok.Ale najlepšie je kupovať,také bicie- hrané,treba pozrieť potrebovanosť a hlavne si na nich zahrať a vypočuť si zvuk.čaw |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: januára 2, 2008, 3:51 pm Predmet: jazdene |
|
|
Cawte,vyberam dake jazdene hrnce,nejakeho kvalitneho zvuku.Citam fora,inzeraty kazdy den a mam v tom dobry mišung.Javor sem mahagon tam,basixy,mapexy,ludwigy,sonorky,lamy,... uz viem aspon znacky naspamat . K veci: cena iba bicix 20-30 papierov.K tomu este dake cinely navrch a popripade aj daka dvojslapka (mam starucicku tamicku).Vyber je dost velky,ale bicie ake si predstavujem som este nevidel na inzeratox.Hrame s xalanmi BLACK/DEATH,takze by som rad nieco temne,odolne(co sa tyka aj cinelov) s velkymi prechodami (12,13,16) a s velkym kopakom(22).Viete nieco poradit?ASpon tak vseobecne,ze naco sa mam zamerat.
Co si myslite o javorovych mapexox za 26 papierov a cinely stag(k cinelom sa nemusite vyjadrovat... ) k tomu a este dake drobnosti?Myslim ze maju dva roky... vysoka cena?Slaba kvalita?
Vopred diiky za seriozne odpovede. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: januára 2, 2008, 3:55 pm Predmet: ešte oné |
|
|
bral by som rad aj tamy abo sonory,ale este som nevidel nic na inzeratox co by stalo za povsimnutie.Neviem ci som slepy,alebo co...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 188
|
Zaslal: januára 2, 2008, 4:14 pm Predmet: Re: low |
|
|
| animal666palermo napísal: | | tama superstar,cena v prepočte približne 26000+stojany a činely. www.thomann.de platiť sa da kreditnou kartou a mate to tu do 11tich dni ,samozrejme s garanciou vrátenia penazi a záručnou dobou,ak chcete nove!osobne sa priklanam k vyssie uvedenému nazoru ze dobre sa da kupit aj spod ruky |
Prosim ta,ty si si odtial nieco objednal? A ak, platil si vopred, pripadne ako si si to objednal, iba cez net alebo telefonicky? A aby tych otazok nebolo malo, co ta to stalo okrem samotnej ceny tovaru?dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rxx
Založený: 28 Dec 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: januára 3, 2008, 11:16 am Predmet: Re: jazdene |
|
|
| BJač napísal: |
Co si myslite o javorovych mapexox za 26 papierov a cinely stag(k cinelom sa nemusite vyjadrovat... ) k tomu a este dake drobnosti?Myslim ze maju dva roky... vysoka cena?Slaba kvalita?
Vopred diiky za seriozne odpovede. |
Za 26000 sa ich oplati kupit, za nove by si zaplatil este o 14000 viac (priblizne). Ja tie bicie mam a na kvalitu sa nemozem stazovat. Za tie prachy su to fakt dobre bubny s kvalitnym, peknym masivnym hardverom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|