Obsah fóra bubenici.com

Najlepší bubeník
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: októbra 3, 2007, 7:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Odpoved na Slovensku je uplne jednoznacna a nespochybnitelna:

Martin Valihora.

No a vo svete by si to medzi sebou zrejme rozdali: Carter Beaufordt, Vinnie Colaiuta, Dennis Chambers, Dawe Weckl, Steve Gadd a podobni.

Myslim ze vitazne by vysli Weckl a Chambers ale oni su natolko ini, ze sa neda povedat kto je lepsi. Tazko. Najlepsieho bubenik na svete sa neda pomenovat ale najviac nazorov sa asi priklana k Wecklovi.

presne tak...,uplne to sedi..., vsetko
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Xtrem3
Nováčik

Založený: 10 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 12, 2007, 5:40 pm    Predmet: Re: Najlepší bubeník Odpovedať s citátom

mysho napísal:
viem, že sa nedá určit že ktorý bubeník je najlepší. ale zaujíma ma ktorý bubeník je podla Vás najlepší a to na Slovensku a vo svete.. (skuste aj napisat ze preco sa vam paci..atd.. trochu info. icon_exclaim.gif )

pre mna jednym z naj bubenikov na slovensku je ak vezmeme do uvahy jeho vek, Martin Valihora...vedla neho je na vynikajucej hracskej aj "spoluhracskej" technickej urovni Marcel Buntaj...potom to je stara skola ako Dodo Sosoka...to je klasik no...moj ucitel tiez patri k starsej skole a tiez je dobry...vo svetovej by som povedal ze velmi dobry je napr Dave Weckl ale jeho trochu predcenuju...podla mna je priliz jednostranne zamerany a vyborny v urcitom smere...ale pokial ide o univerzalnost tak je to momentalne jednoznacne pre mna Denis Chambers...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 11:31 pm    Predmet: behemoth 1 Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
dusan napísal:
Odpoved na Slovensku je uplne jednoznacna a nespochybnitelna:

Martin Valihora.

No a vo svete by si to medzi sebou zrejme rozdali: Carter Beaufordt, Vinnie Colaiuta, Dennis Chambers, Dawe Weckl, Steve Gadd a podobni.

Myslim ze vitazne by vysli Weckl a Chambers ale oni su natolko ini, ze sa neda povedat kto je lepsi. Tazko. Najlepsieho bubenik na svete sa neda pomenovat ale najviac nazorov sa asi priklana k Wecklovi.

presne tak...,uplne to sedi..., vsetko
prd nesedi,to su len tak zviditeľňovaní,ale su aj dalsi ale su v zahranici alebo sa potulujú po kluboch alebo sa na nich zabudlo len preto lebo nehraju pre kazdeho kto si ich kupi,niektorý si totižto mozu dovoliť aj zásady,takže určite nielen valihora a buntaj
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
romanon
Prieskumník

Založený: 30 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 30, 2007, 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pani vynechali ste niekoho kto naozaj v tomto zozname chybat nemal....
Buddy Rich, clovek ktory do poslednej chvile svojho zivota zil muzikou a hral celym srdcom, obrovska technika, zrucnost a rychlost aj v pokrocilom veku naozaj nema konkurenciu....
Inak zo sucastnych bubennikov suhlasim asi z Wecklom, i ked niekedy mam pocit ze Vinnie je este o kusok vyzsie...kazdopadne uz spominany album od Azizy - Always je naozaj lahodka na ucho, uprimne nezavidim nikomu odbuchat tak tazku muziku s takou lahkostou...
Návrat hore
EL-
Nováčik

Založený: 13 Feb 2007

PríspevokZaslal: januára 1, 2008, 4:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
na slovensku Valihora, neni o com, inak este Buntaj a Slávka...
...Svetovo by som povedal Jarzombek asi...a mam rad este Nevelainena z NW a Lombarda a Svenssona z IF...

Sliver nebudem ti brat tvoj nazor,ale na Lombardovi nevidim nic ohromne..videl som od neho viacej videi ale nejako ma neuchvatil.ano je dobry ale napriklad ten Jarzombek by ho schoval podla mna do vacku...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 1, 2008, 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EL- napísal:
drBambus napísal:
...Svetovo by som povedal Jarzombek asi...a mam rad este Nevelainena z NW a Lombarda a Svenssona z IF...

Sliver nebudem ti brat tvoj nazor,ale na Lombardovi nevidim nic ohromne..videl som od neho viacej videi ale nejako ma neuchvatil.ano je dobry ale napriklad ten Jarzombek by ho schoval podla mna do vacku...
ok !ale keby nebolo lombarda tak tu nemáme, slipknot sepulturu ,machine head atd,bol priekopník oto tu ide ma svoj vek a este stale ma neskutočnu energiu,vies este aj nad jarzombekom sa nájdu dalsi a dalsi fantasticky bubeníci co schovajú prave jarzombeka do vrecka,a je dost mozne ze ho inšpiroval prave lombardo,co takto billy cobham uz veterán ,dennis chambers tiez legendy,berme to tak gene krupa,buddy rich, keby ich nebolo tak weckl a colauita nehrajú tak ako hraju,stahovaly starych panov notu po note.mimochodom skus si zahrat niečo napríklad angel of death a ked to zahras ze sa trasie zem tak klobúk dole icon_mrgreen.gif
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 1, 2008, 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EL- napísal:
drBambus napísal:

icon_biggrin.gif
...urcite...povedal to za mna tot kolega...je to zhruba nieco jako s Ulrichom, do hudby doniesol nieco nove, vychoval novu generaciu bubenikov a ta ho potom logicky zasa v niecom predbehla...zakon prirody...Jarzombek hra lepsie aj podla mna, ale ten uz je zas mladsi...ved mam pocit, ze aj Portnoy dakde uviedol za svoj vzor Ulricha...ale to je jedno...Az budeme starsi my, zas pride niekto novy a potom si povieme: teraz by strcil do vacku Jarzombeka, Portnoya, Valihoru...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EL-
Nováčik

Založený: 13 Feb 2007

PríspevokZaslal: januára 2, 2008, 10:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hey jasan...chapem priviedol mnoho bubenikov za sady...ale po technickej a muzikalnej stranke pre mna moc neznamena..pre mna
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 2, 2008, 10:48 pm    Predmet: behemoth 1 Odpovedať s citátom

EL- napísal:
hey jasan...chapem priviedol mnoho bubenikov za sady...ale po technickej a muzikalnej stranke pre mna moc neznamena..pre mna
mna osobne muzika slayer a hra lombarda mna vzdy fascinovala určite to nieje naj na svete,ale určite je to prinajlepšom naj v style heavy metal,este tu rezonuje meno charlie bennate anthrax, vytvoril crossover hip hop metal a tomu bolo minimálne 25 rokov dozadu ale teraz tu mame linkin park,limp bizkit,slipknot,biohazard co momentálne čerpajú s toho co vytvoril anthrax vs run dmc,rozhodujuce co kto priniesol do hudby a aky prínos bol pre dany styl,nemozme porovnať weckla s lombardom to nejde,ale bolo by to prinajmenšom zaujímave pocut weckla hrat rainning blood,a lombarda masterplan icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Skodovka
Nováčik

Založený: 10 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 11:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Slovenskych bicmanou: live Valihora
Svetovy moji oblubeny ktorych viem absorvovat:
niekedy to bol dave grohl,Lars,Dave Abbruzzese
marco minnemann,benny greb,joe morello,Horacio "El Negro" Hernandez
a vsetkych vysie menovanych...co sa tyka Weckla
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 10:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no som tu asi po roku :D mam 592 novych sprav ... pred rokom som prehlad nemal teraz mam taky mensi ...

thakze najlepsi nie je, si mylsim ... az takeho mojho sveta bubenikov to je weckl, calauta, gadd, chambers, borlai, spears, mayer, zoro, haynes, willis
je ich strasne vela, ... seci su genialny,
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 3

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre