| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: januára 6, 2008, 3:48 pm Predmet: Marek Žežulka |
|
|
| Co poviete chalani na tohoto supr drummera :) , podla mna jeden z najlepsich v CZ |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: januára 6, 2008, 4:00 pm Predmet: |
|
|
| moj favorit, hlavne v Arakaine. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 6, 2008, 4:44 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| má projekt žaba,stoji za povšimnutie,poznáme sa osobne správny človek,a niekedy je dobre pre bubeníka spriahnuť sa s diablom(arkainom),ale myslím že ma naviac ako na arakain |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 9, 2008, 5:56 pm Predmet: |
|
|
...no myslim, ze ma hlavne na viac jako je DéBill...to nemusim ozaj...
...ale inak je to asi moj najoblubenejsi bubenik a najvacsi vzor, jeho bubnovanie u arakainu aj u landu mi je blizke, proste tak si zhruba predstavujem bubenicky prejav a ked to pocujem, viem, ze by som to spravil tiez tak nejako...
...hehe nezozenies mi autogram?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: januára 13, 2008, 2:45 am Predmet: Re: negative attitude |
|
|
| animal666palermo napísal: | | ale myslím že ma naviac ako na arakain |
no neviem ako to myslis,ze ma viac ako na Arakain.Teda podat lepsi vykon ako v Arakaine,alebo podat taky isty vykon len u niekoho ineho.V Arakaine su niektore skladby jednoduche,ale niektore su dost o hubu,co sa tyka rychosti aj prepracovania. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dado Prieskumník
Založený: 07 Jan 2008 Príspevky: 11 Bydlisko: Šaľa
|
Zaslal: januára 13, 2008, 3:03 am Predmet: Re: negative attitude |
|
|
| vAlve napísal: | | animal666palermo napísal: | | ale myslím že ma naviac ako na arakain |
no neviem ako to myslis,ze ma viac ako na Arakain.Teda podat lepsi vykon ako v Arakaine,alebo podat taky isty vykon len u niekoho ineho.V Arakaine su niektore skladby jednoduche,ale niektore su dost o hubu,co sa tyka rychosti aj prepracovania. |
cau vAlve. Ty si taký arakainista? Raz sme hrali Arakain na koncerta v metre, myslím že to bola šeherezad pesnička. Bolo to super. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 13, 2008, 12:00 pm Predmet: negative attitude |
|
|
hral som po arakaine ale to už to tam trieskal lukaš,ale nuda ja ten česky pivní metal nejak nepotrebujem a ako odišiel brichta išlo to s arakainom dole vodou,to dobre od Čechov je debustrol ,zabi mámu zabi tátu .... yeah.....metal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
romanon Prieskumník
Založený: 30 Dec 2007 Príspevky: 12 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: januára 15, 2008, 10:03 am Predmet: Re: negative attitude |
|
|
| animal666palermo napísal: | hral som po arakaine ale to už to tam trieskal lukaš,ale nuda ja ten česky pivní metal nejak nepotrebujem a ako odišiel brichta išlo to s arakainom dole vodou,to dobre od Čechov je debustrol ,zabi mámu zabi tátu .... yeah.....metal  |
jj najlepsia zostava bola s Brichtom a Zezulkom, potom zacali striedat bubenikov a spevakov a uz je to na nic, sice zvuk maju profesionalnejsi aj image sa posunul inde ale uz to neni stary dobry arakain... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|