Obsah fóra bubenici.com

Vaše začiatky....alebo ako to bolo
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: novembra 20, 2007, 11:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tvoja literatura je priam predurcena pre masy ;) mozno ked sa za xy rokov zmeni rezim tak ta zakazu ale dovtedy tvor co najviac :)

ja viem ze toto bude uplne OT ale blahozelam Brndovi k tomu ze je psychopat icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: novembra 30, 2007, 3:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak..... ja som zacal hrat priblizne v maji tohto roku ..mam amati a na zaciatok som spokojny... stali 5000,- (ale aj to som zbyjal cenu) icon_cheesygrin.gif tot vsjo zatim.....da sa tak povedat ze este stale som v zaciatkoch :D:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Helldrumer

Založený: 02 Aug 2007

PríspevokZaslal: decembra 10, 2007, 11:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som zacal uz asi pred 10 rokmi, neviem presne, mozno 11, ked sa paru dlhorocnych kamosov a moj foter rozhodlo po 20. rokoch obnnovit kapelu. Usporiadali kazy 1. maj zabavu, pre znamych a hosti, kde som si vyskusal bicie amaty, co mali v kapele, a kedze som mal hudobne vzdelanie, slo mi to celkom dobre. Tak som ich asi 2 roky videl a hral na bicich 1. maja, az nakoniec, otec tie bicie doniesol domov a zacala moja kariera. Nastupil som do dychovky na ZUS, a tam sa sformovala moja 1 kapela. Neskor tie bicie otec kupil, lebo, som ich mal doma asi 2 roky a uz sa nepatrilo ich vratit. Mali asi hlinikovu ,alebo prechovu, neviem presne hajtku 11 alebo 12 palcovu, 20' kopak,12' nizsi a 12' vyzsi tom, 16' kotol, 16' crash,18' ride a perkusie, ktorych velkost neuvadzam, lebo neviem, nie su standartne cize ich ani preblanit nemozem. Neskor som zohnal, dalsie komponrnty. ako prechod 9,5' asi, dalsi kotol 16' ,15'.. je toho vela co este mam, niekolko kopakov, ale starsich este kartonovych, alebo co, nie drevo. Inac hral na ti bicie Ivan Timko, lebo bubenik z otcovej kapely je otec klavesaka Zoliho z No Name a tiez chodili na 1 majove akcie, a bolo dost komicke ked sa mu ta hajtka plechova obratila opacne po zoslapnuti ako china. Uz par rokov mam Tama rockstari a sabiany cinely a studujem bicie na Strednej umeleckej dialkovo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Helldrumer

Založený: 02 Aug 2007

PríspevokZaslal: decembra 10, 2007, 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mozem potvrdit co pisal Dusan, ze pomaha bubenikovi ovladanie melodickych nastrojov, ja som tiez hral na Klavir na ZUS kde som skoncil 2 cykli, cize hral som asi 11-12 rokov klavir, a popritom bicie, ale bicie ma naplnali viac a naplnaju doteraz, a ked som po strednej skole nastupil na umelecku studovat bicie, po roku ma presvedcil zastupca skoli, aby som dostudoval aj klavir, ze sa mi zijde papier aj od neho v zamestnani, tak som suhlasil a velmi mi to pomaha a ulahcuje hru na bicie, ze som sa venoval klaviru, viac vnimam hudbu a nemam problem ani s komponovanim v kapele.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
dado
Prieskumník

Založený: 07 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 7, 2008, 6:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_cheesygrin.gif
Ja som začal s hraním v prvej polovici 90 rokov. Kupili sma s kamošmi 2 sady bicích za 6 litrov. Obsahovalo to 2xkopak,4x prechod, 2x kotol, snare, hi hat+4 cinelky. Hrali sme v baráku v kočikárni ale asi len 2x potom nás zrušili. A potom sme hrali a hrali až sme sa rozpadli. No a teraz som sa vratil k hraniu asi tak 6 rokoch. icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 7, 2008, 7:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dado si zo Šaľe?Tak to sme si dost blizko,ja som totiz zo Salíb.
Návrat hore
zarny1
Usadlík

Založený: 05 Máj 2007

PríspevokZaslal: januára 7, 2008, 11:11 pm    Predmet: Moje sucasne zaciatky Odpovedať s citátom

Ja zase zacinam na svojic milovanych SONOR 507-ckach, mam k tomu crash hajtku a ride-ku, no a ucim sa pomalicky pod dohladom byvaleho bubenika z rebra{momentalne plostin punk} a tak :) dufam ze za dva roky napisem o tychto casoch ako davno minulych hhh
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 7, 2008, 11:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_lol.gif ale neboj,po dvoch rokoch to budu take iste zaciatky ako su teraz.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 7, 2008, 11:33 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

cele dni som si klepal po nohách,sediac na posteli vo svojej izbe,south of heaven od slayer, respektívne som sa snažil za každú cenu aspoň držať tempo,ale čoskoro som zistil že musím nato veľa cvičiť,tak som si kúpil staré bicie amatky a pri petrolejke cvičil v otcovej garáži,a domou chodil cely od sadze,potom som si našporil na pearl export a zháňal skúšobňu,chodil dennodenne pešo 5 kilometrov za mesto,potom prišla prvá vážnejšia ponuka a spolu s kapelníkom sme pašovali yahahy cez berg,velice dramatické ale zároveň krásne obdobie.ach jo
Návrat hore
Mauro

Založený: 23 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 8, 2008, 9:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Cawte
Ja sa prave ucim hrat na bicie, teda zacal som iba pred mesiacom. Neviem ci to nieje uz dost neskoro vzhladom na vek :) Nikto z mojich pribuznych ani kamaratov nema ani nemal bubny ani nic spolocne z hudbou. A ak som ich(bubny) niekde videl tak to bolo na koncerte, alebo na zabavae. Stale som snival, ze raz budem mat skupinu. Mozno sa vam budem zdat prikureny(sibnuty), ale verim v Boha a v Jezisa ako svoho Pana a Spasitela, Ked som mal 18 dal som Bohu svoj zivot. No a tak zhruba v 17 nastich som sa zacasl ucit hrat na gitare koly tomu aby som mohol chvalit Boha, aby sme mohli u nas na mladezi spievat piesne a tak. A furt som tuzil mat skupinu, taku co chvali Boha, ale nie iba tak z varhanami, ale zo vsetkym co k tomu patri ked chvalis Stvoritela neba i zeme, tak na plne gule ne?! icon_biggrin.gif . No ale ta dajak nikto viac tam nebol co by hral na niecom. A mna stale fascinovalo to, ze bubennici sa tam furt najviac rozbijaju, ze ten rytmus prechadza celym tvojim telom, ze to je uplne super! Neskor zacali na tu nasu mladez chodit novy ludia, ta som si kupil ete dajake supacke gitary za 500 a som im furt pozical, ze nech sa ucia. Tak sme tam uz asi piati co hrame na gitrach. Viete mam ete jednych kamosov co maju skupinu, tych som spoznal neskor a maju problemy s bubennikom a som si dajak uvedomil , ze bubennikov je fakt malo, malokto sa nato da pretoze bubny su drahsie a vecsie a robia aj vecsi hluk jak napriklad gitara. Medzitym sme postavil unas pri kostole taku mladeznicku klubovnu, a mne Pan Boh splnil moj sen, ktorym bola klubovna, a kupili sme tam bubny ako spolocne cela mladez, takze to Pan Boh splnil druhy sen. Je to super, pretoze tam moze cvicit hocikto kto pride. A tak sme chceli zvisit aj pocet bubennikov:) Su to take Amati za 5500, s oranzovou metalizou icon_cheesygrin.gif obsahuju: kopak 22, kotol 16, rytmicak 14, a pechody 13 a 12, hajtku a dve cinely zo stojanmy.(cinely ani neviem, ktora je ktora bo su dajake rovnake a ja sa do toho ani velmi nerozumiem) jak som po nich bol som sa tesil jak maly chlapec :). Ta teraz tam do toho chodim trieskat skoro kazdy den , ale ta ne stale mam cas bo uz pracujem. Som zato velmi vdacny Bohu. Ta nech sa vam vsetkym dari !
Návrat hore
dado
Prieskumník

PríspevokZaslal: januára 10, 2008, 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cau vAlve. Som zo Šale, presnejšie z Veči. ...no a naša prvá skladba čo sme ako tak dali dokopy bola Enter sandman od metallicy icon_cheesygrin.gif takže začiatok bol taký metallistický no potom sme sa do toho trosku opreli a hrali sme piesenky od death, fear factory, slayer, sepultura, machine head, pestilence, carcass a pod icon_evil.gif .
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 10, 2008, 8:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja vlastne nemam kapelu,som len s gitaristom.Nevedel by si tam oniekom?(basa,spev)ak hej tak by si mi mohol dohodit kontakt,dobre by bolo ICQ.Hrame Kabat,Arakain,Alkehol atd. urcite sme ochotni sa prispôsobit.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 10, 2008, 8:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
icon_lol.gif ale neboj,po dvoch rokoch to budu take iste zaciatky ako su teraz.

to potesi xD
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dado
Prieskumník

PríspevokZaslal: januára 13, 2008, 1:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No ja sa moc nepohybujem v hudobníckych kruhoch ale keby som o niekom vedel tak ti dám vedieť.
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 13, 2008, 3:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to budem moc rad,diky .-)
Návrat hore
patrismetil
Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 16, 2008, 1:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som zacal este len pred 2 mesiacmi som kupil za 4000sk amatky od kamosa, ktory ma teraz uci hrat, bicie su celkom schopne na zaciatocnika kopak ma aj rezonancku a rytmicak je s blanami remo, 3 prechody z toho jeden jeho vlastna vyroba, on teraz sklada novu supravu, tatial kupil za 23000sk crashku, ride aj hi-hat vsetko paiste a teraz kupuje dvojslapku za 6 ci 7 tacov...........cisty salenak
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 16, 2008, 10:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dvojslapka za 6-7 tisic nie je zdaleka sialensvo.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 16, 2008, 10:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ako pre koho
Návrat hore
adoprdo
Nováčik

Založený: 23 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 16, 2008, 10:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

doprdele, aj ja si musím kúpiť dáku dvojšlapku, ale zase mi nevychádzajú lowe, lebo som bol v decembri PN icon_cry.gif ... to sa takto nedá, ja chcem byť bohatý!!! icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: januára 17, 2008, 1:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

patrismetil napísal:
.... teraz kupuje dvojslapku za 6 ci 7 tacov...........cisty salenak

Čo sokm potom ja s cobrou za 16?
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 9 z 10

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre