Obsah fóra bubenici.com
!! LARS ULRICH !!
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: decembra 5, 2007, 1:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
boze...riesite garazovy zvuk bicich ako keby boli nasnimane dvoma mikrakmi...tak ho maju...spinavy zvuk...rytmičák neriešte...ak sa vam nepaci song tak vam to je jedno ak sa vam paci tak to je tiez jedno...

Miško v kľude, ja som napísal názor....... :)

niekto tu mal pravdu, že stačí jeden iný názor ako majú ostatní a hádka je na svete... :)

šak chlapci peace....

no nezdá sa vám, že oproti iným albumom, to znie fakt na grc tie bubny ? mne hej :(
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lars16
Prieskumník

Založený: 15 Máj 2007

PríspevokZaslal: decembra 5, 2007, 9:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

OK uz radsej nebudem nic pisat, ale ved toto forum je tu preto aby clovek povedal na veci svoj vlastny nazor. Na druhej strane ja by som asi tiez po tolkych rokoch hrania (ako to povedal MALCOLM) experimentoval z rytmicakom alebo celou zostavou aby som z nich dostal co najzaumavejsi zvuk. icon_eek.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: decembra 5, 2007, 1:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja sa nehádam chlapi...veď ja som len vravel že to je šumafuk aký zvuk tam majú bicie...ale pravda je že oproti iným albumom je to horšie...taky Load a Black album su fakt lahoda počúvať
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: decembra 5, 2007, 6:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
ja sa nehádam chlapi...veď ja som len vravel že to je šumafuk aký zvuk tam majú bicie...ale pravda je že oproti iným albumom je to horšie...taky Load a Black album su fakt lahoda počúvať

Mishko ďakujem že si pochopil o čo mi išlo, som veľmi rád :)
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: decembra 13, 2007, 7:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://youtube.com/watch?v=ArdbVUIJuhw&feature=related
akurat kukam video ... viete mi niekto povedat co sa stalo larsovi v 4:05 cca ?

uz viem ... som si kukol commenty ... klars sa trafil palickou :)
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 7, 2008, 7:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kamarat by v blizkej buducnosti poskytne koncert Metallici,tak sa pozrem co je to za typka,ked ma tak vela fandov.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 7, 2008, 10:50 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

lars bol hádam pre každého čo ma rad heavy metal a trash metal,pomyselnými bohom,ale st.anger odflákol ako sa len dalo,proste nevládze alebo si mysli že keď ma milióny,tak už na sebe nemusí pracovať, je momentálne najslabší v kapele,bol som nadšený keď ho zastúpil lombardo a jordison,hneď to chytilo gule,aj napriek tomu je to jedna skvela kapela,mam najradšej obdobie kill em all,až po master of puppets,škoda cliffa burtona,celá scéna mohla vyzerať inač,ostalo len pri pózeroch,trivium a spol bleeeeeeeeeee icon_rolleyes.gif
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 9, 2008, 5:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...no...pod toto by som sa zhruba priblizne podpisal...sice mne sa nepacil uz load/reload, black bol este jakz takz, ale uz to tez nebolo vono...a nie len od larsa, ale od metelice jako celku...
...akurat s tym jordisonom celkom nesuhlasim, toho nemusim icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 12:10 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
...no...pod toto by som sa zhruba priblizne podpisal...sice mne sa nepacil uz load/reload, black bol este jakz takz, ale uz to tez nebolo vono...a nie len od larsa, ale od metelice jako celku...
...akurat s tym jordisonom celkom nesuhlasim, toho nemusim icon_biggrin.gif
jordison ok ,ale aj mne sa nepáči jeho kapela murderdolls ale ako hral s metallicou bolo skvele ale raz darmo prišiel na scénu lombardo a skúsenosti sa ukázali,dostal aj jordison po nose,počul niekto hrať larsa s deep purple?katastrofa
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 3:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hmm ... metallicu s lombardom som nepocul ale s jordinsonom ano a vobec sa mi to nepacilo ... som rad ze im pomohol ale tie dvojkopy v napr creeping death sa tam absolutne nehodili

a mne sa co sa matallicy tyka najviac pacia albumy kill em all - master a potom load - garage inc ... a dufam ze sa mi bude velmi pacit aj dalsi album

inak na vianoce som dostal knihu Metallica - Ths monster lives ale este som sa k nej nedostal lebo mam rocitane dalsie tri (-:
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 4:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.youtube.com/watch?v=4qMwh_vFRqQ
tu je battery s nim...zahral to tak isto ako lars...okrem dvojkopov....tie vidno ze dava lepsie Lombardo
a tu je the four horseman
http://www.youtube.com/watch?v=3QLZSDTOtyc
...o tom zahrati Jordisna tu uz asi bolo popisane...priliz prekombinovane vsade strkal zbytocnosti a rozdrbal klasiku
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 4:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a len tak medzi recou kto sa chysta do Prahy na koncert 3. juna?
gondorcan: ta kniha je zaujimava...uz som ju precital...kusok to ma spolocne aj s filmom...
Návrat hore
romanon
Prieskumník

Založený: 30 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 6:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ulricha moc nemusim, ale Lombardo mi tam pasoval rozhodne viac proste to malo smrnc, mozno som len zaujaty...
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 8:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

stretneme sa misho icon_mrgreen.gif
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 9:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_eek.gif preco mi nikto nepovedal ze 3 . juna hraju v prahe ???? ...
vidim to tak ze asi obetujem prachy ktore setrim na bubny a kupim si vstupenku ...

inak tuto s nimi hra jordinson Enter Sandman a hra to v pohode ... ovela viac to kazi James pretoze vyzera uplne jak nejaky nacek a par krat zaspieval falosne
http://www.youtube.com/watch?v=yoklwOrSo6I&feature=related
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 12, 2008, 6:32 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

romanon napísal:
ulricha moc nemusim, ale Lombardo mi tam pasoval rozhodne viac proste to malo smrnc, mozno som len zaujaty...
rozhodne nie si icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 13, 2008, 11:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom

gondorcan: ten Enter uz Joey zahral ovela lepsie ako Creeping....James v tom obdobi spieval dost falosne (a aj vyzeral dost zle icon_cheesygrin.gif )
...no tak to uz aby si sa poponahlal s kupou listku lebo pod podium a najlepsie sedenie na tribunach je uz vypredane...
Malcolm: cize ty ides...uz mas listok?
Návrat hore
IVIK180
Prisťahovalec

Založený: 21 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 14, 2008, 10:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dobry manik ten lars.
Návrat hore
makro
Nováčik

Založený: 06 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 14, 2008, 1:55 pm    Predmet: vzor Odpovedať s citátom

čaute všetci,
aj pre mňa bol (teraz už veľmi nie) vzorom LARS ULRICH, mal som všetky plagáty a taktiež biele bubny ale neprenikol som až tak k metalu ako možno niektorí... je super, keď o niekom môžeme povedať, že nás pozitívne ovplyvnil...
Návrat hore
Lars16
Prieskumník

Založený: 15 Máj 2007

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 2:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

gordonkan napisal: hmm ... metallicu s lombardom som nepocul ale s jordinsonom ano a vobec sa mi to nepacilo ... som rad ze im pomohol ale tie dvojkopy v napr creeping death sa tam absolutne nehodili

To je fakt vsade pchal tie dvojkopy mne ososbne sa to az miestami hnusilo. icon_confused.gif ale myslim si ze lars mal vzdy specificky styl hrania a tvrdit ze je najslabsi z kapely (ako to tu niekdo predomnou spomenul) je podla mna trocha ubohosť icon_eek.gif
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 13 z 14

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre