| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 735 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: januára 2, 2008, 8:05 pm Predmet: Priatelkyne, snubenice, manzelky a ich znalosti o bicich |
|
|
Ja svoju slecnu omarievam s bubnovanim dost vela, aj vy? Celkom vela sa toho na nu uz nalepilo...impulzom, po ktorom som si povedal, ze to tu napisem, bol vcerajsi zazitok (ale aj viacere predtym). Boli sme u nas v kuchyni a hral volaky song v radiu a kravsky zvonec tam bol, tak som sa tak rozziaril a zacal som "hrat" na "airdrums"...a ona sa tak zarazila, ze co to tam pocuje, a vravi ze "to je daky...kravsky zvonec?" tak som bol rad, reku na to, ze nehra, vie toho o bubnovani celkom dost. alebo hocikedy si vsimne nejake veci v songoch, ktore si (myslim si) bezny posluchac nevsimne, hlavne co sa basy a bicich tyka...trebars zaujimavu basovu linku (a tu pocut je dost tazke, pamatam si, ze ked som na base zacinal, tak som nepocul poriadne basu nikde, aj ked ju tam bolo pocut, ale splyvala mi s gitarami, cize si myslim, ze nevycvicene ucho to nejak dobre nepocuje) alebo ride-ku a tak...
ked chcete, povedzte aj vy o vasich damach, ako to s nimi je, ci im o bicich hovorite velmi vela, ci ich to zaujima, ci tomu rozumeju a vyznaju sa a podobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2994 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:14 am Predmet: |
|
|
Moja drahá snúbenica chodí na konzervatórium takže jej nič vysvetlovať netreba.
Plánujeme založenie kapely až sa trocha utrasie moje štúdium....
Ale inak by som pre ňu urobil čokolvek na svete |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 900 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:24 am Predmet: behemoth 1 |
|
|
| zena v kapele,nem dobry nápad! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 3, 2008, 1:15 am Predmet: |
|
|
| A čo ťa k tomuto názoru vedie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1648 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 3, 2008, 1:17 am Predmet: |
|
|
to sa tak hovori..ze zena v kapele neznamena nic dobre..ale neviem co je na to pravdy..
a tvoja zenuska ( ) na co hra? |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: januára 3, 2008, 1:20 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | A čo ťa k tomuto názoru vedie? |
Jedna zenuska v kamaratovej kapele mi skoro basgitarou rozbila tvar hned jak som vstupil do skusobne |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 3, 2008, 1:36 am Predmet: |
|
|
| vAlve napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | A čo ťa k tomuto názoru vedie? |
Jedna ženuška v kamaratovej kapele mi skoro basgitarou rozbila tvar hned jak som vstupil do skusobne | nočný vĺčik pre toto,ale na mne nezáleži,ide tu o tvoje zdravie a keď to tebe vyhovuje, môj nazor je bezpredmetný |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:44 pm Predmet: |
|
|
| bezpredmetný nie je. Hrá na organ (varhany) a spieva a obe veci jej idú wellmi dobre. Nevidím v tom problém, nemôže sa stať nič horšie, než že to nevíde |
|
| Návrat hore |
|
 |
rxx
Založený: 28 Dec 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: januára 3, 2008, 1:08 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | to sa tak hovori..ze zena v kapele neznamena nic dobre..ale neviem co je na to pravdy.. |
je to pravda, moze to viest jedine k hadkam a rozpadu kapely  |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: januára 3, 2008, 9:50 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | to sa tak hovori..ze zena v kapele neznamena nic dobre..ale neviem co je na to pravdy..
|
no dufam že to neni pravda lebo ta moja tež hra na klavesy a spieva , a chceme založiť kapelu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 422 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: januára 7, 2008, 6:05 pm Predmet: |
|
|
ked som zakladal kapelu tak som nad tým rozmýslal a nezdalo s mi to dobré
aj skusenejsi muzikanti mi tvrdili
tuto je kapela, a tuto su frajerky .... a medzi nimi je veliký múr
zelezi to urcite od kvality vztahu
ale predsa zober si ze sa koli kapelovym zalezitostiem pohadas s nikeym v kapele a raz to moze byt tvoja zenicka, alebo sa s nou pohada niekdo iny a uz sa to dotkne aj teba nevim je to risk... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 9, 2008, 6:44 pm Predmet: |
|
|
...no...
...Najprv k tomu, co mi o zenskej kapele vravel krstny - muzikant, ktory toho uz cosi odsprngal...
...mali babu v kapele...boli s nou len problemy, pretoze po par panakoch sa na ksefte kazdemu zapacila a kazdy nieco s nou chcel a tak...proste zbytocne trable...osobne by som sa tomu nebranil, keby slo o normalne rozmyslajucu babu, s ktorou by sa dalo dohodnut a podla moznosti sa spravala jako chalan a drzala si chalanov z kapely od tela...pokial by bola s dakym z kapely v blizsom vztahu, nesmelo by sa to prejavit na fungovani kapely...
...co sa mojej milej tyka, na diani v kapele sa zucastnuje tak trochu, chodi s nami po koncertoch, je taka nasa a hlavne moja psychicka podpora, na jednom feste ju moderator oznacil ako dobreho ducha kapely...
...zvyknem s nou preberat, co a jako v kapele a koncerty a tak...je inak strasne zlata, ze mi to toleruje, lebo spolu nie sme zrovna moc a z tej trochy este muzika hodne ubera...nuz, ale ked sme sa dali dokopy, uz som hral, musela vedet, co a jako
...samozrejme, keby slo o nieco vazne, urcite by pred kapelou dostala prednost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: januára 9, 2008, 6:55 pm Predmet: |
|
|
| radsej by si zanechal kapelu ako ju? (navzdy) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 9, 2008, 8:34 pm Predmet: |
|
|
Počúvame to isté, chceli by sme hrať to isté.
Nevidím v tom problém a keď prirátam jej duševnú vyspelosť a veci okolo toho tak nevidím dôvod prečo by to nemalo fungovať |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 874 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: januára 9, 2008, 10:22 pm Predmet: |
|
|
ja som na tom skoro tak ako dr bambus...
...az na to ze my mame toho casu viac...proti skuskam nema nic...obcas rada dojde sa pozriet (ma to asi 20m od domu :P ) a na koncerty chodi vzdy somnou, zatial nevynechala ani jeden...podporuje ma v tom co robim...
sam som zastancom ze kapela je jeden svet a priatelka druhy...kapela je to co chcem robit a priatelka zas ta s ktorou chcem byt... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Usadlík
Založený: 05 Máj 2007 Príspevky: 134
|
Zaslal: januára 9, 2008, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| No ja osobne si myslim ze zalezi od kazdeho cloveka, kazdy sme ini, niekto veri poveram a niekto nie, myslim si ze ked je dotycna zena v kapele dostatocne psychicky vyspela tak by nemal byt problem, dolezita je chut hrat a postoj k muzike, nie trapne povery, sak niesme namornici :D:D |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 9, 2008, 11:22 pm Predmet: negative attitude |
|
|
sedel som po koncerte masterplan a kecal s klávesistom o kadečom a čakal na mike teranu,ale bol obklopený samými kočkami,naopak ostatok kapely nosil aparatúru a po babách ani stopy,klávesák bledol závisťou,tak mam dojem že načo nosiť drevo do hory, pointa je v tom že bubeníci majú toho dreva vždy nejak naviac a nosiť po akciách ešte niečo z domu je dosť riziko,a niekedy zato človek ani nemôže že je populárny a je v prúseri  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 9, 2008, 11:59 pm Predmet: |
|
|
Ak by ti mala mať za zlé že si si chtiac nechtiac získal sympatie nežnejšej polovice poblika, tak to potom nie je dostatočne vyspelá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: januára 10, 2008, 12:10 am Predmet: |
|
|
no neviem neviem ci by diavcatu nevadilo keby sa okolo jej chlapa obsmietali volajake faninky a liepali sa nanho. ved ktora dostatocne psychicky vyspela baba nieje ziarliva? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 10, 2008, 12:11 am Predmet: negative attitude |
|
|
| no vyspela určite je každá no sú aj blbé,a bubeník potrebuje mať po boku tolerantnú babu,a chtiac nechtiac sa môže stat že sa do niečoho človek zapletie a ťažko sa to potom vysvetľuje,koľko bubeníkov dostalo za zaracha zato že sa vracalo nad ránom a ženskej sa ťažko vysvetľovalo,ešte sme vykladali aparatúru zlatíčko |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|