| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Scratch
Založený: 21 Feb 2007 Príspevky: 1
|
Zaslal: februára 21, 2007, 4:49 pm Predmet: Chtěl bych začít |
|
|
| Protože se mi bicí zalíbilo, tak jsem se rozhodl, že bych se na něj chtěl naučit. Mám se učit doma nebo jít do školy? Kde je to lepší? Je mi 15 a čas nic moc. Taky jaký bicí by se hodí na začátky? A ještě jedna otázka: Není na bubnování v 15 pozdě? Dík za odpovědi |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 21, 2007, 6:47 pm Predmet: |
|
|
na bubnovanie NIKDY neni neskoro...
...ja by som ti doporucoval si najst ucitela alebo aj ZUSku, moc ti to pomoze, samemu ti to pojde omoc pomalsie a mozes nachytat nejake zlozvyky...ako ja...a ake bubny na zaciatok?snad amatky alebo nejake starsie swingstary alebo sonory 50x, v CR by to nemal byt problem zohnat, ked potom zistis, ci ti to ide a ci ma zmysel do toho vrazat dalej, uz budes mat aj prehlad o ozajstnych bubnoch... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hatatitlo
Založený: 20 Feb 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: februára 22, 2007, 12:03 pm Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | na bubnovanie NIKDY neni neskoro...
...ja by som ti doporucoval si najst ucitela alebo aj ZUSku, moc ti to pomoze, samemu ti to pojde omoc pomalsie a mozes nachytat nejake zlozvyky...ako ja...a ake bubny na zaciatok?snad amatky alebo nejake starsie swingstary alebo sonory 50x, v CR by to nemal byt problem zohnat, ked potom zistis, ci ti to ide a ci ma zmysel do toho vrazat dalej, uz budes mat aj prehlad o ozajstnych bubnoch... |
jednoznacna volba je vlastny ucitel!!vyhnes sa tym fakt mnohym zlozvykom...a 15rokov je v niekt pripadoch akurat vek..clovek uz vie co ho bavi...sice z teba nebude v 18tich T.R.junior ale to nevadi:)
btw. ja som zacal v 14tich a fakt je ze s profi bicmanom za chrbtom to slo omnoho rychlejsie.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 23, 2007, 9:26 pm Predmet: |
|
|
...ja osm zial, to stastie nemal, ale o tvojom nazore nepochybujem, prave naopak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2994 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: februára 27, 2007, 8:21 pm Predmet: |
|
|
| ja som začal v 15 a teraz mám 18. A učím sa celú dobu sám, mám z toho taký pocit uspokojenia...zvládam to sám a rastiem tak ako ja chcem |
|
| Návrat hore |
|
 |
bloodsucker Prisťahovalec
Založený: 12 Apr 2006 Príspevky: 73
|
Zaslal: februára 27, 2007, 10:05 pm Predmet: |
|
|
15 urcite nie je neskoro...ja som zacal v 14 a prakticky hned som zacal chodit na zusku k vybornemu ucitelovi.myslim ze je to lepsie-ide ti to rychlejsie a nenachytas zlozvyky(teda ak mas dobreho ucitela) nakolko este len zacinas a predpokladam ze nemas predstavu o zvuku ani konkretnej znacke,myslim ze amati by stacili hocijake a neskor kupis nieco kvalitnejsie ak ta to bude drzat este...podla mna nie je nikdy prilis neskoro zacat pokial ta bavi hrat a robit hudbu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: marca 1, 2007, 7:49 pm Predmet: |
|
|
Robiť hudbu a riadny rachot  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dimi3

Založený: 20 Nov 2007 Príspevky: 2
|
Zaslal: novembra 20, 2007, 5:56 pm Predmet: |
|
|
Ja by som chcel tiez zacat hrat na bicie kamrati si vybavili v "kulturaku" miestnost na hranie(2xel.1x bass gitara) a chyba im bubennik...lenze cela rodina mi vravi ze som nato stary...mno mam totiz uz 18... tak fakt neviem ci sa umna da este nieco vypestovat alebo som uz strateny pripad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 735 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: novembra 20, 2007, 6:02 pm Predmet: |
|
|
ale rodina prd vie...(myslim tak, ze oni mozu vychadzat z nejakej predstavy, ze mozart hral neviem aky sopliak uz, alebo nieco take...)
jasne, ze budes v nevyhode oproti niekomu, kto zacal ako mladsi...ale to neznamena, ze by si to nemohol skusit.
zalezi aj od toho, co si od toho slubujes...ak to chces mat len ako zalubu, tak nie je vobec problem, hlavne je, aby ta to bavilo (a dobre je mat na to aj cas )
ja mam o mesiac 21 a pred necelymi 2 mesiacmi som si kupil prve vlastne bicie...to len tak na povzbudenie ti vravim, ale zas, ja ani necakam, ze budem nejaky extremny mastič v dvadsatpatke alebo nieco take...zial. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 188
|
Zaslal: novembra 20, 2007, 6:33 pm Predmet: |
|
|
Keby ste vedeli moj vek...uz som v stadiu, ked sa k nemu nepriznavam...a keby som zacal v 18tich, tak dnes...som king...mozno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 20, 2007, 10:30 pm Predmet: |
|
|
Schopnosř hrař na bicie nie je vrodená.
Je to len na tebe, ja sám so svedkom premeny úplného dreva na slušne hrajúceho začiatočníka. Pred pol rokom ani nevedel ako sa palice držia a teraz robí pokroky z týždňa na týždeň |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 422 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: novembra 20, 2007, 10:59 pm Predmet: |
|
|
| ehm Chris Adler zacal hrat v 24.-och a pred rokom ci dvoma bol na MODENR DRUMER FESTIVALY co je dost obrovsky uspech, tipujem ze teraz ma okolo 30, 35 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1648 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: novembra 20, 2007, 11:09 pm Predmet: |
|
|
| ja som zacal niekedy v oktobri, uci ma kamos konzervatorista, btw mam 16 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ajlovju

Založený: 09 Jan 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Malacky
|
Zaslal: januára 10, 2008, 6:48 pm Predmet: |
|
|
| Dimi3 napísal: | Ja by som chcel tiez zacat hrat na bicie kamrati si vybavili v "kulturaku" miestnost na hranie(2xel.1x bass gitara) a chyba im bubennik...lenze cela rodina mi vravi ze som nato stary...mno mam totiz uz 18... tak fakt neviem ci sa umna da este nieco vypestovat alebo som uz strateny pripad  |
Ty si blazon... Ja mam 27 rokov a v zivote som skusila na bicie hrat len raz - asi pred rokom a bolo to take uzasne, ze sa to ani neda opisat... Mam rodinu a este chodim aj do skoly, takze uz nemam ani kapelu (hrala som na gitaru a spievala-bicie nic) ale stale mam v dusi ten perfektny pocit a rozhodne si v lete, ked skoncim skolu tie bicie kupim a budem v tom urcite dobra-to viem uz teraz...Musis si verit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|