Obsah fóra bubenici.com

Evans EMAD

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
drummer1210
Usadlík

Založený: 12 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 29, 2007, 3:52 pm    Predmet: Evans EMAD Odpovedať s citátom

mate s nou niekto skusenosti??? napiste popripade nejaky tip na udernu blanu na kopak. potrebujem kupit a neviem sa rozhodnut. hram pop-rock az rock (viac ten rock) dikes
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: apríla 29, 2007, 10:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja s nou mam skusenosti z nahravania Dema...pri spravnom naladeni fajna blana...len ta zivotnost icon_confused.gif zlomi sa ta plastova hluposť a môžčš isť do pápče icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 29, 2007, 11:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kúp evans EQ2 a máš pokoj na hodne dlhú dobu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
drummer1210
Usadlík

Založený: 12 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 1, 2007, 10:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a co poviete na remo powersonic??? mne sa to celkom pozdava, len to ze som to na slovensku este nikde nevidel, tak by som to musel objednavat zo zahranicia.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 1, 2007, 10:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak to nenájdeš v čechách tak by som sa na to vykašlal, nechcelo by sa mi na to čakať a platiť dovoz napr. z nemecka
Návrat hore
gu-staff
Prieskumník

Založený: 10 Júl 2007

PríspevokZaslal: júla 10, 2007, 7:32 pm    Predmet: Re: Evans EMAD Odpovedať s citátom

drummer1210 napísal:
mate s nou niekto skusenosti??? napiste popripade nejaky tip na udernu blanu na kopak. potrebujem kupit a neviem sa rozhodnut. hram pop-rock az rock (viac ten rock) dikes

Já ji používám již takřka čtvrt roku, a nemůžu si ji vynachválit. Vyndal jsem z kopáku všechno tlumení, a blána produkuje krásnej moderní čvachtavej zvuk, asi jako standartně nazvučenej "mlaskavej" kopák. Pro to, co hraju (moderní pop se samplama) je to ideální. Kdybych ale hrál v Led Zepellin revivalu, asi bych jí proklínal....Takže resumé. Je skvělá, ale jenom pro určitý druh hudby, se zvukem se nedá nijak zvlášť hýbat, má prostě jen jeden. Ale je to přesně ten, co chci icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: septembra 24, 2007, 11:12 pm    Predmet: Re: Evans EMAD Odpovedať s citátom

páni ja som ju dnes nahodil na amaťácky kopák, síce som dal dovnútra ešte jednu deku na tlmenie, ale odpadol som z toho zvuku , normálne to porovnávam s 22-kou kopákom Sonorom 505 s EQ2-kou blanou..proste krásny hutný zvuk :)
Návrat hore
Iggidrum
Prieskumník

Založený: 23 Jan 2007

PríspevokZaslal: októbra 11, 2007, 8:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Quarian superkick II a reso od evans
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 6, 2008, 5:05 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

emad na bass drum nepoužívam nič iné,existuje aj rezonančná emad to už v tejto kombinácií dokáže rozoznieť aj sud icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 6, 2008, 8:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

podla mna to je najlepsia blana na kopak mam ju aj ja ...
Návrat hore
zarny1
Usadlík

Založený: 05 Máj 2007

PríspevokZaslal: januára 8, 2008, 11:59 pm    Predmet: Moj nazor Odpovedať s citátom

Mam tuto blanu, som s nou nadmieru spokojny, dostala z mojho kopaku maximum hutnych basov, k tomu mierne pocujem podobny efekt ako ma trigger, take ,,tib,, alebo ako by som to mal nazvat, blanu chvalim
Návrat hore
kikso
Prieskumník

Založený: 28 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 3:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
ja s nou mam skusenosti z nahravania Dema...pri spravnom naladeni fajna blana...len ta zivotnost icon_confused.gif zlomi sa ta plastova hluposť a môžčš isť do pápče icon_biggrin.gif

Ja som tu tu EMADku uz niekedy z jari 2007 s niekym preberal, ze ked sa mi teda odlomi ta plastov obruc aby som sa ozval. No nic hrozneho by sa nestalo, keby som na hodokvase 2007 nepozical kopak na ten jammovaci stage, lebo tam z povodneho kopaku niekto narobil salat. Ja hlupak samozrejme bez svojej slapky som ho tam doniesol a za hodinu mi tu EMADku uz niekto tou basixackou slapkou pekne prevetral. Kupil som si dalsiu a hram na nej dodnes. Problem teda asi nie je v ziadnych plastovych obruckach icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 3:57 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

ale je ,emad keď ju rovnomerne nenapneš pripadne sa vytvoria takzvané vlnky,vtedy ten plastový držiak na tlmiaci pás popraská a láme sa,nič iné sa nedá tejto blane vytknúť ....bomba
Návrat hore
kikso
Prieskumník

Založený: 28 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 11, 2008, 10:15 pm    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
ale je ,emad keď ju rovnomerne nenapneš pripadne sa vytvoria takzvané vlnky,vtedy ten plastový držiak na tlmiaci pás popraská a láme sa,nič iné sa nedá tejto blane vytknúť ....bomba

Aha, tak sa mi to zacina v tej sprostej hlave zapinat, takze to suvisi s ladenim. Lebo ja myslim, ze s ladenim tejto blany sa tu toho moc vyspekulovat neda, ono to ma aj tak najkrajsi punč prudko podladene, vtedy ked sa vyrovna blana, ked sa "chyti", tak ten najlepsi zvuk sa da najst tak do pol otacky na kazdu skrutku, vyssie tam uz nic zaujimave, take naozaj basove, nie je. Aspon podla mojich usi. Mozno by tam nieco zaujimave nasiel niekto, kto sa venuje skor metalu, crustu, speedu alebo tym povestami opradenym šesnastinkam na dvojkopaku. A v tej chvili ako to hlada sa mu to asi po.... icon_mad.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 12, 2008, 6:40 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

john blackwell,prince používa emad a to hrá funk,nieje len na metal je vhodná na všetko,no na klasicky jazz asi moc nebude vhodná!ten názor na ladenie tejto blany mám rovnakí,najlepšie fakticky znie len tak na pol otáčky,len aby nevypadla s rámu icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre