Obsah fóra bubenici.com

Marek Žežulka

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kakavec
Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007

PríspevokZaslal: januára 6, 2008, 3:48 pm    Predmet: Marek Žežulka Odpovedať s citátom

Co poviete chalani na tohoto supr drummera :) , podla mna jeden z najlepsich v CZ
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 6, 2008, 4:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

moj favorit, hlavne v Arakaine.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 6, 2008, 4:44 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

má projekt žaba,stoji za povšimnutie,poznáme sa osobne správny človek,a niekedy je dobre pre bubeníka spriahnuť sa s diablom(arkainom),ale myslím že ma naviac ako na arakain
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 9, 2008, 5:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...no myslim, ze ma hlavne na viac jako je DéBill...to nemusim ozaj...
...ale inak je to asi moj najoblubenejsi bubenik a najvacsi vzor, jeho bubnovanie u arakainu aj u landu mi je blizke, proste tak si zhruba predstavujem bubenicky prejav a ked to pocujem, viem, ze by som to spravil tiez tak nejako...
...hehe nezozenies mi autogram? icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 13, 2008, 2:45 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
ale myslím že ma naviac ako na arakain

no neviem ako to myslis,ze ma viac ako na Arakain.Teda podat lepsi vykon ako v Arakaine,alebo podat taky isty vykon len u niekoho ineho.V Arakaine su niektore skladby jednoduche,ale niektore su dost o hubu,co sa tyka rychosti aj prepracovania.
Návrat hore
dado
Prieskumník

Založený: 07 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 13, 2008, 3:03 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
ale myslím že ma naviac ako na arakain

no neviem ako to myslis,ze ma viac ako na Arakain.Teda podat lepsi vykon ako v Arakaine,alebo podat taky isty vykon len u niekoho ineho.V Arakaine su niektore skladby jednoduche,ale niektore su dost o hubu,co sa tyka rychosti aj prepracovania.

cau vAlve. Ty si taký arakainista? Raz sme hrali Arakain na koncerta v metre, myslím že to bola šeherezad pesnička. Bolo to super.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 13, 2008, 12:00 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

hral som po arakaine ale to už to tam trieskal lukaš,ale nuda ja ten česky pivní metal nejak nepotrebujem a ako odišiel brichta išlo to s arakainom dole vodou,to dobre od Čechov je debustrol ,zabi mámu zabi tátu .... yeah.....metal icon_evil.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
romanon
Prieskumník

Založený: 30 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 10:03 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

hral som po arakaine ale to už to tam trieskal lukaš,ale nuda ja ten česky pivní metal nejak nepotrebujem a ako odišiel brichta išlo to s arakainom dole vodou,to dobre od Čechov je debustrol ,zabi mámu zabi tátu .... yeah.....metal icon_evil.gif

jj najlepsia zostava bola s Brichtom a Zezulkom, potom zacali striedat bubenikov a spevakov a uz je to na nic, sice zvuk maju profesionalnejsi aj image sa posunul inde ale uz to neni stary dobry arakain...
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre