Obsah fóra bubenici.com
nasralo ma!!

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 14, 2008, 10:13 pm    Predmet: nasralo ma!! Odpovedať s citátom

požičal som bicie na jedno vystúpenie v dobrej vôli,a keď som si prišiel po ne našiel som stojan cely rozpadnutý, matice pretrhnuté a keď som chcel rozobrať stojan na snare nevedel som povoliť matky,no chápete to?našiel som toho človeka čo to urobil a strčil mu stojan do ruky nech kúpi novy,nie som charita!ma ešte niekto takéto zle skúsenosti,a ako sa zachovať keď dostanete otázku požičiaš bicie,čo odpovedať?ja som investoval do hrncov cez 200000 tisíc,a to ešte čiastka nieje úplná+činely stojany obaly palice sluchátka metronóm atd
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 14, 2008, 11:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Smutné.. na to je len jeden recept: žena, auto, peniaze a bubny sa nepožičiavajú!
Podobnú skúsenosť (aj keď ani z ďaleka nie tak devastačnú) mám aj ja. Odvtedy nástroje nepožičiavam za žiadne peniaze na svete.. Na tieto účely je potrebné mať ešte jeden "lacný" set a požičiavať ho za veľké prachy. Inak sa človek dostane "na žobrotu".. Bubny nad 50litrov by som z ruky nedal nikdy.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
makro
Nováčik

Založený: 06 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 14, 2008, 11:40 pm    Predmet: nepožičaj drahé bubny Odpovedať s citátom

súhlasím s emilom... buď požičať ale lacné a za primeraný nájom alebo radšej vôbec... a čo povedať? radšej by znela otázka, čo povedať svojim kráskam (bubnom) keď ostanú poškodené... ?.... ale v každom prípade platí, že aj požičiavanie je o dôvere ... nedá sa jasne povedať áno, alebo nie...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
adoprdo
Nováčik

Založený: 23 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 14, 2008, 11:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

heh, ja sa pohybujem tak cca na 10x nižšej cenovej úrovni (bez činel)

a tiež som teraz riešil, či požičat stojan na hajtku, mám tú sadu len tri týždne (predtým klasika amati), tak som na to ešte dosť citlivý, išlo o oi-pankovú akciu a nebolo mi do smiechu, ked som ho tam dával, dopadlo to dobre, nakoniec som na ňom hral iba ja.
z mojej strany sa tiež stal prešlap, nejak sa stalo že som v tých zmätkoch zabudol krešku, (čo je teda dobré faux pas - beriem to na seba) a tiež mi ju požičali, úplne v pohode (ja som jemný hráč, ale to nemohol týpek vedieť...)

najhoršie, že sa vždy nájdu hovedá aké si spomínal, ale bez nich by bol možno svet fádnejší (dobrá pi...ovina toto ale)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 14, 2008, 11:46 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

máš pravdu cele ich mám dodrvené a poškodené,ale dá sa kamarátovi povedať nie?naopak sa stalo že som požičal činely známemu neznámemu bubeníkovi ,lebo si ich zabudol doma,doniesol liter kvalitného vina a keď dohrali,slušne a pekne poďakoval,dobrý chlapec vrátil ich nepoškodené a staral sa ako o svoje...
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pozical som ride zasrany od vsetkeho mozneho po dvoch dnoch mi ho chalan doniesol uplne cisty podakoval to je trosku ine
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Správne tu padlo slovo "dôvera"..aj keď, čo sa činelov týka, ide skôr o "štastie". Prdnúť to môže tak isto aj majiteľovi, smola je, keď čierny Peter ostane v ruke nájomcovi.. Neviem.. moje bubny by som z ruky nedal ani Steve Smithovi.. :D
2animal: ak by bol ten človek fakt kamarát a vedel by si vážiť Tvoj majetok + službu kt. si mu urobil, asi by sa k tým bubnom správal inak.. Strhaný závit sa dá opraviť, ale poškodenia laku sú už trošku vážnejšie veci..
Návrat hore
mates
Sonor Master

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 8:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Emile ale mne si je pujcil :)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2mates: Myslíš skúšku na Superstár a Delite? Nepučil. Dovolil som Ti zahrať si na ne.. :D to je rozdiel.. ;) okrem toho, Ty si "nežný" typ hráča a mal si ten istý model. Takže ak by sa niečo stalo, vezmem Ti Tvoje.. :D S SQ2 by to už možné nebolo..
Návrat hore
mates
Sonor Master

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 8:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ono by si mi pujcil i SQ2 kdyby si nemel na vyber. :)
Ale je rozdil pucovat to nekomu (jako mne) o kom vis jak hraje a jeste ho posadit za postaveny set kde nemusi nic kroutit, nic stavet, nic prevazet.
Návrat hore
Sehnsucht
Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 9:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Smutné.. na to je len jeden recept: žena, auto, peniaze a bubny sa nepožičiavajú!

A sekery.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 15, 2008, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mates napísal:
Ono by si mi pujcil i SQ2 kdyby si nemel na vyber. :)

tak v tomto sa mýliš kamaráde.. :D ..v ostatnom máš samozrejme pravdu..
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 16, 2008, 4:31 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

musím poznamenať že ten že ten strhnutý závit sa podarilo opraviť, našťastie existujú skutočný majstri,takže novy stojan sa kupovať nemusel,no je pravda že keď vám niekto poškriabe pripadne obije lak,škody sú nenapraviteľné.hm takže dostal som ponaučenie a požičiavať už nič nebudem,to radšej požičiam frajerku icon_mrgreen.gif
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 16, 2008, 6:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...kamaratovi teraz jeden expert dodrbal blanu na kopaku...mal na dvojslapke nizko kladivka a tycky mu zospodu dodreli blanu...
...ja som tomu kamaratovi pozicaval bubny vzdy a nebol problem, aj cinely som mu klucne pozicaval, aspon teda crashe, on zas mne ride...je to dobry chalanisko, hra jemne, to uz skor ja som prasa...medzi sebou nemame problemy, teraz mu dosli m birche a tak ho zas otravujem, lebo to hra moc fajin a vx nie icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre