| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 278 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 1:58 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | tak ono zahrat mozes perfektne na comkolvek..aky to ma zvuk je druha vec |
hej toto je pravda, do značnej miery ovplyvňuje zvuk bicíh, aké sú tam blany, a o tej drevotrieske sa baviť radšej nebudeme
ale je pravda, že Amatky do kážu zahrať, mám to odskúšané, počul som nahrávku , kde som svoje Amatky zosnímal dobrými mikrofónmi a hrali presne tak ako ich mám naladené, takže Amatky sú dobré bicie, len ta pozváraná mechanika nie :-D |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 1:59 pm Predmet: |
|
|
| naco mi novu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 879 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 4:57 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | tak ono zahrat mozes perfektne na comkolvek..aky to ma zvuk je druha vec |
to je pravda, ale ked niekto zahra perfektne na hrnce nie je to dobre? a ked niekto vyuziva ten zvuk hrncov spravnym sposobom nie je to ono? ale to uz je dalsia vec, malicko mimo povodnu temu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Makovnik
Založený: 25 Dec 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 7:09 pm Predmet: |
|
|
Ja som pod stromčekom našiel svoje prvé bicie - Amati, a musím povedať, že je mi cťou začínať na takejto značke. Z toho čo som za posledné mesiace načital na fórach to vyzerá, že na nich začínali všetci. Cítim, že nehrajú bohvieako, ale ajtak som rád. Aspoň sú oRemované a šlapka je dokonca Yahama  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 137
|
Zaslal: decembra 26, 2007, 7:31 pm Predmet: |
|
|
...az budes citit ze ta tie bicie obmedzuju, zozenies lepsie...ako zaciatocnik som ja obmedzoval moje amatky, niekolko rokov...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2683 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: decembra 27, 2007, 1:10 am Predmet: |
|
|
| krásne povedané |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 278 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: decembra 27, 2007, 3:03 pm Predmet: |
|
|
| Makovnik napísal: | Ja som pod stromčekom našiel svoje prvé bicie - Amati, a musím povedať, že je mi cťou začínať na takejto značke. Z toho čo som za posledné mesiace načital na fórach to vyzerá, že na nich začínali všetci. Cítim, že nehrajú bohvieako, ale ajtak som rád. Aspoň sú oRemované a šlapka je dokonca Yahama  |
chlape, tak to máš velice luxusnú šlapku, ja som začínal na amatke, takže oproti yamahe to bol stres a nie hranie :D takže želám ti, nech ťa bicie držia veeeeeľmi dlho :)
Amati 4ever  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 256 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: januára 17, 2008, 6:37 pm Predmet: |
|
|
| Chcel by som sa spýtať, ako sa zmení zvuk, keď z Amatiek odlepím fóliu, odstránim lepidlo a namorím ich. Je to lepšie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 419 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: januára 17, 2008, 8:35 pm Predmet: |
|
|
| počul som že hej . na niektoré (možno všetky) amati vyrobca brízgal strasné vrstvy lepidla a celkovo spracovanie bolo na zlej urovni drevo samo o sebe by malo byt dobré túto procedúru by som spravil uz len koli vyzualnemu efektu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2683 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 17, 2008, 9:15 pm Predmet: |
|
|
Ja som sa do takejto renovácie nepostil. Obával som sa, že nebudem schopný lepidlo efektívne odstrániť.
No nemôže sa stať nič horšie, než že si kúpiš novú fóliu a skryješ svoj pokus o vizuálne zlepšenie |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 17, 2008, 10:15 pm Predmet: |
|
|
No mne sa tá fólia už pomaly odlepuje aj sama :-)
A poprípade, dá sa kúpiť aj nová?
Inak Amati mám bez rezonančiek, tak mi napadlo, že nahrabať dáke mušle, šróby a ráfiky, zbrúsiť spodnú stranu a urobiť ju. Ale asi by to bolo moc náročné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IVIK180 Prisťahovalec

Založený: 21 Nov 2007 Príspevky: 53 Bydlisko: Beluša
|
Zaslal: januára 17, 2008, 10:56 pm Predmet: |
|
|
No ja amatky mam do teraz.Ale som celkom aj spokojny.Kamos kupil lacne bicei tie co teraz kupis tak do 10 000 ale tie moje amatky sa mi zvukovo pacia viacej a vzhlade sa nebavme. Som zastanca toho ze ked bicie tak uz trochu drahsie aby to aj hralo.Preto si este pockam  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 18, 2008, 3:27 pm Predmet: |
|
|
Aj ja si chcem samozrejme počkať. Keď raz budem kupovať nové, tak nejake Tamy, najskor Superstar.
A to si ty na tom avatare?:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
SINNER Prieskumník
Založený: 17 Dec 2007 Príspevky: 5
|
Zaslal: januára 20, 2008, 2:00 pm Predmet: |
|
|
| JA SOM ZAČAL NEDAVNO A TO NA BasiX bubny... celkom dobre su... |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 58 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: januára 22, 2008, 12:15 pm Predmet: |
|
|
| amati je kus historie |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|