Obsah fóra bubenici.com
vsetka elektronika seeem

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
tomo
Usadlík

Založený: 26 Mar 2006

PríspevokZaslal: januára 18, 2008, 4:55 pm    Predmet: vsetka elektronika seeem Odpovedať s citátom

len pre porovnanie, sa tesim, vcera som obdrzal new ROlandy, hraju krasne http://img247.imageshack.us/my.php?image=tomoan6.jpg
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: januára 18, 2008, 6:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kua ale sa niekto ma...take by som si predstavoval keby som nebyval v panelaku (fock)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 2:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dnes som si nahraval creeping death, uplna krasa, strasne dobre to znie, je tam milion zvukov atd. vrelo doporucujem Rolandy
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 6:47 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

no to muselo aj niečo stat,koľko?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie malo, ufff, ak dostanem stipendium a predam motorku tak to je splatene. heh, nechce niekto kupit? Yamaha Virago 125 chopper :P
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 1:08 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

práve sa tu rožčulujú že sa tu nepíše k veci tak buď,odpovedz koľko si dal za rolandy, alebo si tu svoju kolobežku strč ......!!!! icon_frown.gif
Návrat hore
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 24, 2008, 12:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale sak klidek hosi, 95.000 + 12.000 (rampa) v muzikeri :))

inak staci pozret ktorekolvek hudobniny, tak nekricte na mna :P :P :P
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 24, 2008, 8:05 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

podla mňa si čisty blázon ale na druhej strane musím ticho zavidieť,cvičiť pri správach a pri tom nikoho nerušiť tak to je fasa,vysoká cena nie,to si kupoval na slovensku?
Návrat hore
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 1:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom

preco som blazon?? :P sak vravim v muzikeri, cez ba, ceny su priblizne rovnake, aj cechy som pozeral aj rakusko, ale je to to iste.
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre