| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
IVIK180 Nováčik

Založený: 21 Nov 2007 Príspevky: 41 Bydlisko: Beluša
|
Zaslal: januára 21, 2008, 10:13 pm Predmet: Nahravky bez bicich. |
|
|
| Cawes ludia kde by som zohnal nejake nahravky bez bicich?Len tak na vyblaznenie v skusobni bez kapely.Okrem metalu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 374
|
Zaslal: januára 21, 2008, 10:19 pm Predmet: |
|
|
| neviem,taktiez by som bol zvedavy.A mam taky napad,ze by sa urcila jedna ,,nahravka bez bicich´´ktoru by si clenovia fora stiahli anahrali do nej svoje bicie.Potom spristupnili na forum.Nebola by to ziadna sutaz kto je lepsi,ale aby sa ukazalo kto ma aky styl a ako natom je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IVIK180 Nováčik

|
Zaslal: januára 21, 2008, 10:24 pm Predmet: |
|
|
| konos tak to by bola supa.Treba asi napisat adminom nech tu take nieco nahadzu k volnemu stiahnutiu.Kazdy by si nieco ine vymyslel do toho.Kopec nazorov by vzniklo bolo by o com kecat.Na hodnu chvilu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
makro Nováčik

Založený: 06 Jan 2008 Príspevky: 31 Bydlisko: michalovce
|
Zaslal: januára 21, 2008, 10:56 pm Predmet: Re: Nahravky bez bicich. |
|
|
odporúčam:
dave weckl - rhythm of the soul - Minus drums
:) môžem ti to preposlať na mail v zipovanej forme (mp3) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 845 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: januára 21, 2008, 10:58 pm Predmet: |
|
|
valve
fakt kvalitny napad...to by sa celkom chytilo (teda aspon u tych ktory by to vedeli nejak nahrat) |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: januára 21, 2008, 11:08 pm Predmet: |
|
|
tak teda diky .Ani ja to memam ako nahrat,ale ked ktomu pride urcite by som si mikrofon zohnal,aj ked iba pozical.Nemuselo by to byt v spickovej kvalite studia,a nikto by sa namal hanbit za jednoduchost alebo tak.Ide oto,vypocut si jeden druheho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IVIK180 Nováčik

|
Zaslal: januára 21, 2008, 11:14 pm Predmet: |
|
|
No jo mozes mi to preposlat na ifabus@gmail.com dikes
Paradna skladba od toho dave weckl som to pozeral na youtube.com a fakt spicka.POsli mi please.
| makro napísal: | odporúčam:
dave weckl - rhythm of the soul - Minus drums
:) môžem ti to preposlať na mail v zipovanej forme (mp3) |
no mozes mi to poslat na ten mail?
//edit mysho: NEPÍŠ VIAC PRÍSPEVKOV POD SEBOU |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 413 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: januára 22, 2008, 4:41 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | | neviem,taktiez by som bol zvedavy.A mam taky napad,ze by sa urcila jedna ,,nahravka bez bicich´´ktoru by si clenovia fora stiahli anahrali do nej svoje bicie.Potom spristupnili na forum.Nebola by to ziadna sutaz kto je lepsi,ale aby sa ukazalo kto ma aky styl a ako natom je. |
Áno, nápad by to boľ veľmi dobrý. My sme nad tým niekedy dávnejšie tiež rozmýšlali, ale nechali sme to tak, lebo by to skončilo asi tak ako u bratov čechov (na sfere), kde sa zúčastnilo málo ľudí, pretože nemali ako (s čím) nahrať (nazvučiť) bicie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Usadlík

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 197 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
Zaslal: januára 22, 2008, 4:57 pm Predmet: |
|
|
Ja som sa zucastnil a 5 dalsich ludi tiez  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: januára 22, 2008, 7:19 pm Predmet: |
|
|
| ako som uz písal,bicie sa daju nahrat aj jednym mikrofonom,nejde tak o kvalitu ako sa trocha zabavit.Tak?Kto by sa nato dal? |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 669 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 22, 2008, 8:07 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| po určitom čase mne začne ísť na nervy metronóm,v tom prípade si púštam cd alebo mp3,takže sluchátka ktoré mam sú zvukovo izolované,a celkom je to fajn keď si človek môže zahrať aj s obľúbenou kapelou a ďalšia výhoda nemusí po skúške platiť pivo |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 271 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: januára 22, 2008, 9:19 pm Predmet: |
|
|
| no jo dobry napad len by to chcelo viac ako 1 pesnicku :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 780 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: januára 24, 2008, 10:15 am Predmet: |
|
|
Dobry napad. Tiez som sa zucastnil toho na sfere. Jeden mikrofon staci. Ja som nahraval vsetko cez 15 rocny komunisticky mikrofon nad sadou a vysledky (az na kopak) prekvapive. Zvolil by som ale nieco lahsie, aby sa nas zapojilo viac. Ak mam vraviet za seba, neviem neviem, ci by som sa odvazil zverejnit svoju verziu tej skladby (aj ked som to este neskusal.). Nerad by som sa diskreditoval Fakt. Ak to nema byt trapenie, radsej nieco lahsie.
Aha. Opravujem. Myslel som, ze myslis skladbu Rhytm dance. Ale rhytm of the soul sa vola cely album nie? Tam sa daju vybrat aj lahsie veci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IVIK180 Nováčik

|
Zaslal: januára 24, 2008, 3:04 pm Predmet: |
|
|
| jasan adminaci nevahajte, bude svanda treba dat zopar veci kde budeme muzicirovat.Som za aby bolo nieco v 4/4 a nieco v 3/4. A pre matalistov moze byt aj nejake vacsie bpm. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 599 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: januára 24, 2008, 5:27 pm Predmet: |
|
|
| dobry napad ...len poradte mi ako to mam nahrat mikraky by boli len neviem ako to dat do tej skladbi bez bicich a vôbec neviem ako to nahrat...v skusobni mame iba vermonu a pocitac tam nemame tak vôbec neviem ako by som to nahral a dal do tej skladbi moje bicie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: januára 24, 2008, 6:29 pm Predmet: |
|
|
| no neviem ako sa to da spravit bez pocitaca,na den by si si mohol odnies svoj do skusobne.A ja to budem robit tak,ze vo volajakom audio programe jednoduch prekryjem vsoju nahravku s tou bez bicich. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 599 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: januára 24, 2008, 8:51 pm Predmet: |
|
|
| v akom programe??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: januára 24, 2008, 10:48 pm Predmet: |
|
|
| Keby so mal ako, tiež by som sa samozrejme zúčastnil. Ale otec má ešte zo svojich hudobníckych čias štvorstopák, takže by sa dalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|