Obsah fóra bubenici.com

Anatolian ???

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Roberto
Prieskumník

Založený: 24 Sep 2007

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 11:07 am    Predmet: Anatolian ??? Odpovedať s citátom

Kto pozná (vlastní) tieto činely ? ......... vaše názory
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 12:16 pm    Predmet: Re: Anatolian ??? Odpovedať s citátom

Roberto napísal:
Kto pozná (vlastní) tieto činely ? ......... vaše názory
...skusal som Anatolian 20 Raw Ride... ,vyborny - velmi muzikalny temne znejuci Ride s konkretnym PING-om ako na tele tak na zvonci moj jediny problem s nim bol - ze sa nie zrovna prijemne"crashoval" ja tento zvuk od Ride vyzadujem ale inak na mna posobil ako Sabian HH Leopard Ride , Anatolian 16 Traditional crash - taktiez velmi privetivy, temne znejuci s dokonalym shimmeringom aj pri jemnej hre... , velmi dynamicky profesionalne sa spravajuci cinel a Anatolian 13 Traditional Hi hat - parada!, citliva hajtka robi presne co treba - zvuk konkretny, plna farba tonu a ...., no proste super...)) ked vyskusam aj dalsie , dopisem... ,ale tieto 3 na mna pozitivne zaposobili.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 3:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

trosku offtopic otazka ale co je to crashovanie? videl som to tu vela krat ale stale neviem co to je icon_redface.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 3:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ak sa nemylim tak vacsinou sestnastiny na crash ( dost castu jednou rukou na jeden druhou na druhy ) vytvara to taky sumivy zvuk .. vacsinou sa crashuje na konci pesnicky .... ale nie som si isty ci je to naozaj ono

a s anatolianmi nemam ziadne skusenosti bo je trochu ina cenova kategoria nez moje amaty a sabian solar :)
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre