| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Roberto Prieskumník

Založený: 24 Sep 2007 Príspevky: 24
|
Zaslal: januára 25, 2008, 11:07 am Predmet: Anatolian ??? |
|
|
| Kto pozná (vlastní) tieto činely ? ......... vaše názory |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 563
|
Zaslal: januára 25, 2008, 12:16 pm Predmet: Re: Anatolian ??? |
|
|
| Roberto napísal: | | Kto pozná (vlastní) tieto činely ? ......... vaše názory | ...skusal som Anatolian 20 Raw Ride... ,vyborny - velmi muzikalny temne znejuci Ride s konkretnym PING-om ako na tele tak na zvonci moj jediny problem s nim bol - ze sa nie zrovna prijemne"crashoval" ja tento zvuk od Ride vyzadujem ale inak na mna posobil ako Sabian HH Leopard Ride , Anatolian 16 Traditional crash - taktiez velmi privetivy, temne znejuci s dokonalym shimmeringom aj pri jemnej hre... , velmi dynamicky profesionalne sa spravajuci cinel a Anatolian 13 Traditional Hi hat - parada!, citliva hajtka robi presne co treba - zvuk konkretny, plna farba tonu a ...., no proste super...)) ked vyskusam aj dalsie , dopisem... ,ale tieto 3 na mna pozitivne zaposobili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1060 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 25, 2008, 3:40 pm Predmet: |
|
|
trosku offtopic otazka ale co je to crashovanie? videl som to tu vela krat ale stale neviem co to je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 243 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: januára 25, 2008, 3:51 pm Predmet: |
|
|
ak sa nemylim tak vacsinou sestnastiny na crash ( dost castu jednou rukou na jeden druhou na druhy ) vytvara to taky sumivy zvuk .. vacsinou sa crashuje na konci pesnicky .... ale nie som si isty ci je to naozaj ono
a s anatolianmi nemam ziadne skusenosti bo je trochu ina cenova kategoria nez moje amaty a sabian solar :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|