Obsah fóra bubenici.com
Forum
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
makro
Nováčik

Založený: 06 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 11:16 pm    Predmet: poznanie Odpovedať s citátom

zdravím všetkých "drummerov a drummerky"

nedá mi nevyjadriť sa k tým prestrelkám, na ktoré som naďabil... nahlásil som sa na toto fórmu preto, že chcem niečo dať a niečo získať... (myslím informácie, skúsenosti, poznanie....) a je fajn ak sa to uberá konštruktívnym a vecným smerom. Ak chce "vedenie" fóra vzdelávanie tak v tom je viac vecí ale súhlasím aby to bolo všetko obsahovo a formálne v norme (tú nám určuje "vedenie")... inak sa stratí hlavná myšlienka a taktiež ľudskosť, rešpektovanie názorov a pod... naozaj platí, že nie je nás tak veľa, aby sme si to sami kazili... tak nech to má ten správny vietor... všetkým želá makro:)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 12:53 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

no načo sa pripomínať nebodaj sa niekoho zastavať icon_neutral.gif človek to môže myslieť dobre a niekto to dokáže pochopiť stále len po svojom
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 10:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Chcel by som sa vyjadrit len ku gramatickej stranke veci. Obcas sa naozaj kazdemu stane, ze nejaka ta ciarka vypadne (nech si pozriete prispevky kohokolvek z nas, vzdy sa nieco najde), y/i by ale malo byt naporiadku, to uznavam. Na druhej strane ak mam sem pisat s vedomim, ze za kazdy takyto "hriech" budem "sprdnuty"...tak to mi velku odvahu do pisania nedava... Pokial ide o mna, tak vzdy ked nieco napisem, tak to posebe 3x precitam, kym to "vyvesim" von... . A verte, niekedy sa sam na sebe smejem, ake gramaticke vystrelky sa mi obcas podaria... .Ale ako hovorim, treba po sebe citat. To len taka drobna rada. icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 12:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Chlapci, akí ste zrazu útlocitní :) Nechápem, prečo by sa mal niekto báť prispievať, okrem toho, osobne sprdávam len za brutálne a školácke chyby, kt. sú ospravedlniteľné tak u druháka na ZDŠ. Ak by išlo len o pravopis, nič iné by sa tu totiž nariešilo... :) ...Ide o to čo tu padlo... Pred odoslaním cheknúť chyby... robím to tiež... A už to neriešme, myslím že každému záleží na tom, aby sa to tu dalo čítať.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 3:36 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

howk
Návrat hore
atiles
Prisťahovalec

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 10:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nazdi, prečo je zamknutá táto téma, http://bubenici.com/topic267.html icon_evil.gif

//edit: mysho
Nefunkčný odkaz (má byť bez bodky na konci); jeden smajl stačí
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Všetky témy boli uzavreté a presunuté do archívu, ak chceš môžeš si založiť novú tému
Návrat hore
atiles
Prisťahovalec

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 11:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mysho napísal:
Všetky témy boli uzavreté a presunuté do archívu, ak chceš môžeš si založiť novú tému

no tak veľký bordel aký je tu sa snažíš zakryť ešte väčším, tak zamkneš starú tému a napíšeš aby som si založil novú. ako sorry ale toto je odvec riadny, ved si admin, tak ju pekne presuň!!!
ak vadí viac smajlíkov treba "locknúť" aby sa dal dať len jeden. icon_evil.gif

//edit: mysho
Zredukovanie smajlov (ešte raz a dávam BAN)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 25, 2008, 11:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
no tak veľký bordel aký je tu sa snažíš zakryť ešte väčším, tak zamkneš starú tému a napíšeš aby som si založil novú. ako sorry ale toto je odvec riadny, ved si admin, tak ju pekne presuň!!!
ak vadí viac smajlíkov treba "locknúť" aby sa dal dať len jeden. icon_evil.gif

Tento krok bol prekonzultovaný s viacerými bubeníkmi a ľudmi, ktorí toto (a aj iné) fórum navštevujú.

Písal som, prečo to je potrebné. Ak tomu nechápeš kľudne napíš na mail, icq a vysvetlím.

Premazanie, popresúvanie niekoľko stoviek tém by trvalo dosť dlho, i tak by sa z toho nedalo vystrihnúť len to čo tam má byť. Preto sme pristúpili k tomuto kroku. Témy, ktoré teraz začnú vznikať budeme môcť oveľa lepšie a jednoduchšie kontrolovať, upravovať, mazať, presúvať atď.

Inak. K tým smajlíkom. Ak potrebuješ svoje príspevky tapetovať smajlíkmi tak choď prosím na iné fórum nie tu. Vopred ďik.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 26, 2008, 3:07 am    Predmet: behemoth 1 Odpovedať s citátom

to je odpoveď,ak máš chuť tapetovať príspevky smajlíkmi tak chod na íne fórum,potom načo tu ma niekto podávat návrhy alebo podnety keď sú z výsmechom ignorované,neporušil si náhodou nejaké stanovy ty,a ako sa to vlastne správaš ako poloboh ani naznak nejakej skromnosti,ak dobre viem tak taký atiles nieje legenda medzi bubeníkmi len preto že nieje z Bratislavy ne a nebol až tak často v telke ne,ale pri všetkej skromnosti pomáhal a vychoval a vôbec k hudbe dostal kvantum bubeníkov,odohral kvantum koncertov urobil niekoľko dobrych platni,vyhral s prstom v riti bratislavskú lýru zasluhuje si, a nielen on aby sa tu správalo slušne a nie arogantne nie sme tu sami debili,potom si tu môžte dopisovať o pearloch export alebo sonoroch 507 a zakopávať činely!!!!
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 26, 2008, 9:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
to je odpoveď,ak máš chuť tapetovať príspevky smajlíkmi tak chod na íne fórum,potom načo tu ma niekto podávat návrhy alebo podnety keď sú z výsmechom ignorované,neporušil si náhodou nejaké stanovy ty,a ako sa to vlastne správaš ako poloboh ani naznak nejakej skromnosti,ak dobre viem tak taký atiles nieje legenda medzi bubeníkmi len preto že nieje z Bratislavy ne a nebol až tak často v telke ne,ale pri všetkej skromnosti pomáhal a vychoval a vôbec k hudbe dostal kvantum bubeníkov,odohral kvantum koncertov urobil niekoľko dobrych platni,vyhral s prstom v riti bratislavskú lýru zasluhuje si, a nielen on aby sa tu správalo slušne a nie arogantne nie sme tu sami debili,potom si tu môžte dopisovať o pearloch export alebo sonoroch 507 a zakopávať činely!!!!

Iste si si všimol, že si na bubeníckom fóre.
Ja sa snažím byť čo ,,najjemnejší,, k užívateľom, ale keď chceme aby sa tu tie pravidlá dodržiavali tak mi je jedno či je to neviem aký známy bubeník, proste pravidlá platia pre všetkých rovnako.
atiles-ovi som napísal poznámku k príspevku, na ktorú ešte drzo zareagoval a tých smajlov tam dal ešte raz.
Takže to ako keby čakal, či budem mať trpezlivosť mu tu tie príspevky editovať atď. Zatiaľ ju mám.

Ja som tu nikomu ani nevynadal, ani sa s nikým nehádam :) Len dbám na dodržiavanie PRAVIDIEL. Ak si myslíš, že je to zlé tak ok. Môžeme písať off topicy, môžeme dávať kopy smajlíkov, môžme písať niekoľko príspevkov za sebou atď atď. Ak myslíš, že by fórum bolo lepšie, prehľadnejšie atď tak potom ok, ani ja ani moderatori tu nebudu a cele fórum bude iba pre užívateľov. Nebudeme sa musieť hádať, aj nebudem ,,poloboh,, atď.

Ak si to ešte nepochopil, tak mojím cieľom nie je tu každého napomínať, editovať mu príspevky ... Bolo by oveľa jednoduchšie keby každý písal podľa pravidiel a všetko by bolo 100%, ja by som do ničoho nezasahoval :)

mysho
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 26, 2008, 10:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom

chlapi, ja nerozumiem, co je zle na vacsom mnozstve smajlikov...totiz, vela ludi je zvyknutych napisat nieco a dat za tym trebars 3-5 smajlov...nemyslim, ze by to nejak skodilo foru, pokial nebudu prispevky ze 300 znakov a ku tomu 100 smajlikov...
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 26, 2008, 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
chlapi, ja nerozumiem, co je zle na vacsom mnozstve smajlikov...totiz, vela ludi je zvyknutych napisat nieco a dat za tym trebars 3-5 smajlov...nemyslim, ze by to nejak skodilo foru, pokial nebudu prispevky ze 300 znakov a ku tomu 100 smajlikov...

sčasti máš pravdu. Len začneme pri 3-4 smajlíkov za príspevkom, potom sa to začne tapetovať. Zachvíľu bude v pohode aj 10 smajlov :)

Možno by sa dalo dohodnúť a vytvorili by sme pravidlo, že napr. max. 5 smajlov a aj keď bude jeden navyše tak už to bude porušenie. Lebo keby sa to tolerovalo tak zachvíľu tu budú samé smajle.
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 26, 2008, 2:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

doteraz to nebolo limitovane a nikdy mi nevadilo, ked niekto raz za 2 mesiace napisal 10 smajlikov...vzdy tu ludia pisali rozumny pocet smajlikov v prispevkoch
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 26, 2008, 2:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
doteraz to nebolo limitovane a nikdy mi nevadilo, ked niekto raz za 2 mesiace napisal 10 smajlikov...vzdy tu ludia pisali rozumny pocet smajlikov v prispevkoch

presne, nemyslim, ze by pri smajlikoch hrozilo, ze ich pocet bude casom narastat...
mozem za to, ze ked napisem super for, dam vam najavo, ze sa mate smiat hojnym poctom ":D" smajlov? :D:D
Návrat hore
joe
Nováčik

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 26, 2008, 9:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja neviem riešite tu také kraviny....proste nie je jedno koľko smajlov tam je? Pokiaľ to nebude na A4 tak to nie je také strašne..doteraz to tu fungovalo bude aj teraz....
Návrat hore
ciS
Prieskumník

Založený: 25 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 9:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chyba tu tema servis
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 9:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mam taku otazku ... pred nedavnom som tu zaregistroval nejaky prispevok anglicky hovoriaceho cloveka .... a akosi zmizol .. neviete kam ???

icon_arrowu.gif ma pravdu ... tema servis na fore naozaj chyba
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 5:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
chyba tu tema servis

Áno, riešili sme to v admin. teame, zatiaľ môžu všetky témy ohľadom servisu smerovať do diskusie: Všeobecná diskusia.
Ak by tých tém bolo veľa, zriadime samostatnú sekciu

citácia:
mam taku otazku ... pred nedavnom som tu zaregistroval nejaky prispevok anglicky hovoriaceho cloveka .... a akosi zmizol .. neviete kam ???

Bol to príspevok spam robota. Technickú chybu sme odstránili a je vylúčená akákoľvek možnosť, že sa niečo podobné zopakuje.

all

K tým smajlom. Zatiaľ teda počet smajlov nebudeme presne (počtom) obmedzovať, ale prosím používajte ich s mierou.

Vďaka.
Návrat hore
Gr3g0r
Nováčik

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 8:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chcel by som pochváliť všetkých ľudí, ktorí sa starajú o fórum. som tu síce len krátko, ale aj za ten krátky čas som sa stihol naučiť dosť veľa vecí, ktoré by som bez pomoci tak ľahko nezvládol. vážne ďakujem icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 6 z 6

Prejdi na: