| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 72 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: januára 25, 2008, 6:35 pm Predmet: čo na to susedia? |
|
|
kde hravate, nerusite napriklad svoju rodinku, susedov alebo splubyvajucich?
ak ano a mate nejake rady ako sa s tym vyporiadat, tak poprosim :  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 263 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: januára 25, 2008, 8:07 pm Predmet: |
|
|
Kým som mal bubny v chatke na záhrade, občas za mnou prišiel sused, že jemu to nevadí, ale za NÍM sa chodia sťažovať...
Teraz už mám skúšobňu o pár metrov ďalej, taká miestnosť pod garážou, ktorá bola pôvodne stavaná ako vínna pivnička. Tým pádom tam sú dva vetracie otvory do akejsi šachty. Tie pri hraní zapchám molitanom a ináč sa tam stále vetrá, takže plesne nehrozia. Pri stene na zemi je dokonca aj odtoková diera . Oco zohnal zadarmo molitany s pyramídami cez dákeho kamaráta, ktorý má kamaráta atď, ktorý má známosť v rádiu, kde robili zmeny (ale boli nepoužité!). Teraz je to skvelé. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2818 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 25, 2008, 11:43 pm Predmet: |
|
|
| Ja som mal skúšobňu v starom kulturáku. Jediná chyba krásy je fakt že je tam zima a 90% vlhkosť vzduchu. Tam som to s amatkami prežil, ale teraz už je mi ten priestor na nič |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 663
|
Zaslal: januára 26, 2008, 11:56 am Predmet: |
|
|
| v BA v skladovom komplexe blizko Avion shoppingu , vo vyhlucnenom skusobno-studiu s radiatormi, weckom, teplou vodou, sprchou)) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 26, 2008, 12:31 pm Predmet: |
|
|
no to je pekne skoda ze bicie maju tu nevyhodu ze chytis cudlik a stiahne hlasitost - ako napr gitarkove kombo
mne ten randal nevadi, ja ho zboznujem! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:14 pm Predmet: |
|
|
Zatial sme mali šťastie na okolie. Nikdy nebol problém. Niekedy pred skúšobňou stála skupinka ľudí, počúvali a klepkali si nohou.
Ani jedna šťažnosť |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:17 pm Predmet: |
|
|
| myslite si ze by bola moc drzost keby si dam bicie do bytu?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:19 pm Predmet: |
|
|
| Ak nebývaš v paneláku plnom bubeníkov tak budeš mať asi značné problémy. Kúp si sieťky...potom by sa už nejako dalo prežiť |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 246 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:28 pm Predmet: |
|
|
| moji rodičia naštastie pred pol rokom kúpili susedný dom ... býval v ňom istý starý pán ale zomrel a jeho deti sa nás spýtali či to nechceme kúpiť no a tak sme to kúpili a mne sa tým vyriešila otázka kde budem cvičiť na bubny ...... a samozrejme som sa pýtal susedov a tí mi povedali že pokiaľ to nebude príliš rušivé ( tím mysleli pokiaľ to nebude príliš často ) tak im to vadiť nebude .... a tá hodinka - hodinka a pol denne im zrejme ako príliš rušivé nepripadá bo sa ešte nesťažovali |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 26, 2008, 3:26 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Ak nebývaš v paneláku plnom bubeníkov tak budeš mať asi značné problémy. Kúp si sieťky...potom by sa už nejako dalo prežiť |
ake sietky? o tom som nepocul  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 26, 2008, 3:41 pm Predmet: |
|
|
| Sú to nehlčné "blany",sieťky, ktoré majú realistický odskok, ale sú takmer nehlučné. Je to good vec na cvičenie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pretrety

Založený: 29 Sep 2007 Príspevky: 4 Bydlisko: stredozem
|
Zaslal: januára 26, 2008, 11:06 pm Predmet: |
|
|
ja mám tiež podobnú chatku v záhrade tam je to aj celkom fajn odhlučnené a hlavne je to už pri lese, takže ma tam nechodí nikto vyrušovať, snáď mi tma vadí len tá zima, takže v tomto ročnom období mám bicie doma v pivnici
keď máš bicie tam ,kde je veľ ľudí tka ti neostáva nič iné len na ne hrávať pomenej a hlavne nehraj vo večerných a skorých ranných hodinách |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 59 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: januára 27, 2008, 1:26 am Predmet: |
|
|
| ja ich mam vo svojej izbe a okrem otca a segry sa este nikto nestazoval |
|
| Návrat hore |
|
 |
Choco
Založený: 22 Dec 2007 Príspevky: 2
|
Zaslal: januára 28, 2008, 8:04 pm Predmet: |
|
|
Tak to my máme veľmi divný dom. Mám ich v izbe nad garážou, do ktorej sa ide len z mojej izby a ked hrám(či už sám alebo aj s kamarátmi s gitarami) tak dole do obývačky je počuť maximálne kopák a basa a von o tom ani nehovorím, nie je počuť nič a to nie je zvonka zateplený, lebo bol nedávno dostavaný takže susedia ani nevedia, že niečo také mám doma.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 263 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: januára 28, 2008, 10:43 pm Predmet: |
|
|
| No, keby to tak bolo aj v Blave... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 2, 2008, 6:00 pm Predmet: |
|
|
no tak ja mam tu smolu, ze stale nemam vyrieseny problem so skusobnou atym padom nemam kde hrat (smola no)... par priestorov uz bolo ale nakoniec z toho nebolo nic. tak moje hrnceky a pokrievky lezia v pivnici. .....
ohaldom rodicov a segry. to sa ma tak ze dupocem nohami, rukami po vsetkom(iste to poznate)..a oni sa stazuju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 74 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: februára 12, 2008, 6:16 pm Predmet: |
|
|
| hmmm..zaujmavé názory...my s gitaristom hráme v byte...ale susedia sa nesťažovali..ale aj tak sa sťahujeme do skušobne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Prisťahovalec
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 91 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 12, 2008, 7:59 pm Predmet: |
|
|
| ja mám bicie (teda nie ja, ale kapela, od ktorej ich mám kvázi prenajaté za cenu toho, že som kúpil novú šlapku :D) v skušobni, takže s tým neni problém. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 73 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 11, 2008, 10:48 am Predmet: |
|
|
Co na to susedia ??? Sused je gitarista takze ked obcas zapocuje nejaky ten rytmus tak chvilu na to ja pocujem jeho gitaru ako sa nahana s tym mojim rytmom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 14, 2008, 8:18 pm Predmet: |
|
|
to moze byt zaujimave mat takeho suseda...Ja so susedmi problem nemam vlastne oni ho nemaju so mnou.Ale ked mame pauzu,moj kamarat gitarista stoji pri okne a caka na okoloiduce babky aby ich trocha postrasil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|