Obsah fóra bubenici.com

Overview_Paiste 101
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

skusali ste niekedy?
yeah
50%
 50%  [ 16 ]
nie
50%
 50%  [ 16 ]
Celkom hlasov : 32

Autor Správa
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 11:59 am    Predmet: Overview_Paiste 101 Odpovedať s citátom

Minule som hral na seriu tychto zaciatocnickych cinelov a rozhodol som sa sem tuto sadu opisat a predbehnut tym dobu , keby sa nejaky nadejny bubenik o tieto cinely uchadzal.... PAISTE 101 BRASS...mosadzne cinely ako najnizsia rada firmy Paiste ponukaju standardne rozmery v sete: 14 hihat, 16 crash a 20 Ride.
14 hi hat: Hra z celeho setu najschopnejsie, hajtka splna svoju funkciu -cinelu na ucenie- i ked ma kratky doznev pri Semi-open pozicii a celkovo posobi makkostou materialu jej zvuk sa da.
16 crash: Zaujimavy cinel...velmi kratky dozvuk, velmi kratky, tiez posobi velmi krehko , je makky a znie skor ako fast crash-alebo fakt velky splash so zvlastnym zvukom. Cinely boli uplne nove , takze viem si predstavit , ze pri najmensom znecisteni sa zacnu este viac zatlmovat...takze lestidlo by mali balit ako sucast setu.
20 ride: opat plati to iste co u predoslich dvoch-kratky dozvuk, makkost...ale na rozdiel od crashu, podobne ako hihat - je tento cinel vhodny na ucenie./to lestidlo by ale ani v tomto pripade nebolo na skodu/
____sumarizejsn" Paiste 101 brass 14 hh a 20 ride su, v mojich ociach, vyrobene na ucenie a cvicenie...16 crash je vhodny ako efekt/alebo by bol keby mal pekny zvuk/ , ale pri kupe tejto sady by som ho zamenil aspon za Paiste 201 Bronze co dava aspon aku taku zaruku dlhsieho doznievania....................piste vlastne nazory na tuto sadu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 12:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mal som 16" crash. Zvuk odpovedá tvojmu popisu. Nebolo to zlé a vtedy mi vyhovovala jeho "tichosť"
Neskôr som kupoval hajtku a rozhodoval som sa medzi 101 a magic bronze. Magic mala oveľa lepší zvuk a tak paiste zostala v obchode.
Ride som neskúšal. Hajtka sa mi nepáčila ale ten crash je bol použitelný
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 2:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ake cinely by ste mi doporucili cca do 6000,- ? oplati sa kupovat tieto paisty, alebo mam popozerat po niecom inom?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 8:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
ake cinely by ste mi doporucili cca do 6000,- ? oplati sa kupovat tieto paisty, alebo mam popozerat po niecom inom?
....,hmm ako som napisal... , preto som to tam vlastne pisal...)) ak si uplny zaciatocnika chces sa na ne ucit su vhodne... ,/pre mna-az na crash/ ,ale na koncert by som to osobne netahal ani do kulturaku..velmi kratky doznev na tvojom mieste by som si za 6000- ak to ma byt niekolko cinelov , nie iba jeden- pozrel ponuku napr. v bazar muziker... jeden clovek tam predaval Hihat 14 vrch A cust. spodok Sab. B8 za smiesnych 1500 sk... a zostane ti este 4500 ak spravne pocitam... ,ked vychytas nejake dalsie ponuky... ,mozes dospiet k slusnym cinelom.

Naposledy upravil MrMetronome dňa januára 27, 2008, 9:59 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 9:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tuto radu by som urcite nekupoval je to ulplne zbytocne mam 201 hajtku a da sa podla mna za tu cenu 2800sk je to urcite to najdostupnejsie je dost hlasne a po case aj pekne syci mozno este magic ale tie som neskusal 101 mame aj u nas v zuske a tiez grc .......moj nazor....NEKUPOVAT
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 11:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:

Zajdi na bazos.cz a borec tqam predáva sadu B8 pro za 5000 kč
Návrat hore
chladnepivko
Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 12:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no, je to grc, tato rada. ktozvie preco ju mam doma icon_biggrin.gif
ale nasetrim na na nieco lepsie casom..
na druhej strane na cvicenia uplne postacujuce.
kvalita podla mna obstojna, horsie su po zvukovej stranke. a co by clovek vsak chcel za tu cenu, vsakze.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 11:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Foo Fighter napísal:

no pozeral som na to..moc skusenosti s tym nemam, tak sa opytam rovno..su to dobre cinely? :) inac maju chybicku krasy - maju nejake cierne flaky, ale to by som prekúsol :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 11:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
Nightwolf_08 napísal:
Foo Fighter napísal:

no pozeral som na to..moc skusenosti s tym nemam, tak sa opytam rovno..su to dobre cinely? :) inac maju chybicku krasy - maju nejake cierne flaky, ale to by som prekúsol :)
....,B8 Sabian su rozhodne lepsie cinely ako Paiste 101 v kazdom smere...,napriklad bubenik z the Bridge - momentalne uz the Bridgeheads, Miso, pouziva 14 hh a 20 Ride uplne na vsetko - nahravanie , live , skusanie ma ich vhodne skombinovane s K Thin crashou a hraju...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 6:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cize asi patria k tomu najlepsiemu co mozem za taku cenu kupit, ze?
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 8:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No tak sada B8 pro za 5000 Kč je bezkonkurenčne najlepšia kúpa akú môžeš v danej cenovej hladine urobiť
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no vyzera to nadejne, este sa pokusam typka presvedcit nech to da za 5000,- Sk lebo to je asi najviac co som schopny dat momentalne dokopy, ked bude suhlasit tak ich beriem
Návrat hore
Čečy
Usadlík

Založený: 07 Aug 2007

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 1:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Hrávam na 101 na hi hat a na 14 a 16 crash je fakt pravda že crash by som si asi nikdy nekupil. ale na začiatok to stači.. doma mam 201 a su o dost lepšie
Návrat hore
mattusko
Prieskumník

Založený: 27 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 3, 2008, 5:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mam 101 crash 14 no ja nevim mne znie docela dobre no asi je to tym ze som absolutny zaciatocnik a neviem tak rozoznat zvuk ako ostrielany bicman...ako mam rozlisit kvalitu?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Šialenec

PríspevokZaslal: marca 3, 2008, 8:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zistis casom ono to pride ako bude cas ubiehat a ty budes stale skusenejsi
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 3, 2008, 10:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nj, jedného dňa ťa niekto pustí k bicm kde budú povesené napr. paiste 2002 alebo vysoká rada zildjianu a ty zistíš aký je rozdiel medzi plechom a činelom
Návrat hore
HeartagraM
Prisťahovalec

Založený: 12 Jan 2008

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 8:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Nj, jedného dňa ťa niekto pustí k bicm kde budú povesené napr. paiste 2002 alebo vysoká rada zildjianu a ty zistíš aký je rozdiel medzi plechom a činelom

no ten rozdiel by som rada zistila aj ja, pretoze tiez mam tuto sadu a podla mna su to dobre cinely, hlavne hajtka, ma super zvuk podla mna :)
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 11:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

HeartagraM napísal:
Nightwolf_08 napísal:

no ten rozdiel by som rada zistila aj ja, pretoze tiez mam tuto sadu a podla mna su to dobre cinely, hlavne hajtka, ma super zvuk podla mna :)
... ,podla mna super zvuk ma hajtka Avedis Newbeat...,aalebo Sabian AA stage/fusion, alebo Anatolian Traditional...ci Istanbul Traditional....skus si zahrat na jednej z nich a rozdiel garantovane pocitis... ak nie to uz je vazny problem co sa tyka citlivosti ruk na material a usi na zvuk. ...urcite na zaciatku ako je tazke pocuvat skladbu a pocut v nej jednotlive tomy, je aj tazke usudit ktory cinel je dobry a ktory je lepsi... ,to pride casom ucho hluchne , ale sofistikuje...))__potom uznas , ze sada ktoru teraz mas a vyhovuje ti , ti mohla vyhovovat jedine na zaciatok kariery...)
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 11:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ten rozdiel by som rada zistila aj ja, pretoze tiez mam tuto sadu a podla mna su to dobre cinely, hlavne hajtka, ma super zvuk podla mna :)[/quote] ....heh dobry vtip
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 2:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mal som hajtku paiste 101 postavenú vedla Magic bronze a dva údery na každú mi dali jasne vedieť ktorá je lepšia.
To HeartagraM: Ničoho sa neboj, skutočne to časom príde samo
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 3

Prejdi na: