| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Tak ktorý? |
| Sonor |
|
15% |
[ 4 ] |
| Yamaha |
|
19% |
[ 5 ] |
| Pearl |
|
30% |
[ 8 ] |
| Tama |
|
23% |
[ 6 ] |
| Iný... |
|
11% |
[ 3 ] |
|
| Celkom hlasov : 26 |
|
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1243 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 29, 2008, 9:28 pm Predmet: Hi-hat stojan |
|
|
z financnych dôvodov by som chcel asi najnizsiu radu znaciek (nemusite nutne hovorit o uplne najnizsej, ale o najnizsich :)), ktore su v ankete, zislo by sa mi poradit, ktory je asi najspolahlivejsi, s ktorym mate najlepsie skusenosti
btw zmizla tema hardware, tak som nevedel kam to mam napisat |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 870
|
Zaslal: januára 29, 2008, 9:48 pm Predmet: |
|
|
Nuž, 100 series od Sonoru by som Ti doporučil jedine na jemné jazzové klubové hranie.. Od 400series je to v poho.
Pearl je na tom trošilinku lepšie, Yamaha bude na tom mechanicky najlepšie, len ten systém uchytenia vrchnej činely mi robí starosti.. Nezažil som totiž, že by to na tej tyčke po mesiaci držalo a spodná kontramatka držala vždy bez vytáčania. (dá sa vyriešiť iným "clutch-om"). V tomto je 6hran a syst. uchytenia u Sonoru neprekonateľný..
S Tamou nemám skúsenosť..
Byť Tebou, pokukám ešte Gibraltar. Dobré ceny, kvalitný HW.. Inak, myslím, že kupovať úplne najlacnejšie hh standy je trošku kontraproduktívne. Je to dôležitá vec, musí byť stabilná a veľa vydržať.. a to tie lacňáky nespľňajú ani trochu.. Osobne by som ešte pošetril a "zaťal" vyššie.. e. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 29, 2008, 9:57 pm Predmet: |
|
|
mne je jasne, ze hi hat stojan je asi najdolezitejsia sucast hardware, ale peniaze tu hraju bohuzial dolezitu ulohu..kazdopadne diky za radu..najviac som zatial uvazoval nad sonormi asi..este pozriem tie gibraltary
edit (uz hladam): kebyze Sonor tak asi toto: http://www.muziker.sk/Default.aspx?Sonor-HH444&nid=20016&nparams=kod_id;6494
a Gibraltary som nikde na nete nenasiel, jedine v bazaroch..kupovat hi hat stojan z druhej ruky sa mi moc nepaci..z toho by som mal dost obavy asi |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: januára 29, 2008, 10:28 pm Predmet: |
|
|
ten odkaz je na 400series, to už je v poho! Kukni cenu na sonoristoch, možno bude lacnejšia a viem Ti ju doviezť. ;)
Gibraltar kukni na drumcenter.cz alebo lidlmusic.cz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 29, 2008, 11:11 pm Predmet: |
|
|
| no v muzikeri je ten stojan o nieco lacnejsi..inac neviem ci je to mojou slepotou alebo cim, ale na tych strankach, co si mi dal, som ten gibraltar nenasiel |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: januára 29, 2008, 11:18 pm Predmet: |
|
|
| Nemusí to byť slepotou.. Lídl to niekedy dovážal a na drumcentre som tiež niečo dávnejšie videl.. Neviem či je ofic. dovozca na SK, pozri ešte musik-produktiv.at kvôli orientačným cenám a modelom. Potom už len google.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 29, 2008, 11:46 pm Predmet: |
|
|
| tam maju len cely set, a to za 421 eur..zagooglit skusim zajtra |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 100 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: januára 29, 2008, 11:56 pm Predmet: |
|
|
iron cobra HH je super, sice stala prachy ale oplatilo sa, velmi mi ulahcila zivot. odporucam |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 100 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: januára 29, 2008, 11:57 pm Predmet: |
|
|
| hodi sa hlavne pre hracov s dvoma kopakmi alebo dvojslapkou kvoli dvom noham, takze vam tam nic nebude zavadzat a hra sa na nu pohodlne + nastavenie sklonu a 5 urovni zataze struny |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: januára 30, 2008, 12:02 am Predmet: |
|
|
| Dvojnožku chystá v modelovom roku '08 aj Sonor.. U 400vky sú nožičky otáčacie. Bohužiaľ všetky naraz, u 600 to je 2:1.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 256 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: januára 30, 2008, 4:09 pm Predmet: |
|
|
tomo: Aký je rozdiel v hre na štandardné HH stojany oproti Cobre?
Ako to myslíš, že ti "uľahčila život"? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 30, 2008, 4:31 pm Predmet: |
|
|
| no nehladam zrovna stojan za 5000 a viac... |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Usadlík

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 201 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: januára 30, 2008, 6:43 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | Nuž, 100 series od Sonoru by som Ti doporučil jedine na jemné jazzové klubové hranie.. Od 400series je to v poho.
Pearl je na tom trošilinku lepšie, Yamaha bude na tom mechanicky najlepšie, len ten systém uchytenia vrchnej činely mi robí starosti.. Nezažil som totiž, že by to na tej tyčke po mesiaci držalo a spodná kontramatka držala vždy bez vytáčania. (dá sa vyriešiť iným "clutch-om"). V tomto je 6hran a syst. uchytenia u Sonoru neprekonateľný..
S Tamou nemám skúsenosť..
Byť Tebou, pokukám ešte Gibraltar. Dobré ceny, kvalitný HW.. Inak, myslím, že kupovať úplne najlacnejšie hh standy je trošku kontraproduktívne. Je to dôležitá vec, musí byť stabilná a veľa vydržať.. a to tie lacňáky nespľňajú ani trochu.. Osobne by som ešte pošetril a "zaťal" vyššie.. e. |
s uchytenim clutch Yamaha nieje ziaden problem... ,ani najmensi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: januára 30, 2008, 6:45 pm Predmet: |
|
|
| tomo napísal: | iron cobra HH je super, sice stala prachy ale oplatilo sa, velmi mi ulahcila zivot. odporucam | ako komu , ja som ju nevedel vystat , ani neviem preco... , je to tiez vec vkusu na Tama Hajtky sa mi vobec nehra prijemne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2683 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 30, 2008, 6:53 pm Predmet: |
|
|
| Je na nej super že má len 2 nohy. Umiestnenie dvojšlapky je potom bezproblémové. Mal som možnosť hrať na nej a moje pochybnosti o stabilite zmizli po prvej minúte....good stojan, len tá cena |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 30, 2008, 7:18 pm Predmet: |
|
|
no toto neni zrovna ta kategoria co sa financii tyka (aj ked blizsie nez Iron Cobra..) a kedze Gibraltary som fakt nikde nenasiel, tak sa najviac priklanam k tomu Sonoru 400 |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: januára 30, 2008, 8:09 pm Predmet: |
|
|
| ja mam sonor 200 a je to pohodicka a 400 to je us paradicka su to pevne mohutne stojany s dobrym chodom jednoduch super...odporucam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 30, 2008, 8:12 pm Predmet: |
|
|
| no v muzikeri je 400 len o 250 korun drahsi, cize 200 kupovat nebudem |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: januára 30, 2008, 8:26 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | no v muzikeri je 400 len o 250 korun drahsi, cize 200 kupovat nebudem | radsej este setri a kup poriadny ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|