| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Tak ktorý? |
| Sonor |
|
15% |
[ 4 ] |
| Yamaha |
|
19% |
[ 5 ] |
| Pearl |
|
30% |
[ 8 ] |
| Tama |
|
23% |
[ 6 ] |
| Iný... |
|
11% |
[ 3 ] |
|
| Celkom hlasov : 26 |
|
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 30, 2008, 8:28 pm Predmet: |
|
|
| myslis ze Sonor 400 je zly? navyse nechystam sa do toho urcite investovat viac nez tych 2 500 |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: januára 30, 2008, 9:29 pm Predmet: |
|
|
| 400 podla mna staci cez hlavu ved je to paradicka stojan nema chybu...a dat o 2500sk viac len zato ze tam je napisane iron cobra nema vyznam...podla mna hit-hat stojan je len o zvyku na aky si zviknes na takom sa ti bude dobre hrat |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 31, 2008, 9:35 am Predmet: |
|
|
| za 3100 mas dobry stojan mapex 550...idem ho brat aj ja...odkal to si?mozem zobrat dva a mozno vyhaluzim daku zlavu, aspon na postovnom usetrime ked nic ine...zatal je cena 3100...alebo inak ja budem tymto padom predavat moj z rady 350...moc zan chcet nebudem, ma dvojite nohy, je stabilny, pevny, v 100% stave...jedine, co ma na nom stve, ze nema otocne nohy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: januára 31, 2008, 6:42 pm Predmet: |
|
|
| Dobrý den páni, prosim vas, čo stoji ten hi hat stojan od tamy? ten Cobrový? :D ja mam dvojšlapku Iron Cobra rolling glide.. je to moja laska.. takže fakt krasa... no a ešte by som sa chcel spytat na stojan s boldenom, či jak sa to piše.. proste že šlapku si dam inde ako stojan.. a ten stojan sa pripaja na iny stojan.. chapete proste je tam prevod a šlapka sa da posuvať kam len chceme.... taku by som chcel kupit, ale nova od yamahy stoji 10 litrov.. tolko za to nedam.... ale zase som videl MPD za 3 000, ale zase si nechcem zničit hi-hat.. nekvalitnym stojanom, viete mi čosi poradit? diky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 6:45 pm Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | | za 3100 mas dobry stojan mapex 550...idem ho brat aj ja...odkal to si?mozem zobrat dva a mozno vyhaluzim daku zlavu, aspon na postovnom usetrime ked nic ine...zatal je cena 3100...alebo inak ja budem tymto padom predavat moj z rady 350...moc zan chcet nebudem, ma dvojite nohy, je stabilny, pevny, v 100% stave...jedine, co ma na nom stve, ze nema otocne nohy... |
no myslim ze uz som sa rozhodol pre ten sonor, ale diky za ochotu |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 871
|
Zaslal: januára 31, 2008, 7:21 pm Predmet: |
|
|
| Bowdenovú remote hh od Yamahy vlastnil môj kolega Pavel Plánka, mal problém s niekoľkými prasknutiami lanka za sebou a všeobecne nebol spokojný s funkčnosťou. Viem že ju predával hlboko pod cenu a bol problém sa jej zbaviť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: januára 31, 2008, 7:30 pm Predmet: |
|
|
| No tak problem je zbaviť sa aj kvalitnej.. lebo to vela bubenikov nepouživa a nepozna... nevieš ešte o nejakej inej? važne by som ju potreboval.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 8:38 pm Predmet: |
|
|
| Nepoznám, ale určite existuje, výrobcov HW sú mraky.. Skús pogoogliť.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 8:49 pm Predmet: |
|
|
| EF: ja sa len opytam ci nahodou nevies o nejakych tych Gibraltaroch, ja som to nikde nenasiel a este by som to pozrel (aj ked uz som viac-menej rozhodnuty pre Sonor :)) inak vsetko naj k meninam :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 31, 2008, 9:13 pm Predmet: |
|
|
...pripajam sa
...ff:jako chces, ja to uz zajtra asi zoberem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 9:31 pm Predmet: |
|
|
Ďakujem! ;)
Jediné čo poznám je www.gibraltarhardware.com Tam si môžeš urobiť prehľad, vybrať model a potom skúšať shopy, či by Ti to nedoviezli. V Nemecku distribuje Gibraltar aj Sonor, tak Ti môžem zistiť, či by sa to odtiaľ nedalo doviezť (ak nenájdeš internetový shop, kde by sa to dalo objednať priamo).. Mňa už tieto veci nejaký čas nezaujímajú, (hh a snare stand od G. som kupoval v r. '98)takže konkrétne info na CZ/SK dovozcuTi poskytnúť nedokážem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 9:35 pm Predmet: |
|
|
| no ja som bol hlavne taky prekvapeny a tak ma zaujalo, ked taky fanda Sonoru ako ty, mi navrhol Gibraltar :) nemusis zistovat nic, zoberem Sonor, tie Gibraltary som chcel viac-menej len pre zaujimavost :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 10:34 pm Predmet: |
|
|
| Pozri, ide mi hlavne o odporučenie kvalitnej veci podľa zadaných kritérii s ohľadom na vlastnú skúsenosť. Nemám problém doporučiť hocikomu akúkoľvek značku o kt. som presvedčený z vlastnej skúsenosti že "funguje".. a už vôbec nechcem niekomu niečo vnucovať. Som síce Sonor freak, ale niesom zaslepený a rád skúšam všetko čo sa dá..Gibraltar HW som mal a bol som spokojný. Ak by si napísal, že máš 7litrov na hh stand, dal by som Ti tip na 600series.. :) ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: januára 31, 2008, 10:45 pm Predmet: |
|
|
gibraltar maju aj v cechach v nejakom obchode s bicimi gratch sa mi nieco mari
edit Sehnsucht:z bicimy>s bicimi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 11:11 pm Predmet: |
|
|
| EF: to nemala byt kritika odo mna, nemyslel som to tak, ze by si nieco vnucoval :) len ma to trochu prekvapilo toť vsjo :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 11:26 pm Predmet: |
|
|
| 2FF: Buď v poho, ja som na ten Tvoj príspevok nereagoval ako na "kritiku", ani som ho tak nevnímal.. len som objasnil dôvody odporúčania inej značky.. :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 31, 2008, 11:29 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| mám jeden sonor hit hat stojan navyše ale nepravom,nepoužívam ho,dostal som ho od usporiadateľa morden festu 2006,majiteľa hladam aj touto formou,ak niekomu chyba od toho festáku,je u mňa |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|