drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1415 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 2, 2008, 9:17 am Predmet: DrBambus a Mapex vx series fusionease deep coffee |
|
|
...noz, Jozo moje meno, kto poznate osobne viete, kto nie, rad skocim na jedno a potrasem pravicou , zdrzujem sa v okoli PB a ZA a do matury este zial aj v PN...
...no a teraz to hlavne:
na bubny hram uz cca 3 rocky, ale ako vyhovorku zvyknem uvadzat, ze cvicim len cez vikendy, kto ma uz videl, pochopi
...hram v bierrockovej (hudobny styl zalozeny na rocku a alkoholizme okoreneny mnohymi inymi vplyvmi) kapelke lokalneho vyznamu menovanej PNP...link je tu:http://www.pnp.szm.sk/...okrem toho som sa pokusal hrat s roznymi inymi zoskupeniami, kde mi to skratka neslo alebo nebol cas alebo tak nastalo uz bucham len s nasou fasiangovou dychovkou, co je zase perfektna vec...mimochodom dnes ideme na pochod a vecer mam koncert, takze ma caka cca 10 hodin bubnovania
bubny:
Mapex vx series, drevo lipa + vrch javor, rozmery 22x18, 10x8, 12x9, 14x11, 14x5,5, pricom 12 a 14 pouzivam ako kotle - rozmiestnenie 1+2...
...blany su remo emperor coated vsade okrem kopaka, tam mam prevozku s falam slamom...
...hraju pekne, hlavne v stredno - vysokom ladeni, ktore vsak nemusi vyhovovat kazdemu...
cinely:
hihat orion serie personalidade Bacalhau, 15 poctivych palcov, vlnity spodok, netepana, len sustruzena so zvlastnym, akoby smaltovanym povrchom...kolajnica, vrazdi vsetko naokolo, ale vie hrat aj velmi prijemne...ride amati bronze 20", crash paiste pst5 18rock, meinl laser bronze 18, china meinl raker 16 - moj milacik, len by jej to chcelo vacsiu sestricku...
hardware: slapka lavacka dvojita Janus, parada, splna moje predstavy o pedali na 100%, stojany mapex rady 3xx, tama swingstar, basix 800 a 100...
foto:
u nas na skusobni - medzi knihami
...na koncerte v Suji s nasou podruznou kapelkou Farizeo - skveli ludia, pozdravujem...
...trocha erotiky koncert v Majeri, Precin...
 |
|