| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Fifo_mapex Prieskumník
Založený: 04 Feb 2008 Príspevky: 5 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 4, 2008, 1:18 pm Predmet: Dvojšlapka na predaj. Skvelá ponuka!!! |
|
|
| Predávam túto spoľahlivú dvojšlapku. Stárá 3 roky. Málo hraná,ani raz nesklamala. Kvaliný materiál!!! Všetko čo sa má hýbať sa hýbe, všekto čo ma byť pevné je pevné. Hriadeľ je v 98% stave (má trošku odretú farbu - 2%), inač je v poriadku. Ľavá šlapka má trošku odretú farbu na ploche ináč je v 100% stave. Šlapky je možné použiť aj samostatne. (úchit na beater aj na ľavej šlapke). Cena 4000 Sk... + mozna dohoda |
|
| Návrat hore |
|
 |
Roberto Prieskumník

Založený: 24 Sep 2007 Príspevky: 24
|
Zaslal: februára 5, 2008, 8:29 pm Predmet: Re: Dvojšlapka na predaj. Skvelá ponuka!!! |
|
|
prosim ťa čo je to za značku....? made in ??? (USA, China)
dakujem ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fifo_mapex Prieskumník
|
Zaslal: februára 6, 2008, 4:11 pm Predmet: Re: Dvojšlapka na predaj. Skvelá ponuka!!! |
|
|
| Roberto napísal: | | prosim ťa čo je to za značku....? made in ??? (USA, China) dakujem ! |
Zdravím ťa. Tak USA to určite nebude, skor by som typoval, že to je od šikmookých. Veď čo už v dnešnej dobe oni nevyrabaju? Neni to shit typu lacny basix zo sračkovych materialov. Tato drži ako má |
|
| Návrat hore |
|
 |
Roberto Prieskumník

|
Zaslal: februára 6, 2008, 6:16 pm Predmet: Re: Dvojšlapka na predaj. Skvelá ponuka!!! |
|
|
zháňam lacnú dvojšlapku ale táto sa zdá trochu subtilná preto sa pítam
na značku ,dúfal som že je to aspoň MAPEX alebo niečo čo poznám. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fifo_mapex Prieskumník
|
Zaslal: februára 8, 2008, 11:55 am Predmet: Re: Dvojšlapka na predaj. Skvelá ponuka!!! |
|
|
| Roberto napísal: | zháňam lacnú dvojšlapku ale táto sa zdá trochu subtilná preto sa pítam
na značku ,dúfal som že je to aspoň MAPEX alebo niečo čo poznám. |
No zdat sa môže ale nie je.Ona drží jak ďas. Vravim som s nou spokojny... Ta značka je powerbeat, co je urcite lepsie ako basix ulepeny z hovien... Kolko chces dat do tej lacnej slapky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
33COOLMAN33 Nováčik

Založený: 10 Jún 2007 Príspevky: 28
|
Zaslal: februára 10, 2008, 8:29 pm Predmet: |
|
|
| JA TO BEREM. JA SOM Z PEZINKA , TY SI Z KADE ? JA TO KUPUJEM PORAD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Roberto Prieskumník

|
Zaslal: februára 10, 2008, 8:37 pm Predmet: Re: Dvojšlapka na predaj. Skvelá ponuka!!! |
|
|
potrebujem spolahlivú dvojšlapku do 10 000.- nie moc tažkú.
Táto tvoja je v pohode, aj cena. Podobá sa na jednu od Pearl
ale pravdepodobne má dosť ľahký chod. Ja chcem stredne ťažkú šlapku
do rocku, na ktorú sa dá aj trochu pritlačiť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
El Sombrante Prisťahovalec

Založený: 25 Okt 2007 Príspevky: 66
|
Zaslal: februára 10, 2008, 8:46 pm Predmet: |
|
|
| ved tak kup pearl PP1002 ta stoji asi 10 853sk alebo PP122TWC ta je za 7000 alebo tak nejak to su myslim spolahlive slapky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fifo_mapex Prieskumník
|
Zaslal: februára 11, 2008, 11:25 am Predmet: Re: Dvojšlapka na predaj. Skvelá ponuka!!! |
|
|
| Roberto napísal: | potrebujem spolahlivú dvojšlapku do 10 000.- nie moc tažkú.
Táto tvoja je v pohode, aj cena. Podobá sa na jednu od Pearl
ale pravdepodobne má dosť ľahký chod. Ja chcem stredne ťažkú šlapku
do rocku, na ktorú sa dá aj trochu pritlačiť... |
No ja som ju pouzival na rock a metal takze myslim ze by ti vyhovovala. A ak by si chcel este tvrdsiu tak by stacilo vymenit tvrdsiu pruzinu a mas to... A pritlacit na nu urcite mozes to mam odskusane :-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 75 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 13, 2008, 2:33 pm Predmet: |
|
|
No Keby sa skor ozves ja som toto iste predal minuly mesiac za 2 tis .... Pretoze viac to cenu ani nema  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|