| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 327 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 4, 2008, 9:25 pm Predmet: amati + dvojšľapka?? |
|
|
chcel by som sa opytat ci by malo zmysel kupit si dvojslapku k amatkam. ide o to ze amati su take ake su a podla toho by som si mohol zadovazit aj dvojslapku..bola by lepsia nejaka nova a kvalitnejsia (stredna cena popripade vyssia cena) alebo by mi v pohode stacila aj nejaka lacnejsia?dik za odpovede.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 374
|
Zaslal: februára 4, 2008, 10:20 pm Predmet: |
|
|
zato ze su amati stare lacne bubny,nemusis kupovat lacnu dvojslapku ( im to vadit nebude).Takze vzdy je lepsie kupit poriadnu dvojslapku (eliminator,cobra) ako lacnu,ktoru budes vymienat.Absolutne nespajaj kupu pedalu s bubnami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 4, 2008, 10:22 pm Predmet: |
|
|
ale tak mat dvojslapku drahsiu nez bicie sa mi zda byt blbé  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: februára 4, 2008, 10:40 pm Predmet: |
|
|
no tak mne teda nie .To ze ma niekdo amati (ako ja) by mu nemalo branit rozvijat sa vo svojom profesionalizme. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 120
|
Zaslal: februára 4, 2008, 11:19 pm Predmet: |
|
|
| Suhlasim ze s kvalitnejsou dvojslapkou nic nepokazis, pojde s tebou dalej, k dalsim bicim. Podobne to plati aj pri cineloch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 5, 2008, 4:14 pm Predmet: |
|
|
diky za podnety.. sice to bude komicke ale nebude mi to vadit stare amatky a nova dvojslapka..ok..dik
nevyhoda kupy je vsaktaka ze budem musiet cakat az do septembra ked pride vyplata z brigady... dovtedy mm len kilo
to vAlve: ty mas amati s dvojslapkou?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: februára 5, 2008, 6:15 pm Predmet: |
|
|
| ja mam Iron Cobru single.Ale kamarat ma dvojslapku na amakoch.Nie je to nic komicke... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 5, 2008, 7:17 pm Predmet: |
|
|
| vAlve napísal: | no tak mne teda nie .To ze ma niekdo amati (ako ja) by mu nemalo branit rozvijat sa vo svojom profesionalizme. |
no mas pravdu, prepac |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 5, 2008, 7:52 pm Predmet: |
|
|
a za kolko by by som si mohol kupit dvojslapku k amatkam. myslim za 5000?? 8000?? alebo vic??menej?? lepsie bude nova z netu alebo nejaka co-to ohrata ale spolahliva z bazaru? |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

|
Zaslal: februára 6, 2008, 1:00 pm Predmet: |
|
|
vobec neber do uvahy to ze je k amatkam.Je to na tebe,bicie neovplivnia hru na dvojslapke.Takze na amatkach bude lacna dvojslapka fungovat tak ako na kazdych inych bicich,draha tiez.Cim kvalitnejsia,tym lepsie.
Foo Fighter:nic sa nedeje |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 6, 2008, 3:18 pm Predmet: |
|
|
| ska-mo zalezi na tom aky mas rozpocet a ci si planujes kupit aj nieco ine ako amatky potom (ze ci ti ma ta dvojslapka vydrzat aj k dalsim bicim) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 6, 2008, 5:31 pm Predmet: |
|
|
takze momentalne ma 200 korun nic viac nijake velke tisícky nic ... moje amatky som si kupil z vyplaty z brigády, takze pojdem asi aj tento rok a pokusim sa nieco zarobit. a podla toho kolko ( oklo tych 6000) by som uz nieco poriesil., nejaku novu alebo by som dolozil prachy.. potom uvidim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2485 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: februára 6, 2008, 10:24 pm Predmet: |
|
|
| Je myslím rozumné kúpiť razkvalitnú šlapku ako sa postupne prebojovávať od šuntov ku kvalite. V konečnom dôsledku stojí tento postup ovela viac ako okamžitá kúpa kvalitnej šlapky |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 57 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: februára 7, 2008, 9:14 am Predmet: |
|
|
| urcite sa oplati investovat do kvalitnejsej dvojslapky, neskor si ju das k lepsej sade |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 7, 2008, 4:30 pm Predmet: |
|
|
| patrismetil napísal: | | urcite sa oplati investovat do kvalitnejsej dvojslapky, neskor si ju das k lepsej sade |
ty mas ake bicie a aku dvojslapku?? kolko stala? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Super PimP Nováčik
Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 39
|
Zaslal: februára 7, 2008, 11:12 pm Predmet: |
|
|
| Ahoj ja mam Amati, a mozem sa prikolonit k nazoru ze LEPSIE je mat kvalitnejsie HW ako nejak smetie, odporucam ti kupit nejaky pearl dvojsystem tie su dobre, ja mam sice POwer Beat,, ale je to spetie, neksutocne, fakt nemal by si pozerat ze amati su lacne tak nekupim nic poriadne,, ale kup si neco poriadne co ti vydrzi ,, raz si kupis neco lepsie a budes mat fasa dvojsystem, fakt, samozrejme treba mat peniaze ale vyberaj dosledne neze si kupis nejake smetie, takze jednoznacne radsej neco lepsie kupit aj sa lachsie naucis hrat lebo ta slapka bude citlivejsia a bude leepsie nastavitelna a posluchat lepsie, ako tie lacne , takze za tu cenu ktoru si ochotny do toho vrazit si vyber to co ta najviac oslovi,,,, ale radsej lepsie zatil caf |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 8, 2008, 10:16 am Predmet: |
|
|
| Super PimP napísal: | | ja mam sice POwer Beat,, ale je to spetie, neksutocne, |
preco si si potom kupoval taku lacnu myslel si si ze bude stacit?? asi sa mam ucit na tvojej chybe..dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 57 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: februára 8, 2008, 10:59 am Predmet: |
|
|
| ja dvojslapku nemam ale mam skusenosti s kamosovou, ti mozem povedat zeje jedno jake bicie, hlavne ze mas kvalitnu dvojslapku, zeby bola rychla a spolahliva |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 10, 2008, 1:30 am Predmet: |
|
|
| ten kamos je aj tu na fóre? |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucashko Prieskumník

Založený: 06 Feb 2007 Príspevky: 17
|
Zaslal: februára 10, 2008, 10:06 am Predmet: |
|
|
Prikláňam sa k ostatným názorom. Ja som radsej dlhšie hral bez double pedal-u a potom som si kúpil môj vysnívaný. A je to pravda že to je určite lacnejšie riešenie ako postupne kupovať lepší a lepší model ale hlavne aj menej časovo náročné (aby bolo viac času na cvičenie).... Ja som takú chybu spravil pri single pedal a kúpil som si Adam. Už nikdy viac. Tak odvtedy razím radšej cestou kvality a nie kvantity.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|