Obsah fóra bubenici.com

problém s blanou

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Blany
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
palko182
Usadlík

Založený: 04 Máj 2007

PríspevokZaslal: februára 4, 2008, 10:53 pm    Predmet: problém s blanou Odpovedať s citátom

zdravím chlapi mam problém s blanou evans st dry ide o to že ked som ju natiahol druhý krát na rytmičák tak mi v nej ostal vzduch alebo ja neviem o čo tam ide. Je to dvoj vrstvová blana a keď potlačím údernú stranu tak ju môžem potlačiť k tej druhej vrstve ako keby mi tam sa dostal vzduch alebo ja neviem. Ako ho mám odtiaľ dostať stalo sa to už niekomu?? lebo teraz má takí divný zvuk nie jak pred tým takí plechoví.....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 12:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Používam tento typ už roky, kupujem 5-6ks ročne ale nikdy sa mi nič podobné nestalo. Pravdepodobne je už "vyhraná" a budeš ju musieť viac našponovať.. Ak by to nepomohlo, vyhoď ju.. Vadou materiálu to ale s veľkou pravdepodobnosťou nebude.. Nedáš foto? Rád by som to videl-ak sa dá..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 10:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Používam tento typ už roky, kupujem 5-6ks ročne ale nikdy sa mi nič podobné nestalo. Pravdepodobne je už "vyhraná" a budeš ju musieť viac našponovať.. Ak by to nepomohlo, vyhoď ju.. Vadou materiálu to ale s veľkou pravdepodobnosťou nebude.. Nedáš foto? Rád by som to videl-ak sa dá..
...pripajam sa k Emilovej poziadavke... ,ps ,EF , ty hras na St Dry ?
Návrat hore
palko182
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 4:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no prepáčte som si splietol blanu je to ST (Super tough) no EF no blana ma asi dva mesiace a nieje na nej ani žiadna dolina vyhraná len ma odretí piesok trocha.Proste úderná strana je normálne pekne rovno a keď ju pritlačím tak sa dotýkam tej druhej vrstvi ..ved nemali by byť pekne na sebe?? foto som priložil mam to ešte nejak inak na fotiť alebo to stačí?? diki
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2Palko: pekná fotka, len fotka samostatnej blany z boku by bola v tomto príp. vhodnejšia. Takto nieje vidno to, čo opisuješ ;)
2MrM: Používam.. ;)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
palko182
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 6:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ked je uvoľnená z rytmičaku tak to nieje vidieť že tam je nejak nafúknutá alebo niečo vtedy je taká aka má byť ale odfotim to ked to nafotim hnet to sem dám
Návrat hore
helmet
Šialenec

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: februára 6, 2008, 11:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

To co opisujes sa mi stalo tiez, ale na Remo Fiberskyn 3.
Návrat hore
palko182
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 7, 2008, 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no už som to vyriešil veľmi jednoducho prepichol som opatrne údernu stranu špendlíkom a vybúchal som znej ten vzduch a teraz zas hra jak nová .... nič mi iné neostávalo ten zvuk bol vtedy otrasní no len dúfam že to nepraskne niekde v tom mieste toho vpichu icon_evil.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Blany Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: