| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
palko182 Usadlík

Založený: 04 Máj 2007 Príspevky: 115 Bydlisko: Bratislava-Petržalka
|
Zaslal: februára 4, 2008, 10:53 pm Predmet: problém s blanou |
|
|
| zdravím chlapi mam problém s blanou evans st dry ide o to že ked som ju natiahol druhý krát na rytmičák tak mi v nej ostal vzduch alebo ja neviem o čo tam ide. Je to dvoj vrstvová blana a keď potlačím údernú stranu tak ju môžem potlačiť k tej druhej vrstve ako keby mi tam sa dostal vzduch alebo ja neviem. Ako ho mám odtiaľ dostať stalo sa to už niekomu?? lebo teraz má takí divný zvuk nie jak pred tým takí plechoví..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1120
|
Zaslal: februára 5, 2008, 12:46 am Predmet: |
|
|
| Používam tento typ už roky, kupujem 5-6ks ročne ale nikdy sa mi nič podobné nestalo. Pravdepodobne je už "vyhraná" a budeš ju musieť viac našponovať.. Ak by to nepomohlo, vyhoď ju.. Vadou materiálu to ale s veľkou pravdepodobnosťou nebude.. Nedáš foto? Rád by som to videl-ak sa dá.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 704
|
Zaslal: februára 5, 2008, 10:23 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | Používam tento typ už roky, kupujem 5-6ks ročne ale nikdy sa mi nič podobné nestalo. Pravdepodobne je už "vyhraná" a budeš ju musieť viac našponovať.. Ak by to nepomohlo, vyhoď ju.. Vadou materiálu to ale s veľkou pravdepodobnosťou nebude.. Nedáš foto? Rád by som to videl-ak sa dá.. | ...pripajam sa k Emilovej poziadavke... ,ps ,EF , ty hras na St Dry ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Usadlík

|
Zaslal: februára 5, 2008, 4:00 pm Predmet: |
|
|
| no prepáčte som si splietol blanu je to ST (Super tough) no EF no blana ma asi dva mesiace a nieje na nej ani žiadna dolina vyhraná len ma odretí piesok trocha.Proste úderná strana je normálne pekne rovno a keď ju pritlačím tak sa dotýkam tej druhej vrstvi ..ved nemali by byť pekne na sebe?? foto som priložil mam to ešte nejak inak na fotiť alebo to stačí?? diki |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1120
|
Zaslal: februára 5, 2008, 5:22 pm Predmet: |
|
|
2Palko: pekná fotka, len fotka samostatnej blany z boku by bola v tomto príp. vhodnejšia. Takto nieje vidno to, čo opisuješ ;)
2MrM: Používam.. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Usadlík

|
Zaslal: februára 5, 2008, 6:59 pm Predmet: |
|
|
| no ked je uvoľnená z rytmičaku tak to nieje vidieť že tam je nejak nafúknutá alebo niečo vtedy je taká aka má byť ale odfotim to ked to nafotim hnet to sem dám |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Šialenec

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 267 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
Zaslal: februára 6, 2008, 11:48 am Predmet: |
|
|
| To co opisujes sa mi stalo tiez, ale na Remo Fiberskyn 3. |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Usadlík

|
Zaslal: februára 7, 2008, 4:04 pm Predmet: |
|
|
no už som to vyriešil veľmi jednoducho prepichol som opatrne údernu stranu špendlíkom a vybúchal som znej ten vzduch a teraz zas hra jak nová .... nič mi iné neostávalo ten zvuk bol vtedy otrasní no len dúfam že to nepraskne niekde v tom mieste toho vpichu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|