Obsah fóra bubenici.com

Dusanove Pearly
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Galéria členov
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 3:04 am    Predmet: Dusanove Pearly Odpovedať s citátom

Ahojte. Volam sa Dusan a pochadzam z malebnej razovitej obce v srdci horehronia, z Polomky. Bubnujem od detstva. Mam 20 rokov a momentalne studujem bicie na vyssej odbornej skole pri konzervatori jaroslava jezka v Prahe na jazzovom odbore. Studium si mimoriadne pochvalujem. Ako maly som zacinal s grunge rockovou kapelou Evidence, potom som bludil po trnistych cestach a zlych chodnickoch, potom nasledovala elektroinstrumentalno experimentalna kapela Eduardo Borsuci in Optima Forma s ktorou som nabral najviac skusenosti z koncertovania a celkovo vsetkeho praktickeho aj teoretickeho co k hraniu s kapelou patri :) kapela este existuje, sme presunuti v Prahe, pomaly vstavame z mrtvych. Momentalne sa venujem hlavne cviceniu a celkovo "hudobnemu treningu". Popritom mam jednu skolsku kapelu, jedno nedavno zalozene jazzove trio, par zaskokov, skusil som si napr. doprevadzat aj spevacky zbor a to je viac menej vsetko.
A teraz moje kraaaasne bubny: Mam ich od 15tych narodenin. Mam k nim velmi silny vztah. Su to Pearl z roku 1980, najvyssia javorova rada. Zvuk je na dnesne pomery mimoriadne originalny a stale velmi kvalitny. Zbytocne skusat popisovat. Takze pouzivam rozostavenie:

10x6, 12x7, 16X14 a kopak 22X14.
rytmicaky: hlavny... Sonor S classix, skandinavska breza, 14x5, ohybane rafiky. "efektovy" ... Povodny Pearl, 14x6, liate rafiky, javorovy.

cinelky: hi hat: Istanbul agop traditional regular 13", ride: Zildjian K custom left side ride 20", crash: Sabian HHX evolution 16", china: Orion mainstream swish 18", splash: Sabian AA 10", a efekt: spojena paiste alpha splash 8" s A custom splashom 6", pripadne a custom splash samotny. cowbell meinl

Hardware: pedal: yamaha fp9415 direct drive. stojan na hi hat starsi Pearl, stolicka yamaha 750 a cinelove stojany gibraltar, nrg, adam a amati.

blany: prechody remo suede emperor, kopak evans emad, rytmicaky coated ambassador.

palicky momentalne balbex ultrajazz hrabove, alebo hickorove.

vlastnim este peknu hrbku perkusii a klavir.

rozostavenie mojich bicich je momentalne velmi divne zo zdravotno ( mam zapal mazoveho vacku v pravom pleci, asi som to prehnal s hranim na ride. mam teraz pardnovu vynutenu pauzu, ale na par momentov je nevyhnutne si trosku udriet...) pamatovo (zabudol som si na poslednom koncerte stojan na crash, snad ho este uvidim) technickych ( pokazeny drziak prechodu, preto len jeden.) dovodov.

http://www.flickr.com/photos/58918941@N00/2253136095/sizes/l/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 11:50 am    Predmet: Re: Dusanove Pearly Odpovedať s citátom

dusan napísal:
... Su to Pearl z roku 1980,...

na to ze maju 28 rokov vyzeraju velmi zachovalo icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 1:20 pm    Predmet: undeground Odpovedať s citátom

keď študuješ u ježka musíš sa strihať na ježka?
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 3:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hehe. nestudujem u jezka, jedine co zdielame s jezkom je budova. Na jezka sa nestriham, mam dlhe neupravene blond vlasy icon_cheesygrin.gif

Ano, na 28 rokov vyzeraju na fotke dobre, ale zblizka vidno slusnu kopku odrenin a mechanika chyta rozne farby a vlastnosti icon_biggrin.gif
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 1:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:

Ano, na 28 rokov vyzeraju na fotke dobre, ale zblizka vidno slusnu kopku odrenin a mechanika chyta rozne farby a vlastnosti icon_biggrin.gif

Bud hrdý je to predsa kus historie icon_lol.gif ezmi ucebnicu dejepisu od roku 1980 a uvidis co tvoje bicie prezili... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 1:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ale veď to je ten správny vintage. Poriadne otlčené a doj.....é, ale ak to hrá tak ako chcem tak mi je vzhlad ukradnutý (zvláštne že to hovorím práve ja že?)
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 7:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ten pedal co mas ako si s nim spokojny?? chcem si taky zadovazit ma ho kamos a mne sa zda super
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 7:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hehe. Ja som na svoje bubny mimoriadne hrdy a vsetci bubenici co na ne hrali boli nadseny a vraveli, ze maju v sebe nieco specialne. Takisto zvukari su vzdy velmi spokojni. Kopak ich zabija a nielen on. Este pikoska: Boli kupovane z nahravacieho studia Henryho Totha a hralo na ne X vynikajucich bubenikov. Videl som ich uz na viacerych fotkach, slavka, buntaj, zelenak, EF, vsetci si na ne urcite parkrat zahrali. icon_biggrin.gif

s pedalom som velmi spokojny, ale pozor. je velmi specificky a malokomu sadne. mechanika zatial ok.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 9:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hehe, zdali sa mi povedomé.. :D Takže od Henryho! No, nejaké demáče sme na tom točili a hrá to pjekne.. Akurát HW bol v katastrofálnom stave a taká tá polo rampa od Gibraltaru mala už tiež svoje najlepšie dni za sebou.. :D To už ale musí byť dosť dávno čo ich predal.. Že?
p.s: AK SA DÁ, okopíruj z flickru do príspevku link z fotky, kt. má na začiatku [IMG... Fotka sa objaví priamo tu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 10:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Je tomu 5 rokov a 3 mesiace, co ich vlastnim. Mechaniku mam stale tu istu, 2 tomholdery to uz nezvladli, kupujem prave jeden novy. Taktiez idem vyriesit volne uchytenie prechodov, budu hrat potom este lepsie. Stojan na hi hat je dobry. Bola k tomu najnizsia rada yamaha slapky plus bonu bol, ze sa nedala nadstavit pruzinka, bola len tak zakvacena o uchyt, bola velmi dlha. Este pred rokom a pol som na nej hral icon_cheesygrin.gif rampu som k tomu nedostal. Povodne to bola sada: 10,12,13,14,16,22 a rytmicak, ale 13 som vymenil za sabian hh leopard ride a 14 nepouzivam, lebo z nezisteneho dovodu nehra tak dobre ako ostatne.

Prepac, celkom som nepochopil ako mam vycapit foto tak, aby sa priamo zobrazilo.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 12:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pre zobrazovanie fotiek priamo v príspevku je doň potrebné vložiť tzv "IMG" code.. Mal by si mať pri fotke v albume na flickri viac "adries" (kódov), na každý typ blogu, fóra, web stránky funguje iný.. Na tieto typy fór sa kopíruje kód, kt. sa začína písmenkami IMG. Robím to tak z photobucketu, funguje to bezvadne. Flickr musí (mal by) mať túto možnosť tiež..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 5:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Je tomu 5 rokov a 3 mesiace, co ich vlastnim. Mechaniku mam stale tu istu, 2 tomholdery to uz nezvladli, kupujem prave jeden novy. Taktiez idem vyriesit volne uchytenie prechodov, budu hrat potom este lepsie. Stojan na hi hat je dobry. Bola k tomu najnizsia rada yamaha slapky plus bonu bol, ze sa nedala nadstavit pruzinka, bola len tak zakvacena o uchyt, bola velmi dlha. Este pred rokom a pol som na nej hral icon_cheesygrin.gif rampu som k tomu nedostal. Povodne to bola sada: 10,12,13,14,16,22 a rytmicak, ale 13 som vymenil za sabian hh leopard ride a 14 nepouzivam, lebo z nezisteneho dovodu nehra tak dobre ako ostatne.

Prepac, celkom som nepochopil ako mam vycapit foto tak, aby sa priamo zobrazilo.

icon_cheesygrin.gif tak ty si us zosnuleho leoparda dostal namiesto 13 tomu???fu to som ani nevedel:D...moje solarky mi nevimenia za leoparda??:D
Návrat hore
helmet
Šialenec

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 1:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Urcite ano, ale za plysoveho... icon_mrgreen.gif
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 1:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ano, toho zosnuleho...
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 4:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jooooooooj skoda ho je ...
Návrat hore
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 4:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ludia neviete co je s dusanom?? dlho sa tu neukazal,asi sa na nas vysral, ako sa vyhrazal...
pisem hlavne preto, ze by som rad videl jeho solo v sutazi.
Návrat hore
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 4:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vava napísal:
ludia neviete co je s dusanom?? dlho sa tu neukazal,asi sa na nas vysral, ako sa vyhrazal...

Asi hej. Aj ja by som ho rád videl. .. S kým bol ten "osudný" konflikt? Ja si už nepamätám.
Návrat hore
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslim, ze to bol moonwalker...ale potom este pisal aj tak, tak neviem..
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 11:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan, :) krasny nastroj, ten maly buben tam tak krasne sediii, :) uz sa tesim na svoj delite, :)))
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: októbra 20, 2008, 2:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vava napísal:
je na turné
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Galéria členov Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: