| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 256 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: februára 2, 2008, 12:11 am Predmet: |
|
|
| Fu..to je ako pre image, alebo každá farba má svoje vlastnosti? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2683 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: februára 2, 2008, 3:21 pm Predmet: |
|
|
| Každá farba eliptického kotúča predstavuje iný polomer a iné eliptické zakrivenie |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 2, 2008, 3:33 pm Predmet: |
|
|
| Takže, niečo ako u Cobry P a R? |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 62 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: februára 2, 2008, 6:35 pm Predmet: |
|
|
PEARL RULEZZ :) ja mam export series a namieru spokojnost. super hardware, mohutny, pevny..
co keby niekto pridal aj foto svojich pearl??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 157 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: februára 9, 2008, 5:12 pm Predmet: Pearl Masters Custom Maple |
|
|
Od vcera som clenom klubu Pearl :) Dosli mi bicie Pearl MCX 925F/C - farba chestnut fade; Rozmery 22*18; 10*8; 12*11; 14*14; Snare SensiTone Elite 14*5 ocelovy ; Hraju skvele; Basovy bubon znie skvele bez zatlmenia; Rovnako aj ostatne bubny... naozaj spickove bicie ...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 10, 2008, 12:22 am Predmet: undeground |
|
|
VITAJ BRATKU..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 433 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: februára 10, 2008, 11:40 am Predmet: |
|
|
animal666palermo <
ujha tie signatury snarky by som skusil :) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 10, 2008, 1:08 pm Predmet: undeground |
|
|
no nevidel som ich už týždeň,bol som v londyne a tam som hral na pearl export 22,12,13,16 čo prepožičiavajú v studiu samozrejme za poplatok,cvičil som tam asi 6 hodín s toho som 5 hodín ani náhodou nepustil palice s rúk,a to dennodenne.nastúpil som tam do novovzniknutej kapely,slovak čech,ír a šwéd zostava nieje úplná..tie exporty sú v dezolátnom stave ale vďaka zázračnému systému tlmenia hrali v rámci možnosti skvele,foto dokumentáciu priložím neskôr,zatiaľ... residentstudios.com a vážený členovia čo spite hádam nás nepreštia sonoristi nemáme o čo písať?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusanrozemberg Prisťahovalec
Založený: 22 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: trencin
|
Zaslal: februára 10, 2008, 7:12 pm Predmet: |
|
|
| to larzzzz: cez koho si bral tie pearly?lebo ja som ich chcel kupovat cez rockcentrum a bol to dost velky problem nakoniec som ich kupil cez pmc praha |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 11, 2008, 12:28 am Predmet: undeground |
|
|
| jajajaj rock centrum niečo si objednáš a oni to predaju kamošom potom ti ponúknu hnoj s výraznou zľavou,a to je výhradný dealer pearl |
|
| Návrat hore |
|
 |
makro Nováčik

Založený: 06 Jan 2008 Príspevky: 31 Bydlisko: michalovce
|
Zaslal: februára 11, 2008, 12:57 am Predmet: predaj |
|
|
čaute pearlaci...
tiež som pearl ale s tým predajom je to na dosť zlej ceste... zásielky chodia 2x do roka... distribútor v SR jedine rock centrum (pokiaľ viem) - martin a BA... aké bolo nakupovanie v prahe, larzzz? chcem si kúpiť mastersy ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: februára 11, 2008, 12:59 am Predmet: |
|
|
Ja by som ti doporučil brnenské musicenter. Mám s nimi len pozitívne skúsenosti. Majú väčšinu vecí skladom a zásielku mi dodali v stanovený deň a dobu priamo domov a predali do rúk s úsmevom.
Maximálna spokojnosť |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 11, 2008, 1:34 am Predmet: undeground |
|
|
| ja som si svoje kupoval v zahraničí objednal som ich,cenu som mal v zmluve vlastne v objednávkovom liste vopred zakotvenú a v konečnom dôsledku bola pre mňa výhodná lebo kurz sa zmenil v prospech mňa meškalo to vinou výrobcu asi mesiac ale od predajcu som dostal výraznú zľavu aj keď za to nemohol plus nejaké blany,tomu hovorím pristúp a vo vrecku som mal ušetrených 10000,keď počujem rock centrum rozosmejem sa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: februára 11, 2008, 1:36 am Predmet: |
|
|
Tak tomuto sa hovorí výhodná kúpa. Ja som tak kúpil cobru výhodnejšie. Na stránke majú: "našli ste lepšiu cenu?"
Ja som ju našiel na rakúskej stránke a tak išla nejaká tá tisícka dolu |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

|
Zaslal: februára 11, 2008, 11:42 am Predmet: |
|
|
| dusanrozemberg napísal: | | to larzzzz: cez koho si bral tie pearly?lebo ja som ich chcel kupovat cez rockcentrum a bol to dost velky problem nakoniec som ich kupil cez pmc praha |
Kupoval som ich cez Rockcentrum ale mesiac som si pockal... Rozhodoval som sa medzi Tama Starclassic Performer B/B a Pearl Masters a nakoniec podla dostupnosti vyhrali Pearly :) V Mada Music mi povedali ze Tama len na objednavku a dostupnost o pol roka; yo nejake foto na http://picasaweb.google.com/larzzzz/PearlMastersCustomMaple |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 11, 2008, 4:06 pm Predmet: |
|
|
Starclassic Performer??? Profík  |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

|
Zaslal: februára 11, 2008, 4:10 pm Predmet: |
|
|
| Sehnsucht napísal: | Starclassic Performer??? Profík  |
No ani nie ale lepsie sa za nimi da tvarit ako profik ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusanrozemberg Prisťahovalec
Založený: 22 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: trencin
|
Zaslal: februára 11, 2008, 4:32 pm Predmet: |
|
|
| co sa tyka toho rockcentra tak ja som take stastie nemal slubovali ze bicie pridu o mesiac a pol.a ked som sa ozval po tej dobe tak odpoved bola ze este neprisli a moze to prist za mesiac za dva ze presne nevedia.tak som od toho ustupil. a bral som to cez prahu.moc tejto firme po tejto skusenosti neverim.nemam rad ked ma niekto taha za nos. |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

|
Zaslal: februára 11, 2008, 4:37 pm Predmet: |
|
|
| dusanrozemberg napísal: | | co sa tyka toho rockcentra tak ja som take stastie nemal slubovali ze bicie pridu o mesiac a pol.a ked som sa ozval po tej dobe tak odpoved bola ze este neprisli a moze to prist za mesiac za dva ze presne nevedia.tak som od toho ustupil. a bral som to cez prahu.moc tejto firme po tejto skusenosti neverim.nemam rad ked ma niekto taha za nos. |
hm no ja som si to vytelefonoval som ich otravoval cely tyzden ... tak by ma nasrdili ... tak neviem mozno som mal stastie ... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 11, 2008, 11:27 pm Predmet: undeground |
|
|
| centrálny sklad je v Belgicku,ak to na sklade nemajú výroba trvá asi +- 6mesiacov toľko trvá aj výroba aj dw pri každej značke je ta doba výroby rovnaká,len nechápem čo v tom rock centre toľko dokážu naťahovať raz som na Vianoce objednal tom a až na ďalšie to prišlo,neskutočné neuveriteľné |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|