Obsah fóra bubenici.com

PEARL klub
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Jiri Nedavaska
Nováčik

Založený: 18 Mar 2007

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 12:57 pm    Predmet: Znacky.... Odpovedať s citátom

Zdravim vsechny,prestoze po prvnich Amatkach prisly Pearl Export a dnes BRX Master Pearl a prace mistru s Pearlu si vazim,nejsem zastancem vyvysovani nektere ze znacek.Bici jsou krasny a elegantni nastroj jako takovy,ovsem taktez zalezi kdo je obsluhuje...Kazda firma ma neco do sebe a neco od sebe.Proto Vam vsem preji vice nez lesteni...
Vas Juri Nedavaska z Valach
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 4:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak nech sa tu hovori o Pearloch, co hovorite na Pearl Session? ma s nimi niekto z vas skusenosti?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dusanrozemberg
Prisťahovalec

Založený: 22 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 7:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne sa ten zvuk pacil hral som na nich parkrat.ak myslis tie z inzeratu tak tie nepoznam.ale hral som na SRX a zneli fajn.SBX su celobrezove a SMX celo javorove- stymi ma skusenost mali pekny teply ton.mozem odporucit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
makro
Nováčik

Založený: 06 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 12:48 pm    Predmet: session Odpovedať s citátom

mam session seriu... javor v kombinacii s mahagon, myslim, ze takuto kombinaciu u z pearly nerobia, ak osadis spravne blany pre tvoju hru, tak to znie ako javor... kvalitne, dynamicky. sešny mali od vyroby remo ambassador, aj to sa mi zdalo, je to vyššia stredná trieda, niečo ako vw vo svojej triede medzi autami (ale ako už niekto spomínal, všetky bubny majú niečo pre a niečo proti, zatiaľ som neobjavil absolutne idealne, pretože každému reže niečo iné)... sešny sú viac ako exporty ale o trošku menej ako javorové mastersy... no mechanika... veľmi dobréééé... aj ten sensitone snare hral fajn ale radšej mám drevo tak som ho predal... ale o slovenských distribútoroch neuvažuj:) (nič v zlom)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 9:47 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

výhodne som kúpil signatúre snare omar hakim,a neznel,a asi aj preto ho pôvodní majiteľ predával ale stačilo vymeniť blany a páli to ako guľomet,použil som ambasador coated na top a na bottom diplomat,v podstate nič inšie som v tom momente v shope nenašiel,ale cely bubon ožil hra na 13nastku dosť prierazne aj pri jemnejšom a dynamickejšom štýle hry,je to čistý mahagón hrá moc pekne nie ako efektoví ale ako skutočne dobrý šroták
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 10:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tiez som hral na tento snare, velmi sa mi pacil, ale nie az tak, aby ma svrbela jeho kupa. Tiez som ho zvazoval, jeden bubenik v skole ho ponukal. Neviem, ale mal som pocit, ze z neho az tak necitim ten mahagonovy charakter.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 10:53 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

mal som aj ja ten pocit ale zmenil som ho keď som sa sním pohral cca.20minút,hrám na ňom a ešte ho vylaďujem nech troska blany usadnú ale ako efektoví ho je škoda použivať,mahagón cítim je to tažky a prierazní ton troška pri vyššom ladení preznieva ale na to som použil jednoduchú fintu ktorú používajú anglicky bubeníci kus pásky v strede prelepení na polovicu
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 12:36 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

práve som pozeral inovované masterworks a reference majú nove farby hlavne taká čierna perleť v strede červený perleťový pas a čierny hardwer pre moje oči smrtiaca infekcia,asi navštívim Frankfurt namm a hneď si to namierim do pearlu
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: februára 22, 2008, 3:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pridavam sa do klubu pearl...znacka na ktoru nedam dopustit:)
po amatkach som mal stastie a kupil pearl export series, vyzerali ako nove, zneli ako nove a postupne zistujem ze uz maju cez 20 rokov:D no raz darmo ked sa o to niekto stara vyzera a znie to tak ako ma...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 12:08 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

nahodil som na pearl eric singer model blanu remo emperor x,no mám problém chcem dosiahnuť taký dobrý rockový sound, tupšie znejúci ale pritom dobre reagujúci na dynamické hranie,ale ked ju mierne pritiahnem má zvuk ala deep purple šroták ako delo,príliš veľa strún,ale to nechcem ked ho príliš pritiahnem dosť preznieva tink tink tiež na prd,zatiaľ som došiel asi k najlepšiemu zvuku ked som spodnú povolil a vrch nechal viac menej skoro na doraz,snare je 14 na 6,5.. 1cm hrubé drevo korpusu,chcem si ušetriť nervy ak mate niekto skúsenosti,ako urobiť dobrý zvuk,poradte!!
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 12:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

na to preznievane skus dat lepiacu pasku icon_lol.gif alebo to sa robi len na Amati?
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 12:26 am    Predmet: superchrist Odpovedať s citátom

emperor x vyzerá dosť hrubá,a podla mňa nejaká páska ju ešte viac bude dusiť
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 1:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no za pokus nič nedáš...
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 1:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mám obavu, že z 6,5" hľbky tú "rockovú šlehu" dosiahneš len obtiažne.. Objem sa dá okašlať ťažko...ale ide to.. Skús Evans ST dry, príp., ak chceš zatlmenejšiu (tupšiu) verziu, pws3 coated. Obidvom až tak nevadí nízke ladenie.. Alebo -ako tu už padlo- nechaj emperor + pásik gaffy, príp mini e-mad.. Vo všeobecnosti, ak chceš menej strún, viac ich pritiahni.. Na povolenejšej rezonačke Ti uvoľnenejší strunník bude robiť "bordel"...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 5:26 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

slovník pojmov,gaffy to sú tie tlmiace pásky na blany len tak volne pohodené a mini emad sú tie ako keby dážďovky pri blane resp na blane??no to je tak ulakomil som sa na emperor X no tušil som že mám zobrať ps3 ale vôbec nechápem prečo som doposiaľ neskúsil evans,mal som sa poradiť skôr,ale nič nieje stratene len som pravdepodobne nevyužil svoje peniaze optimálne ale po kolky krát sa tak stalo ani nejdem písať icon_mrgreen.gif však typicky muzikant kupuje predáva a tak stále do kola....asi bude treba vymeniť aj rezonančnú blanu tak akú??????
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 6:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Evans Hazy 300.. ;)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 7:35 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

neviem čo sa stalo ale cez noc emperor X začal hrať dobre asi usadla správne na korpus a použil som tlmiaci prúžok a teraz má ten správny sound,prask prask !takže evans hazy 300,ok vyskúšame,danke!!
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 8, 2008, 1:22 pm    Predmet: Pearly su uzasne Odpovedať s citátom

Ja hram na Pearl Masters Custom MMX 22 10 12 14 16 /vacsinou pouzivam len tri prechody bud 10 12 14 alebo 10 14 16/ uz nejake 4 roky a jednoducho milujem tieto bubny. Hral som aj na ine znacky ale pearly su z toho co som doteraz odskusal jednoznacne najlepsie. Snare mam Sonor /stary plechac z obdobia ked este nemali rozne rady/, ale planujem si kupit pearl masters /ako inac? icon_cheesygrin.gif / a uz sa nan velmi tesim. Nedavno som si jeden skusal a bolo to absolutne maso. Btw pearly isli cenovo dole... nova suprava MMX s hardwareom aj malym bubnom /kovovym tusim sensitone alloy alebo take daco/ vyjdu necelych 70tis, co je neuveritelna cena za bubny takej kvality. A okrem toho ze bubny hraju skvele, Pearl ma aj vynikajuci hardware a bubny su odolne /10" tom v makkom puzdre mi padol z vysky cca 1.5m na beton a nic sa mu nestalo/. Jedine co ma stve je, ze v dvojslapke mi odchadza lozisko a nechcu mi to v zarucnom servise opravit, lebo podla nich to nie je chyba obmedzujuca funkcnost /iba to zhorsuje pocit pri hrani/. To je moja jedina vyhrada, inac Pearl the best reason to play drums icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
zarny1
Usadlík

Založený: 05 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 10, 2008, 10:33 pm    Predmet: Pearly Odpovedať s citátom

Zdarec, tak som sa aj ja pridal do armady Pearl :D, mam pearl Export, chromova folia {dufam ze ma niekto neukamenuje za rvonaku farbu :D}, mam k tomu paiste crash a hihat, sabian ride B8, dvojslapku Pearl Eliminator, Adam rytmicak 14x7,5-8" {neviem presne}, noo a HW vsetok pearl, rozmery 22x18 bass, 10,12 tomiky, 14 zaveseny kotol.
ZDAR!!
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: marca 10, 2008, 10:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Evans Hazy 300.. ;)
jednoznacne...)))
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 7

Prejdi na: