| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
cani Prieskumník

Založený: 26 Jan 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: januára 31, 2008, 1:25 am Predmet: Naša tvorba |
|
|
| Tak chlapi sem so svojou tvorbou. Tu je link na moju kapelku http://www.bandzone.cz/detonance a bol by som rád, keby ste k vašej tvorbe aj pripojili svoj názor na nás. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: februára 13, 2008, 7:33 pm Predmet: |
|
|
| a mas to urcite spravne?Mne to kapelu detonace nenaslo |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 72 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: februára 13, 2008, 8:11 pm Predmet: |
|
|
| to asi preto ze to ma byt detonance |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: februára 13, 2008, 11:49 pm Predmet: |
|
|
no jedine co poviem je ze zacnite pouzivat metronom...kazdy zvlast aj spolu na skuskach
edit : ak uz pouzivate tak treba viac ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
cani Prieskumník

|
Zaslal: februára 14, 2008, 3:55 pm Predmet: |
|
|
| však o tom metronóme uvažujeme, lebo aj na skúškach niekedy počujeme, že nedržíme tempo. Ale viac než metronóm to potrebuje cvičiť a na to bohužiaľ momentálne nemáme dosť času. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: februára 14, 2008, 4:55 pm Predmet: |
|
|
| ono zas nieje nutne cvicit neviem kolko hodin denne aby to malo efekt...ja citim rozdiel aj ked cvicim pol hodku denne..neni to dokopy nic ale ked je to pravidelne tak to nauci aspon drzat tempo...ked je situacia fakt taka ze proste nie je cas na nejake poriadne cvicenie treba si najst aspon trocha casu na cvicenie(s metronomom) aby si v tom aspon zostal v kontakte...resp. zvykol si na to |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 439 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: marca 21, 2008, 6:10 pm Predmet: |
|
|
hehe paci sa mi ten uvod na ranny karneval, to odklepanie, je vazne pecka klobuk dolu :) ...
napady dooobre, ale inac ste dost rozhadzany :) ... ale to sa nacvici, :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
cani Prieskumník

|
Zaslal: marca 22, 2008, 2:53 am Predmet: |
|
|
Ako je pravda že tieto nahrávky majú okrem Boring-u už vyše dvoch rokov a teda aj my sme sa nielen ako jednotlivci zlepšili ale zase na druhej strane je pravda že tie pesničky sú trochu rozhádzané. Je to preto lebo ešte nemáme úplne jasno ako budú vyzerať vo finálnej fáze, ale jedno môžem s istotou povedať, že všetky pesničky s výnimkou boringu sa budú znova nahrávať, pretože nielen kvalita hry, ale aj kvalita nahrávania nebola v danom čase to najlepšie čo sme mohli ponúknuť. Toť moje hodnotenie, ale kľudne píšte aj kritiku, pretože vždy je čo zlepšovať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 24, 2008, 7:52 pm Predmet: |
|
|
podla mna dobre/ked to mam porovnat s nasimi nahravkami .Ako ste to nahravali?Kazdeho zvlast alebo vsetci naraz? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 663
|
Zaslal: marca 24, 2008, 10:59 pm Predmet: |
|
|
| Boring ma pekny look takeho Rage against the machine... mix s P.O.D. pridajte si na nas spejse..... www.myspace.com/pixieandthedevils |
|
| Návrat hore |
|
 |
cani Prieskumník

|
Zaslal: marca 25, 2008, 12:59 am Predmet: |
|
|
| to vALVe: všetky pesničky sme nahrávali každý nástroj samostatne v programe Acoustica Mixcraft v4.0. Ale ako som už spomínal dnes máme aj lepšie vybavenie a aj schopnosti, takže dnes by to znelo určite o dosť lepšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|