Obsah fóra bubenici.com

Y A M A H A club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dusanrozemberg
Prisťahovalec

Založený: 22 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 8:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to by si sa skusil icon_biggrin.gif ale nie zart.myslim ze stage je dobra suprava aj session co sa tyka tej danej kategorie ale ja osobne by som kupil yamaha tour custom.keby si napisal do pearl klubu tak ti odprucim vision icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 8:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

len mne ide o to ze je to proste inzerat, ponuka sa mi zda byt dobra, ale neviem teraz, este uvidim aj podla toho aky HW mi typek k tomu ponukne...inak rozpocet mam do tych 20 000 na bicie + asi 6 000 na cinely
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
o tour custom som nic nehovoril, tie DP a Stage custom som videl v inzeratoch, tak som chcel porovnanie kvality od niekoho z miestnych bubenikov :) pripadne este 1 kandidata pridam - Sonor Force 1007
pripadne este jedna moznost - Pearl Session
no ked mas peniaze na Pearl Session , tak by som zobral asi tie...)) evidentne... ,ale Stage Custom rozhodne skor ako DP... ,SC su uz Semi-Profi bicie na stage-i hraju bezchybne /mam ich/...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
sonor force 1007... icon_cheesygrin.gif
no Sonor Force sem moc neplet...)) hardver Stage Custom by som neporovnaval s 1007 ani v najskaredsom sne /myslim na Stage-i v skusobni je to predsa ine.../ stage Custom su v podstate ekvivalent k rade Tama Rockstar /na tie hral cely cas napr Dave Grohl v Nirvane/ ,SC su spolahlive bicie strednej profesnej triedy stavane na podium a vhodne /nepisem Idealne/ do studia - takto to bude zniet este lepsie : "su uz vhodne aj do studia"
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Foo Fighter napísal:
o tour custom som nic nehovoril, tie DP a Stage custom som videl v inzeratoch, tak som chcel porovnanie kvality od niekoho z miestnych bubenikov :) pripadne este 1 kandidata pridam - Sonor Force 1007
no ked mas peniaze na Pearl Session , tak by som zobral asi tie...)) evidentne... ,ale Stage Custom rozhodne skor ako DP... ,SC su uz Semi-Profi bicie na stage-i hraju bezchybne /mam ich/...

ale zo vsetkych mnou menovanych by si bral tie Pearly Session, ze?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dusanrozemberg
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

poznam to dilema ked mas dobru ponuku a vyberas bicie.ja by som bral tie session.ale skustie bicie este skontrolovat aby si bol spokojny
Návrat hore
dusanrozemberg
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ide o to aby sedeli rozmermi,hlbkou atd....a ked mas k tomu aj hardwer aby bol v poho aby si ho nemusel menit o pol roka.aleto asi vies....
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
MrMetronome napísal:
Foo Fighter napísal:

ale zo vsetkych mnou menovanych by si bral tie Pearly Session, ze?
podla stavu , materialu , hardveru , blan... , ked na to nemas moc penazi , nemozes si to asi hned cele aj preblanit... , takze tak... , ale yamahy su perfis bicie... , lenze Sessiony z Brezy budu mat lepsi zvuk ako SC,,,...drevo nepusti /ked sa bavime o tychto znackach.../
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
weckluf napísal:
no Sonor Force sem moc neplet...)) hardver Stage Custom by som neporovnaval s 1007 ani v najskaredsom sne /myslim na Stage-i v skusobni je to predsa ine.../ stage Custom su v podstate ekvivalent k rade Tama Rockstar /na tie hral cely cas napr Dave Grohl v Nirvane/ ,SC su spolahlive bicie strednej profesnej triedy stavane na podium a vhodne /nepisem Idealne/ do studia - takto to bude zniet este lepsie : "su uz vhodne aj do studia"

ja som neporovnaval hardver ale zvuk bubnov...skusil som obidvojo a sonor sa mi pacil viac ale to je len môj nazor:Dja si myslim ze do 20 litrov sonor 1007 nema konkurenciu no aspon co sa tyka nových sad...
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
MrMetronome napísal:
weckluf napísal:

ja som neporovnaval hardver ale zvuk bubnov...skusil som obidvojo a sonor sa mi pacil viac ale to je len môj nazor:Dja si myslim ze do 20 litrov sonor 1007 nema konkurenciu no aspon co sa tyka nových sad...
....,ano a pocul si uz napr 10 rocne stare SC ?? )) bezne sa po bazaroch predavaju za cenu 1007 a tie si pri nich ani neprdnu)) Ty hnusny SONORISTA "!!! )))....,som zistil inak ze nadsenci YAMAHY a Istanbulu su YAMANBULOVIA ))) dost zle ale originalitu sonoristu sa nam uz asi prestat nepodari...)))
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak diky za to oslovenie hnusny sonorista:D to ma potesilo lebo vidim ze si zufali:Dale nie tak srandy bolo dost...SONOR JE SONOR:Da mne to z hlavi nevitlcie nik:Dje to podla mna proste the best medzi vyrobcamy bicich nastrojav...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:43 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

toto je yamaha club tak buď si kúpiš niečo od yahahy alebo ked chceš inšie sonor alebo pearl informuj sa v týchto kluboch,ja osobne pri takejto dileme yahaha stage alebo rock tour dp a sonor 1007 a pearl session,vyberem si pearl session
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dobre tak si kupim aspon multi klamp od yamahy:D
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja viem ze je to yamaha club..a pôvodne som vyberal z dvoch sád zn. Yamaha, potom ta diskusia plynulo pokracovala, tak sa nehnevajte yamahaci :)
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 10:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
tak diky za to oslovenie hnusny sonorista:D to ma potesilo lebo vidim ze si zufali:Dale nie tak srandy bolo dost...SONOR JE SONOR:Da mne to z hlavi nevitlcie nik:Dje to podla mna proste the best medzi vyrobcamy bicich nastrojav...
....,ty ozaj vies co je najlepsie...)) ved poznas aj pravopisne pravidla ))) ... pocuj.., mat jednostranny nazor a nepripustit ze nieco ine moze byt tiez dobre/hlavne ked je/ je postoj hlupeho cloveka... ,nechcem tym poukazovat ako si sa vyfarbil tymto komentom...)) proti gustu ziaden disputat...
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 10:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

My sa tu zbytočne hádame preto že sa asi presne nechápeme...nikdy som nenapísal že niečo od inej značky ako sonor nieje dobré tak pozor...a prosím ťa nenazývaj ma hlúpym keď ma nepoznáš...vďaka za pochopenie
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 10:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
My sa tu zbytočne hádame preto že sa asi presne nechápeme...nikdy som nenapísal že niečo od inej značky ako sonor nieje dobré tak pozor...a prosím ťa nenazývaj ma hlúpym keď ma nepoznáš...vďaka za pochopenie
...,nazyvam ta len na zaklade tvojich prispevkov , kedze inak nemam prilezitost... )) ale uznaj ze napr EMIL... ,ktory presiel vsetkym moznym bubenickym materialom , uz moze tvrdit co je PRENHO best..., tvrdit ze ti sonory nikto nikdy z hlavy nevytlcie... ako myslis...))
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckuf mal v tom konkretnom prispevu smaile :D -co naznacuje ze na nikoho neutoci.Niekedy mam taky pocit ze tu ludia schvale zavadzaju a snazia prist z niekym do konfliku.
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 10:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mr Metronome:Tvrdiť to môžem len či mi to aj vydrží icon_lol.gif ...uznávam som v niektorých veciach hlúpi no ale kto v 18-ich rokoch nieje???Ale ved mňa život
naučí...a potom si budem môcť podobne ako Emil povedať že čo je pre mňa dobré...ale dovtedy času dosť ešte si musím užiť pubertiacku sprostosť...
TAK MIER
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 10:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
weckuf mal v tom konkretnom prispevu smaile :D -co naznacuje ze na nikoho neutoci.Niekedy mam taky pocit ze tu ludia schvale zavadzaju a snazia prist z niekym do konfliku.

aj ty??? icon_lol.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 8

Prejdi na: