Obsah fóra bubenici.com
Ahead Drumsticks
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 2:33 pm    Predmet: Ahead Drumsticks Odpovedať s citátom

kto o nich vie viac ? Tuzim po neznicitelnej palicke , nebavi ma vysavat si pod bicimi triesky a ani kupovat stale nove a nove palciky...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 4:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

podla toho čo konkretne chces vediet icon_cool.gif
dovozcu maju aj k nám na Slovač
na www.mapex.sk v sekcii kontakty Slovensko je mail na typka co to dovaza...ak sa ti nechce pisat tak mam cennik viem ho sem pripojit...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 8:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
podla toho čo konkretne chces vediet icon_cool.gif
dovozcu maju aj k nám na Slovač
na www.mapex.sk v sekcii kontakty Slovensko je mail na typka co to dovaza...ak sa ti nechce pisat tak mam cennik viem ho sem pripojit...
ok , super... , mozes... , ale chcel som aj koli tomu , ze som snimi nikdy nehral... , nedrzal som ich anitusim este... , ake su ? naozaj vydrzia dlhsie ako bezne hickorove ??
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 8:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ja mam jeden pár uz niečo vyše roka...mam na nich už malú prasklinku ale drži to dalej...ake sú...ak s nimi budes hrat..tak budes citit ten taky "umely" pocit (neni to proste drevo :P) ale na tom sa casom zvykne a potom sa s nimi hra dobre...k tomu je dobre mat pasku (moze byt aj na tenisové rakety) a rukavice a potom z ruky nevypadnu ani keby si chcel...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 12, 2008, 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
tak ja mam jeden pár uz niečo vyše roka...mam na nich už malú prasklinku ale drži to dalej...ake sú...ak s nimi budes hrat..tak budes citit ten taky "umely" pocit (neni to proste drevo :P) ale na tom sa casom zvykne a potom sa s nimi hra dobre...k tomu je dobre mat pasku (moze byt aj na tenisové rakety) a rukavice a potom z ruky nevypadnu ani keby si chcel...
co je to vlastne za material ? ,ako reaguju pri crosstick-u ? nemaju hnusny zvuk hm ?
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 3:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no koniec je tuším s duralu alebo z čoho..proste taky lahsi kov...navleky (tappery) su z plastu a nylonove hlavičky...crosstick som s nimi este nehral...ale v tomto pripade to urcite nebude ako prave drevo...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

co je crosstick?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 5:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
no koniec je tuším s duralu alebo z čoho..proste taky lahsi kov...navleky (tappery) su z plastu a nylonove hlavičky...crosstick som s nimi este nehral...ale v tomto pripade to urcite nebude ako prave drevo...

...jakoze si nehral???jak sa nepletieme v pojme tak sa potom cudujem, sak to je zakladna vec pri bubnovani icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 6:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak v tom pripade dakujem ze si mi neodpovedal na moju otazku xD
je to to ked buchas palicky o seba? :)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 7:13 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
kto o nich vie viac ? Tuzim po neznicitelnej palicke , nebavi ma vysavat si pod bicimi triesky a ani kupovat stale nove a nove palciky...
taká neexistuje,dokonca sa dáju zlomiť aj ahead!!!!! je len blbosť obchodníkov že nepredávajú kvalitný tovar nap ..vic firth,pro mark,vater,a nieje dostatok modelov na vyber a ešte k tomu sú tak kur.. drahé
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:12 pm    Predmet: Re: drums undeground Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
MrMetronome napísal:
taká neexistuje,dokonca sa dáju zlomiť aj ahead!!!!! je len blbosť obchodníkov že nepredávajú kvalitný tovar nap ..vic firth,pro mark,vater,a nieje dostatok modelov na vyber a ešte k tomu sú tak kur.. drahé
....,ale nic nieje neznicitelne... ,len som dufal , ze aheady by mohli vydrzat dlhsie , avsak zboznujem pocit novej DREVENEJ palicky.... mnam... ,krasne sa mi hra , prve dva dni...))
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
co je crosstick?
....,crosstick som myslel v zmysle ze polozis palicku cez blanu a rafik a priklepavas... ,rimshot je zas uder rafku a blany naraz... ,crosstick moze byt aj vzmysle uderu palickou po palicke uz na blane ...hlavne som sa chcel dozvediet ako reaguje ten AEHEAD material kedze niesu z dreva a pri takychto veciach zneju dost vyrazne aj palicky...
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

napisal som ze crosstick som s aheadmi nehral...inak to samozrejme hravam...rimshoty mi s aheadmi zneju "smrtelne" icon_cool.gif
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 10:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
napisal som ze crosstick som s aheadmi nehral...inak to samozrejme hravam...rimshoty mi s aheadmi zneju "smrtelne" icon_cool.gif
Dakujem za katalog... a smrtelne asi znamena dobre , vsak ?? ))
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 11:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ano znamena to dobre..nie smrtelne pre paličky :P
Návrat hore
tomo
Usadlík

Založený: 26 Mar 2006

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 9:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

este je otazka hrania.. inak aheady mam su super, ale je to ine hranie, urcite nie na jazz, to su proste rockovo metalove palice podla mna, su tazsie a maju ine tazisko. ale na koncerty som ich bral vzdy, boli super, aj nahraval som s nimi.
Návrat hore
lommbardo
Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 11:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Inak pre tych co by chceli AHEADY tak budu coskoro k dispozicii v Ziline ...
Návrat hore
joe
Usadlík

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 8, 2008, 2:52 pm    Predmet: ahaed Odpovedať s citátom

lommbardo napísal:
Inak pre tych co by chceli AHEADY tak budu coskoro k dispozicii v Ziline ...

a kde tam presne budú? v ktorých hudobninách konkrétne?? icon_question.gif
Návrat hore
Hviezduch
Usadlík

Založený: 26 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 8, 2008, 6:50 pm    Predmet: Re: ahaed Odpovedať s citátom

a niekde na východe nebudú?? napríklad v Košiciach v Made?????? alebo niekde v Prešove???
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: marca 8, 2008, 8:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

z akeho materialu su robene? ...
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 3

Prejdi na: