| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
corcs Nováčik
Založený: 04 Jan 2008 Príspevky: 31
|
Zaslal: februára 13, 2008, 6:50 pm Predmet: 2 spojené bicie |
|
|
| Zdravim. Chcel by som sa vás spýtať , čo by ste povedali na to , keby si bubeník objednal nejakú súpravu povecme Pearl , alebo Yamahy , a potom ešte jednu takú istú ... potom by to spojil , a mal by 2kopak , snare , 4 prechody 2 kotle... a takto by si spravil velku supravu so 4prechodmi a 2 kopakmi ... je to podla vas hlupost totalna alebo nie ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 13, 2008, 6:54 pm Predmet: |
|
|
| az na to ze mat rovnake rytmicaky a rovnake tomy je blbost, inac je to napad asi celkom dobry |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: februára 13, 2008, 6:58 pm Predmet: |
|
|
vzdy sa mi pacilo ako bubenici spekuluju s takymito kravinami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 13, 2008, 7:19 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| corcs napísal: | | Zdravim. Chcel by som sa vás spýtať , čo by ste povedali na to , keby si bubeník objednal nejakú súpravu povecme Pearl , alebo Yamahy , a potom ešte jednu takú istú ... potom by to spojil , a mal by 2kopak , snare , 4 prechody 2 kotle... a takto by si spravil velku supravu so 4prechodmi a 2 kopakmi ... je to podla vas hlupost totalna alebo nie ?? | totálna faktická,ešte ked skombinuješ činely dobre ale bicie,za prve vyzerá to škaredo a hra to spolu úplne inač,tak nejak neharmonický |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: februára 13, 2008, 9:10 pm Predmet: |
|
|
| samozrejme , že by si nemal 2 ritmičáky... mal by si iba 1 .. aj hi-hat iba 1... prečo kravinami ?? :O ... šak sa pýtam , lebo chcem vedieť , vaše názory :) ... akože by to hralo neharmonicky ? 2 rovanké súpravy.. z tej druhej by si priložil iba kopak , tom tomy a kotol... nejako by si to zladil , a TEORETICKY by to nemalo byť zlé nie ?? teda čisto teoreticky mi to tak vyšlo no .. preto sa vás pýtam no ... nejak by si naladil tie tomy hmm.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: februára 13, 2008, 9:21 pm Predmet: |
|
|
| corcs napísal: | | samozrejme , že by si nemal 2 ritmičáky... mal by si iba 1 .. aj hi-hat iba 1... prečo kravinami ?? :O ... šak sa pýtam , lebo chcem vedieť , vaše názory :) ... akože by to hralo neharmonicky ? 2 rovanké súpravy.. z tej druhej by si priložil iba kopak , tom tomy a kotol... nejako by si to zladil , a TEORETICKY by to nemalo byť zlé nie ?? teda čisto teoreticky mi to tak vyšlo no .. preto sa vás pýtam no ... nejak by si naladil tie tomy hmm.. | ...,ale ty chce objednat 2 rovnake sady napr.YAMAHA , alebo jednu sadu yamaha a druhu Pearl ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: februára 13, 2008, 9:22 pm Predmet: |
|
|
| nie nie ... alebo 2 YAMAHY , alebo 2 PEARL .... rovnake chapes |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 13, 2008, 9:29 pm Predmet: |
|
|
1. bol by som strasne rad keby som mal dostatok financii aby som mohol rozmyslat nad kupou jednej sady pearl alebo yamaha ale nuz co ... predstavme si ze mame peniaze ....
2. keby som siel spravit nieco take tak si kupim dvojsadu normalne ( myslim ze sa nieco take da zohnat )
3. urcite by som si nekupoval PRESNE take iste sady ale ked uz tak tak jednu s prechodmy 10/8 12/9 a kotlom 14/16 a druhu 12/10 13/10 16/16 (priblizne .. druha mozno aj nieco nastyl nightwolfovych 14 15 18) a kopaky samozrejme totozne lebo keby pri nejakych tych dvojkopakovych pesnickach robili bUm bAm bUm bAm asi by to nebolo najlepsie a co sa tyka snaru tak ten by som si bud kupil jeden 14 a druhy 13 alebo by som ten druhy predal |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: februára 13, 2008, 11:29 pm Predmet: |
|
|
ja si myslim že to nema byt prečo zle... akurat že si musiš objednat dve stejne sady, ale s roznymi velkostami prechodov a kotlov... jednu proste menšiu a druhu vačšiu s takym istym kopakom.. to je všetko...
Si mysliš, že ked ma niekto napriklad.. ale fakt len napriklad Joey zo Slipknotu dva kopaky, tak že si najskor kupil jednu sadu a potom dlho šetril :D aby mal peniaze a dokupil ostatne? proste z tej istej sady sa beru rôzne priemery... to je cele...ä
to gondorcan.. presne tvoj bod č.3... vystihol si to... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 13, 2008, 11:44 pm Predmet: |
|
|
| gondorcan, o tom bode 3 som hovoril predtym, ty si to doviedol k dokonalosti :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hviezduch Usadlík
Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 132 Bydlisko: Humenné
|
Zaslal: februára 13, 2008, 11:57 pm Predmet: |
|
|
| Mike Portnoy má vlastne dva spojené sady, má dva stoličky a presadá si.. ale to je asi o inom :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 14, 2008, 3:17 pm Predmet: |
|
|
to hej ... a hkavne sa mi velmi paci tvoja gramatika :)
dva sady a dva stolicky :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 14, 2008, 3:23 pm Predmet: |
|
|
najvyhodnejsie by bolo kupit dve PODOBNE sety a najvyhodnejsie komponenty si zapojit. vlastne by ste kupili dve sady pokrocilych bicich (j technicky, atd..) a vysledok by bol raritou a bolo by to usporidane podla vlastnych predstav.
.... potom ten zvysok by sa dal kludne predat(samozrejme ratam s tym zeby bol 1 kopak co by som asi neurobil) alôe len tak filozoficky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: februára 14, 2008, 6:03 pm Predmet: |
|
|
chalani nic konstruktivne ... a to s tym joey-em zo slipknotu ... urcite si kupoval dve sady mensiu a vacsiu a urcite cakal kym bude mat peniaze a urcite si ich nedaval robit na zakazku ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dado Prieskumník
Založený: 07 Jan 2008 Príspevky: 11 Bydlisko: Šaľa
|
Zaslal: februára 14, 2008, 6:24 pm Predmet: |
|
|
Presne toto som urobil len s amatami. S prechodmi to bolo celkom fajn "teda dalo sa", len tie kopáky robili Bum- Bam.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: februára 15, 2008, 12:46 am Predmet: |
|
|
| drumstar napísal: | chalani nic konstruktivne ... a to s tym joey-em zo slipknotu ... urcite si kupoval dve sady mensiu a vacsiu a urcite cakal kym bude mat peniaze a urcite si ich nedaval robit na zakazku ... |
to bolo ironicky vajko... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zvuk Nováčik

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 27
|
Zaslal: februára 15, 2008, 9:00 am Predmet: |
|
|
Zaujimava kombinacia bicich,hriankovaca a 15km kablov . Vlastnikom je Pat Mastelotto (King Crimson)
http://www.dgmlive.com/news.htm |
|
| Návrat hore |
|
 |
Super PimP Nováčik
Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 39
|
Zaslal: februára 15, 2008, 1:12 pm Predmet: |
|
|
| No zapojim sa aj ja do debaty, takze moj nazor na tie dve surpravy bicich z rovnakej znacky ( stajne :D :D) a rovnakej serie, no podla by to nemal byt problem ked kupis dve sady tak jak pisal niektopredomnou ze len priemery budes mat ine a to sa da ,, len bacha ze ked kupis nappriklad pearly, s 22"bd, 8",10",14"tomy, 14"x4,5, tak z tej istej serie mozno nebudu vyrabat napriklad tomi 12",13", uvadzam to ako priklad aby sisi to najskor preveril ci sa take neco z takej serie vyraba aj v inych preimeroch, lebo kamos si tak chcel dokupit prechoda a z tej jeho serie sa 8" prechod nevyraba,, takze si to prever,, a co sa tyka tych kopakov ze robia BUm BAm, tak to som zazil aj ja na amatach, ale to sa neda porovnavat s dnesnymi bicimi, lebo Komunisti nechceli aby sa hral metal :D ta naschval robili debilne priemery prechodov tympanov a tak dalej, no mylsim ze pri takychto bicich PEARL, alebo YAMAHA, by sa taky problem nemal vyskytnut, samozrejme ze budes potrebovat rovnake blany :P ale ked natomas skus to ja by som to skusil urcite ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 12 Bydlisko: vysoke tatry
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 10:40 am Predmet: |
|
|
no to je celkom dobry napad ak mas peniaze.ved vela bubenikov to tak pouziva, napr len radek hurvajs hurcik z KABATu...moze to byt fakt pecka, zaujimava vec, len ozaj pozor na tie priemery aby si to nemal rovnake  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 433 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:04 am Predmet: |
|
|
| a preco je zle mat 2 rozne kopaky, ved su bubenici co maju jednu 22 a druhu 20 alebo 18tku ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|