Obsah fóra bubenici.com
2 spojené bicie
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
corcs
Nováčik

Založený: 04 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 6:50 pm    Predmet: 2 spojené bicie Odpovedať s citátom

Zdravim. Chcel by som sa vás spýtať , čo by ste povedali na to , keby si bubeník objednal nejakú súpravu povecme Pearl , alebo Yamahy , a potom ešte jednu takú istú ... potom by to spojil , a mal by 2kopak , snare , 4 prechody 2 kotle... a takto by si spravil velku supravu so 4prechodmi a 2 kopakmi ... je to podla vas hlupost totalna alebo nie ??
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 6:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

az na to ze mat rovnake rytmicaky a rovnake tomy je blbost, inac je to napad asi celkom dobry
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 6:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vzdy sa mi pacilo ako bubenici spekuluju s takymito kravinami icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 7:19 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

corcs napísal:
Zdravim. Chcel by som sa vás spýtať , čo by ste povedali na to , keby si bubeník objednal nejakú súpravu povecme Pearl , alebo Yamahy , a potom ešte jednu takú istú ... potom by to spojil , a mal by 2kopak , snare , 4 prechody 2 kotle... a takto by si spravil velku supravu so 4prechodmi a 2 kopakmi ... je to podla vas hlupost totalna alebo nie ??
totálna faktická,ešte ked skombinuješ činely dobre ale bicie,za prve vyzerá to škaredo a hra to spolu úplne inač,tak nejak neharmonický
Návrat hore
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

samozrejme , že by si nemal 2 ritmičáky... mal by si iba 1 .. aj hi-hat iba 1... prečo kravinami ?? :O ... šak sa pýtam , lebo chcem vedieť , vaše názory :) ... akože by to hralo neharmonicky ? 2 rovanké súpravy.. z tej druhej by si priložil iba kopak , tom tomy a kotol... nejako by si to zladil , a TEORETICKY by to nemalo byť zlé nie ?? teda čisto teoreticky mi to tak vyšlo no .. preto sa vás pýtam no ... nejak by si naladil tie tomy hmm..
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

corcs napísal:
samozrejme , že by si nemal 2 ritmičáky... mal by si iba 1 .. aj hi-hat iba 1... prečo kravinami ?? :O ... šak sa pýtam , lebo chcem vedieť , vaše názory :) ... akože by to hralo neharmonicky ? 2 rovanké súpravy.. z tej druhej by si priložil iba kopak , tom tomy a kotol... nejako by si to zladil , a TEORETICKY by to nemalo byť zlé nie ?? teda čisto teoreticky mi to tak vyšlo no .. preto sa vás pýtam no ... nejak by si naladil tie tomy hmm..
...,ale ty chce objednat 2 rovnake sady napr.YAMAHA , alebo jednu sadu yamaha a druhu Pearl ??
Návrat hore
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie nie ... alebo 2 YAMAHY , alebo 2 PEARL .... rovnake chapes
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 9:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

1. bol by som strasne rad keby som mal dostatok financii aby som mohol rozmyslat nad kupou jednej sady pearl alebo yamaha ale nuz co ... predstavme si ze mame peniaze ....
2. keby som siel spravit nieco take tak si kupim dvojsadu normalne ( myslim ze sa nieco take da zohnat )
3. urcite by som si nekupoval PRESNE take iste sady ale ked uz tak tak jednu s prechodmy 10/8 12/9 a kotlom 14/16 a druhu 12/10 13/10 16/16 (priblizne .. druha mozno aj nieco nastyl nightwolfovych 14 15 18) a kopaky samozrejme totozne lebo keby pri nejakych tych dvojkopakovych pesnickach robili bUm bAm bUm bAm asi by to nebolo najlepsie a co sa tyka snaru tak ten by som si bud kupil jeden 14 a druhy 13 alebo by som ten druhy predal
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 11:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja si myslim že to nema byt prečo zle... akurat že si musiš objednat dve stejne sady, ale s roznymi velkostami prechodov a kotlov... jednu proste menšiu a druhu vačšiu s takym istym kopakom.. to je všetko...

Si mysliš, že ked ma niekto napriklad.. ale fakt len napriklad Joey zo Slipknotu dva kopaky, tak že si najskor kupil jednu sadu a potom dlho šetril :D aby mal peniaze a dokupil ostatne? proste z tej istej sady sa beru rôzne priemery... to je cele...ä

to gondorcan.. presne tvoj bod č.3... vystihol si to...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 11:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

gondorcan, o tom bode 3 som hovoril predtym, ty si to doviedol k dokonalosti :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Hviezduch
Usadlík

Založený: 26 Máj 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 11:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mike Portnoy má vlastne dva spojené sady, má dva stoličky a presadá si.. ale to je asi o inom :D
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 3:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to hej ... a hkavne sa mi velmi paci tvoja gramatika :)
dva sady a dva stolicky :)
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 3:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

najvyhodnejsie by bolo kupit dve PODOBNE sety a najvyhodnejsie komponenty si zapojit. vlastne by ste kupili dve sady pokrocilych bicich (j technicky, atd..) a vysledok by bol raritou a bolo by to usporidane podla vlastnych predstav.

.... potom ten zvysok by sa dal kludne predat(samozrejme ratam s tym zeby bol 1 kopak co by som asi neurobil) alôe len tak filozoficky icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 6:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chalani nic konstruktivne ... a to s tym joey-em zo slipknotu ... urcite si kupoval dve sady icon_biggrin.gif mensiu a vacsiu a urcite cakal kym bude mat peniaze icon_biggrin.gif a urcite si ich nedaval robit na zakazku ...
Návrat hore
dado
Prieskumník

Založený: 07 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 6:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Presne toto som urobil len s amatami. S prechodmi to bolo celkom fajn "teda dalo sa", len tie kopáky robili Bum- Bam. icon_neutral.gif
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 12:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

drumstar napísal:
chalani nic konstruktivne ... a to s tym joey-em zo slipknotu ... urcite si kupoval dve sady icon_biggrin.gif mensiu a vacsiu a urcite cakal kym bude mat peniaze icon_biggrin.gif a urcite si ich nedaval robit na zakazku ...

to bolo ironicky vajko...
Návrat hore
Zvuk
Nováčik

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 9:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Zaujimava kombinacia bicich,hriankovaca a 15km kablov icon_cheesygrin.gif . Vlastnikom je Pat Mastelotto (King Crimson)
http://www.dgmlive.com/news.htm
Návrat hore
Super PimP
Nováčik

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 1:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No zapojim sa aj ja do debaty, takze moj nazor na tie dve surpravy bicich z rovnakej znacky ( stajne :D :D) a rovnakej serie, no podla by to nemal byt problem ked kupis dve sady tak jak pisal niektopredomnou ze len priemery budes mat ine a to sa da ,, len bacha ze ked kupis nappriklad pearly, s 22"bd, 8",10",14"tomy, 14"x4,5, tak z tej istej serie mozno nebudu vyrabat napriklad tomi 12",13", uvadzam to ako priklad aby sisi to najskor preveril ci sa take neco z takej serie vyraba aj v inych preimeroch, lebo kamos si tak chcel dokupit prechoda a z tej jeho serie sa 8" prechod nevyraba,, takze si to prever,, a co sa tyka tych kopakov ze robia BUm BAm, tak to som zazil aj ja na amatach, ale to sa neda porovnavat s dnesnymi bicimi, lebo Komunisti nechceli aby sa hral metal :D ta naschval robili debilne priemery prechodov tympanov a tak dalej, no mylsim ze pri takychto bicich PEARL, alebo YAMAHA, by sa taky problem nemal vyskytnut, samozrejme ze budes potrebovat rovnake blany :P ale ked natomas skus to ja by som to skusil urcite ;)
Návrat hore
pilgrim
Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 10:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no to je celkom dobry napad ak mas peniaze.ved vela bubenikov to tak pouziva, napr len radek hurvajs hurcik z KABATu...moze to byt fakt pecka, zaujimava vec, len ozaj pozor na tie priemery aby si to nemal rovnake icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a preco je zle mat 2 rozne kopaky, ved su bubenici co maju jednu 22 a druhu 20 alebo 18tku ...
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: