Obsah fóra bubenici.com

Šľapka

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 9:10 pm    Predmet: Šľapka Odpovedať s citátom

nehladajte za tym nic uchylne :D
ide mi o to, ze k tym pearlom typek nedava slapku, tak pozeram po nejakej slusnej slapke za rozumnu cenu, cize tak do 2000 (+-200)
za rady vopred dakujem :)
rozmyslam nad Mapex XL-P50, Sonor SP473, Premier SP0204, Sonor P433, Pearl P-120, pripadne Pearl P-120P

Zaroven sa chcem spytat, co si myslite o cineloch Meinl HCS a ci sa mi oplatia kupovat cez inzerat za 5500 Sk?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Gr3g0r
Prisťahovalec

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 10:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som kupil len tak narychlo nejaku neznackovu vec za 1300 a je v pohode, takze tak
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 11:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a este sa chcem opytat na cinely ISTANBUL Alchemy MS-X set
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:27 am    Predmet: Re: Šľapka Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
ide mi o to, ze k tym pearlom typek nedava slapku, tak pozeram po nejakej slusnej slapke za rozumnu cenu, cize tak do 2000 (+-200)
rozmyslam nad Mapex XL-P50, Sonor SP473, Premier SP0204, Sonor P433, Pearl P-120, pripadne Pearl P-120P

Zaroven sa chcem spytat, co si myslite o cineloch Meinl HCS a ci sa mi oplatia kupovat cez inzerat za 5500 Sk?
o cineloch HCS si nemyslim, ze su to cinely... ))) kup aspon MCS a slapku by som z tychto vzal P120P je to v skutku dobra slapka...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:39 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:

ludwig aj double pedal za skutočne rozumnú cenu a kvalitu,ešte lacnejšie šľapky na e55 alebo u činana icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tie HCS nekupuj, naozaj chod aspon o triedu vyssie k tym MCS, aj headlineri
su podla mna lepsie (najma "bronze" co som mal a mam stale ride), ale to je uz fakt len moj nazor. Podporeny ale tym ze som na tych hcskach hral jeden koncert...teda polovicku, potom som s tym chlapika z druhej kapely co si ich tam zavesil poslal dokelu...a dal si tam vlastne cinely (nechcel som predtym vyzerat nejako namyslene a povysenecky,ale fakt to bolo dost des..) icon_neutral.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 1:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no tie HCS to som videl v inzeratoch, inac by som sa na ne nepytal..a co tak tie Paiste 502, co tu niekto ponuka?
a k tym slapkam - PST mi tu ponukol slapku Ludwig, len neviem aku..len sa chcem opytat co si o slapkach Ludwig myslite
Návrat hore
PST
Prisťahovalec

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 4:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Snažil som sa to najst, že aka je to šlapka.. podla obrazku som vydedukoval že asi toto: Ludwig LM815FPR
Návrat hore
mufty
Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hmm..rozmyšlal by som nad pearl120p je rýchla,ľahko ovladateľna a dobre nastaviteľná....a má aj dobrú cenu ..ja som ju kupil za 1000Sk ale od kamaráta úplne novú.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 12:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem ktora je to ta ludwig ale na tu zakladnu som hral aj je to dost humus ta pearl sa ti urcite oplati viac sam ju mam
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 1:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no priklanam sa viac k tej Pearl slapke..
a mohol by tu niekto pls okomentovat cinely Paiste 502?
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 22, 2008, 5:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...uz sa nerobia, za tie prachy to malo aspon aky taky zvuk, akurat ride sa mi nelubi...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 22, 2008, 6:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aj tak diky za odpoved, konecne niekto..horsie je ze typek co ich tu predava mi neodpisuje ani v tom topiku, ani na sukromnu spravu, ani na maily
tak neviem ake cinely kupim..
a vlastne teraz neviem ani ake bicie, lebo mal som dohodnute Pearl Session, ale typek ze ma nejake problemy a este si rozmysli, ci ich preda :( tak mi to vychadza na Yamaha Stage Custom bez HW za 15 000, ale uvidim este (pripadne Sonory 507 z muzikeru)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: