Obsah fóra bubenici.com

Sonor club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dady
Prisťahovalec

Založený: 31 Mar 2006

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 10:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

objednavka vypisana, zaloha zlozena a uz len nedockavo dufam, ze moje nove Sonor Force 3007 Stage set 3 Fsh3357-Ahg pridu raz-dva... icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Pajas
Nováčik

Založený: 10 Feb 2008

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 12:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdárek klucí.
Koukám,že tu máte hezkou debatu icon_cool.gif,i já jsem sonorista tělem i duší,od léta hraju na Force 2007.
to Emil:časem si chci koupit lepší snare,četl jsem tady o S Classix,doporučil
bys ho do bigbítu?Ptám se,jestli není blbost měnit břízu za břízu i když z vyšší řady,jestli ten rozdíl bude markantní?Díky za Tvůj názor fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdar Pajasi! :)
Myslím si, že do bigbítu to bude rovnako v poho, ako do funku a jazzu. :) Dôležité je, či sa Ti ten typ zvuku líbí a čím buben oblaníš.. Čo sa týka rozdielu medzi 2007 a Sclassix, určite tam je.. Chce to zbehnúť k Frantovi (príp. navštíviť dobre zásobený shop) a dať priame porovnanie na vlastné uši, markantnosť rozdielu dokážeš určite posúdiť aj sám.. :)
čau! e.
Návrat hore
Pajas
Nováčik

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 5:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdar Emil icon_lol.gif
jasné,do Prahy to mám necelé 2 hoďky vlakem.Už dlouho o tom bubínku uvažuju,ale podívat se "do vlastních řad"mě nenapadlo.Min.týden jsem chvíli diskutoval s Myšou a ten mi "nasadil brouka do hlavy" icon_lol.gif
Určitě si ho někde musím oťuknout,abych se posunul o kousek dál ve výběru,
20 let jsem hrál na plech,teď přes rok na dřevo a výsledek z toho je,že v tom mám zvukovej zmatek. icon_biggrin.gif

Naposledy upravil Pajas dňa februára 11, 2008, 9:08 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
sals
Prisťahovalec

Založený: 13 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

webowe museum sonoru je aj tu

www.sonormuseum.com icon_biggrin.gif

a je tam aj forum fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
sals
Prisťahovalec

Založený: 13 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 10:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a sidlo sonoru je asi tu

HEADOFFICE
GERMANY
Sonor GmbH & Co.KG
Zum Heilbach 5
D-57319 Bad Berleburg

ale niesom si isty a takto aj yzera :

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
gu-staff
Prieskumník

Založený: 10 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 10, 2008, 11:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Vlastním set 2000 Force (22 + 12 + 13 + 16), a nemůžu si stěžovat. Trochu mně trápil kopák, ale Emad to vyřešil na jedničku. Přechody jsou skvělý, myslím, že tahle souprava obstojí i dneska vedle současných setů střední třídy...a je z topolu a vyráběná v Německu, žádnej Taiwan. Hardware k tomu byl masivní jako prase, jen držáky tomů nevydržely a urvaly se, zakoupil jsem uchycení Pearl Optimount (pověsil jsem i 16" floortom), a původní rozety jsem odšrouboval...
Návrat hore
dady
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zdar...takze sonory force 3007 uz su doma... icon_cool.gif
prevozne blany zneju trochu neohrabane, no uvidime co to spravi ked to preblanim...
kazdopadne bicie su paradne, a ten dokonaly a dokladny sposob akym boli zabalene ma ohromil...

jedna malickost: na kopaku mala jedna musla posahany zavit takze nejde do nej zaskrutkovat skrutka...mal niekto podobny problem...?...resp. daju sa tieto musle objednat samostatne?
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dajú.. Okamžite reklamuj.. Btw, vitaj v klube! ;) e.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:32 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

no bástri a to sa hovori vraj nemecká precíznosťˇ,no sonor to už asi nieje čo bývalo..... ale samozrejme reklamuj ale asi si potom pol roka nezahráš kým vybavia reklamáciu a ešte ak to budu vybavovať Slováci jajajaj
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pri reklamacii treba poslat naspet celu sadu,alebo len dupak?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2animal: juj aký si Ty múdry! Skoro ako rádio! :D Len tak na okraj, Force robia naši čínsky bratia vo fabrike Mapexu.. takže zlyhala čínska kontrola.. :)
2dady: ak by bol problém so súčiastkou daj vedieť cez PM.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
pri reklamacii treba poslat naspet celu sadu,alebo len dupak?

nie. Obchodník objedná mušľu, tú si vymeníš.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 12:01 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

no nie som ja veštec presne som vedel že ti to nedá a ozveš sa čo je v absolútnom poriadku,len v nedávnej minulosti také niečo bolo nemysliteľné aby Nemec pustil do sveta fušerinu
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 12:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ešte raz, asi si nečítal pozorne: Force robia naši bratia z Číny :D :D
Boli problémy s mušľami aj horšieho typu (praskanie na polovicu), zmenil sa dodávateĺ a je to.. Strhaný/zle vyfrézovaný závit je proti tomu bagateľ.. ;)
Na Delite za 6 rokov a teraz na SQ2 nebol a nieje jediný problém.. To totiž podlieha fakt Nemcom.. :)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 12:35 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

aha ,cinan jeden fušersky teraz chalan musí pracne zháňať súčiastky,ach
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 12:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jeden t-pack tu pisal ze ma radu force 2005 vyrobenu v nemecku, ...
hmm mne to neda, som presvedceny ze je vyrobena v chine ako setky force rady, alebo zeby naozaj bolo z nemecka ale starsia verzia? este ked sa vyrabali v nemecku? ... to by potom nebola 2005 ...
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 1:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Pokiaľ viem, tak žiadna zo sérií Force x005 sa nevyrábala v Nemecku. Ak je záujem, môžem to zistiť "oficiálne", aby mal aj majiteľ "nemeckých" 05tiek istotu.. ;)
Návrat hore
dady
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 10:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

na sonor.com som nasiel aj cennik musli a skrutiek, takze pohoda...
skusim to reklamovat, ale urcite im nedam naspat cely kopak...iba vymontujem muslu a prinesiem ukazat...

inak to vobec neberiem ako negativa, pri vsetkych tych plusoch na ktore som cumel pri skladani tych 3007-ciek...vsetko skutocne tak dokladne zabalene...a ze mi rezonancku drzi teraz o jedenu skrutku menej si myslim, ze nieje co riesit...imho neviem ci je vobec mozne skontrolovat zavit vo vnutri musle cize na nikoho vinu nehadzem...

inak na krabici bolo pisane ze isli bicie z nemacka k Honigovi, cize cina-nemecko-Honig-bratislava...?...

EF: dik za privitanie... icon_cool.gif
Návrat hore
Pajas
Nováčik

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 10:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to dady:taktéž gratuluju,moc pěkný bubny fi_lone_ranger.gif Jakou máš
barvu icon_question.gif Když jsem kupoval 2007,přivezl mi to můj prodejce taky v krabicích.Skládal jsem je sám,všechny závity jsem jemně máznul vazelínou a nebyl žádný problém.Jinak bych řekl,že v Německu je centrální sklad pro Evropu,do kterýho jezdí Franta pro zboží.Emil to bude vědět přesně.

to mischo4077:nebyla to řada2000?Ta byla vyrobená ještě v Německu.
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 16

Prejdi na: