| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
biglama Prieskumník
Založený: 10 Jan 2008 Príspevky: 9
|
Zaslal: februára 18, 2008, 7:37 pm Predmet: DW-dvojslapka |
|
|
Zdravim!
http://www.musik-produktiv.de/dw-4002-doppelpedal.aspx
co na nu hovorite? ano je lacna ale ja prave nieco take hladam... ale samozrejme aby to bolo aspon kus kvalitne tak reku co hovorite na toto DW-cko..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 329 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 18, 2008, 8:08 pm Predmet: |
|
|
tak mne sa celkom paci hlavne to spracovanie laveho pedalu.. mam otazku:
je vyhodnejsie nakupovat hardware zo zahranicia ako zo SR/CR??? kamarati kupuju komba, gitary a vravia ze hej .aky nazor mas ty? |
|
| Návrat hore |
|
 |
biglama Prieskumník
|
Zaslal: februára 18, 2008, 10:56 pm Predmet: |
|
|
| no kamarat si z teho rakuskeho Musik Produktivu objednal Ibanezu za 14 tis a je velmi spokojny.. a vysla ho dokonca lacnejsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Super PimP Nováčik
Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 39
|
Zaslal: februára 18, 2008, 11:08 pm Predmet: |
|
|
| ja si mylsim ze tie veci v zahranici su kvlaitnejsie, tuna na SVK, je to predrazene, cenovo ta to vyjde lepsie ked to kupis tam ,,, napr nas spevak kupil aparat zo zahranicia neivem odkial nepytajte sa :D,, ale vyslo ho to lacnejsie to iste tuna stalo 24 a tam menej, a myslim ze sa neni cohgo bat,, apodla mna ta DW ti poslizu urcite , podla mna sa oplati ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 680 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 18, 2008, 11:24 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| na dw pedáloch sa rozpadávajú pánty ale možno to bola výrobné vada ja som sa to dozvedel od bubeníka toor aj to ukázal úplne rozpadnuté,ale to bolo dávnejšie |
|
| Návrat hore |
|
 |
biglama Prieskumník
|
Zaslal: februára 19, 2008, 12:05 am Predmet: |
|
|
| mas na mysli ze sa to rozpadlo na viacerych alebo iba na tej jednej? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 691
|
Zaslal: februára 19, 2008, 12:30 am Predmet: |
|
|
| Osobne s DW double pedálom skúsenosť nemám, 4000séria je za tie prachy ok, možno by som pogúglil po referenciách čo sa týka výdrže spojov kardanu.. Dal by som ale prednosť 5000 a vyššie.. 5tisícku mám dlhodobejšie "ošahanú", je to nekompromisne kvalitný pedál, nakoniec ako celý DW hardware.. Tých rozpadajúcich sa pántov by som sa nebál.. Záleží dosť aj na tom "kto a ako" to používa. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: februára 19, 2008, 12:09 pm Predmet: Re: DW-dvojslapka |
|
|
fajná cena...výborný pomer kvalita/cena...by som ju hned bral len variáciu ľavej keby bola. |
|
| Návrat hore |
|
 |
biglama Prieskumník
|
Zaslal: februára 19, 2008, 5:58 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | Tých rozpadajúcich sa pántov by som sa nebál.. Záleží dosť aj na tom "kto a ako" to používa. ;) |
no kedze ja hram na bicie z pasie (povodne som gitarista) a rozhodne netrieskam ako divy (niekomu vydrzia shitne palicky dva tyzdne, mne rok) tak myslim ze by nemal byt problem.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 329 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 19, 2008, 6:03 pm Predmet: |
|
|
ja mam zatial druhý pár paličiel..
btw, pozor na OT  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 680 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 19, 2008, 11:12 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| biglama napísal: | | mas na mysli ze sa to rozpadlo na viacerých alebo iba na tej jednej? | no kto pozná muziku toor blackmetal ako remeň,tak sa tam dosť často dribluje na dvoj pedáloch,a dosť husto a rýchlo a kruto,tak sa ani niet čo čudovať že sa tie pánty zodrali,yahaha staršie modely majú podobní problém ale dw myslelo aj na toto a pánty majú v ponuke aj v internetových obchodoch |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|