| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 18, 2008, 7:21 pm Predmet: Internetové bazáry |
|
|
snad nie som jediny, kto zhana napriklad nejake cinelky alebo aj cele bicie v bazaroch na internete..a kedze akosi neviem zohnat cinely, co by mi vyhovovali, tak som vas chcel poprosit, ci by ste mi nenapisali linky na nejake tie bazary (okrem bazar.muziker.com a bazos.sk/cz)
dakujem :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 18, 2008, 8:03 pm Predmet: |
|
|
daj si do google-u: hudobne nastroje popripade hudobne nastroje bazar nieco urcite najdes
mozes este skusit www.hudebnibazar.cz |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 18, 2008, 8:04 pm Predmet: |
|
|
| ska-mo neboj takto som to hladal (aj hladam), ale som chcel proste ze ci tu niekto nieco dobre nepozna :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 18, 2008, 8:13 pm Predmet: |
|
|
tak ine bazare asi ine su skusal si aj hudebnibazar?? kazdy den tam pridavaju zodesat inzeratov..j len tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 18, 2008, 8:20 pm Predmet: |
|
|
| jj pozeral som, sak aj nieco ine som pokukal, tak hadam casom nieco najdem :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 164 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: februára 18, 2008, 8:21 pm Predmet: |
|
|
musim podotknut,ze v cechach je toho ovela viac,ako na slovensku v bazaroch a je to dost velka nevyhoda... bazarov mam vela pokukanych..napr.hyperinzercia.sk,avizo.sk,inzercia.sk..tiez bazos.sk/cz...ale najviac ponuk je stale from CR... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 137
|
Zaslal: februára 18, 2008, 8:30 pm Predmet: |
|
|
Trpezlivost....viem ze je to tazke, z vlastnej skusenosti, ked som rychle kupil chybajuci hardware a potom si trieskal hlavu, ze do mesiaca by som mohol mat za tu istu cenu o triedu vyssi a samozrejme lepsi... . V Cechach sa toho samozrejme toci viac, ale aj tu zase nebudes musiet cakat mesiace, kym sa nieco dobre objavi (opat z vlastnej skusenosti, prave som si takto kupil 2 crashku-alphu ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 19, 2008, 4:27 pm Predmet: |
|
|
skôr či neskôr sa niečo určite objaví...treba len čakať a hľadať..(ľahko sa to hovorí, že? ) !!!!!!!! FF, skús pohľadať nejaké zahraničné bazáre... výjde ťa to lacnejšie a veci sú tam kvalitnejšie jak u nás;-)
Naposledy upravil ska-mo dňa februára 19, 2008, 4:43 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 19, 2008, 4:34 pm Predmet: |
|
|
| :Dvelmi lahko, ale kedze cakat nemozem tak asi zoberem nove Paiste PST3 |
|