Obsah fóra bubenici.com

Slovenská scéna
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 7:37 pm    Predmet: Slovenská scéna Odpovedať s citátom

no tak páni bubeníci ... kto zo slovenskej scény je vášmu srdcu najbližší ? resp. zo slovenských bubeníkov bo kopec ich hráva v zahraničí ...

u mňa prvá trojka asi takto nejako: Emil Frátrik, Igor "Teo" Skovay, Ivan Timko (samozrejme že inšpiráciu si beriem aj od ostatných - netreba zabúdať na Valihoru, Buntaja a ostatných)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 8:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Óóó vďaka!! ;) :D
ja mám rád Dana Šoltysa (pôsobiaci v Prahe), Cyra Zeleňáka, Martina V., Marcela B, Roba Rista a Roba Tkáča (z Košíc)..
To je mojich top 6. Potom ešte človeka kt. meno mi momentálne vypadlo, ale hráva s Bratislavskou formáciou "Finally".. Kurňa, ako sa volá!?!? :) :D Hanba, hanba minule sme sedeli na pivku.. ach tá skleróóza!!

Naposledy upravil EF dňa februára 18, 2008, 9:00 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drumstar
Admin

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 8:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kua na Roba Rista som skoro zabudol icon_cry.gif a este ma napadol Majo Slavka, Jozko Zima a Stevo Bugala :)

2EF:prehodim to potom do inej temy ale zaujimalo by ma na com bol nahravany sountrack k Fontane pre Zuzanu 2 (velmi ma tam "jeduje" ride - co to je za kocku icon_biggrin.gif )
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 8:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Bubny sú Yamaha Rock tour Custom 22", 8", 10", 13", 14", snare je Sonor Signature series Ferro-mangánový korpus 14"x6,5" s liatymi ráfmi a tá rajdka čo Ti nedá spávať je 20" Zildjian Z Power Ride.. :D Ten spolu s 18" K ride a 20" K Custom boli moje "ťažiskové" rajdky na kt. som točil všetko...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 9:07 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

nemám ho moc rád pre jeho charakterove vlastnosti,ale ako bubeník duso petrus ,a je len veľká škoda že sa tu viac bubeníci neprezentujú no okrem mischa

nepoznám nič s tvorby alebo práce EF až na prácu u henryho totha,ale ak sa tu niečo prezentuje sledujem to všetko a vypočujem
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 9:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne sa z nasich bubenikov paci hlavne Martin Valihora, potom Majo Slavka, Daniel Soltis a EF odkedy som Ta videl s The Hermit a Ferryman v maji na Art of livin. To bolo velmi, velmi, velmi kvalitne. A ozaj: myslis asi Jozefa Banyaka to meno co si zabudol. To je dalsi vyyyyborny bubenik. Clovek by povedal, ze Americky :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 11:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no,mne sa osobne paci Jakub Hittrich...pre viacerych nezname meno,pre mna osobnost a ucitel...je sikovny,cielavedomy a velmi vyborny v hrani...poznam aj ostatnych nekerych znamejsich slovenskych bicistov,ale toto meno tu este neodznelo....
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 18, 2008, 11:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2dušan: Ďáákúújéém za pripomenutie! Áno, je to Jožko Banyak!! Skvelý bubeník!! O ňom ešte budeme(te) veľa počuť!
2animal: ak máš záujem, pošlem Ti súkromnou správou výber mojej diskografie.. ;) :)

..ešte by som k tomu zoznamu pridal Janka Fabrického, kt. už síce žije a hrá dlhší čas vo Švajčiarsku, je to ale chlapík, ktorý tu do svojho odchodu začiatkom 90.rokov bol jednoznačne moje číslo 1. Keď som sa učil staré pesničky Demikátu a nejaké veci z prvého Lipu s Combom, poriadne som sa spotil.. :) ... a niektoré "veci" ani "nedal".. :D
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 19, 2008, 12:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

samozrejme nemôzme zabudnut na Dušana Černáka... icon_cheesygrin.gif ...onom ties este budete pocut icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Greezmen
Usadlík

Založený: 07 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 19, 2008, 11:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

miestny maník Peter Hozlár nehrá sice aktívne z kapelou ale učí . Pán bubeník ktorý rozohral všetky amatky v okrese a poradil všetkým neznalcom ktorý ho požiadaly tak ako aj mne. Vlastne polovica mojich činel su od neho staršie ale časom preverené(nezničitelné) Sabian HH 17 Thin crash, 14 Zcustom hat. Díky Pitiko icon_biggrin.gif
Návrat hore
drumstar
Admin

PríspevokZaslal: februára 19, 2008, 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2EF:vedel som ze to je ona :) zvuk ma ako vino a este ked ju vidim ako vyzera (Z Custom Power Ride 20" - nie Sheila E.) ... no orgazmus icon_cheesygrin.gif

2OondroO:nema nahodou ten Jakub Hittrich studio nahravacie v Trnave ?
Návrat hore
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 19, 2008, 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drumstar napísal:

2OondroO:nema nahodou ten Jakub Hittrich studio nahravacie v Trnave ?

on nie , ale jeho brat Filip (bassgitarista) , .. Jakub Hittrich robi napr. svoje bicie rucne vyrabane ..videl som ich , pocul som ich , a newiem , ci niekedy taky zvuk este pocut budem .. icon_cool.gif
Návrat hore
bubenig
Nováčik

Založený: 08 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 20, 2008, 8:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no a kde mozem vypocut niekde kvlaitne bubenicke sola, najma ich ?
kazdi tu chvali niekoho ale chcem mat tu chvalu aj dokazanu :-)
Návrat hore
dusanrozemberg
Prisťahovalec

Založený: 22 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 20, 2008, 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

treba vyhladat koncert a prist sa pozriet.to je jedna s moznosti.a tam zistis kto je kto.nechcem mudrovat ale vzdy to tak robim ked som zvedavy co sa tyka ceskoslovenskej sceny.s tou zahranicnou je niekedy problem icon_biggrin.gif lebo iba parkrat do roka sa pritrafi ze sem niekto s tych cudzincov zavita.
Návrat hore
Sehnsucht
Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 21, 2008, 11:39 pm    Predmet: Re: Slovenská scéna Odpovedať s citátom

drumstar napísal:
u mňa prvá trojka asi takto nejako: Emil Frátrik, Igor "Teo" Skovay, Ivan Timko

Hehe, Teo Skovay je náš rodinný známy, oco s ním hral na gitare v prvej kapele.

A ak sa v tejto téme rátajú aj Maďari na Slovensku, tak János Lau je skvelý.
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 2:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Teo Skovay je ten co hra vo Fermate?
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 9:23 am    Predmet: slovenska scena Odpovedať s citátom

robo rist; marcel buntaj; tomas visnovsky; jaroslav zigo;
Návrat hore
Sehnsucht
Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 1:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Teo Skovay je ten co hra vo Fermate?

Áno.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 4:39 pm    Predmet: fear Odpovedať s citátom

EF napísal:
2dušan: Ďáákúújéém za pripomenutie! Áno, je to Jožko Banyak!! Skvelý bubeník!! O ňom ešte budeme(te) veľa počuť!
2animal: ak máš záujem, pošlem Ti súkromnou správou výber mojej diskografie.. ;) :)

..ešte by som k tomu zoznamu pridal Janka Fabrického, kt. už síce žije a hrá dlhší čas vo Švajčiarsku, je to ale chlapík, ktorý tu do svojho odchodu začiatkom 90.rokov bol jednoznačne moje číslo 1. Keď som sa učil staré pesničky Demikátu a nejaké veci z prvého Lipu s Combom, poriadne som sa spotil.. :) ... a niektoré "veci" ani "nedal".. :D
nieje nutne sledujem čo sa dá a k čomu sa viem dostať myspace a iné fóra poprípade nahrávky web stránky ale je fakt že o slovensky bubeníkoch sa toho človek dozvie málo,pozrel som aj novy projekt šebana a ef a staré veci od demikátu a kadečo nové aj staré a dosť sa aj tu dozvie človek čo new na slovensku!!!
Návrat hore
Kakavec
Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 6:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No tak ja zo Slovenskej sceny uznavam podla mnohych asi najlepsieho drummera v Zilnskom kraji a to je Mayosh (Marian David) , je to kapacita v obore , hra 15 rokov.... hral v kapelach ako \diwa swina,henrik hermex,crown band,fluidum a teraz aktualne MAD FREQUENCY a Tee Pee, teraz vydal svoje CD MAYOSH-MY BUSINESS ........
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: